nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Bemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hosty Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakce Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hosty Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakce Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu
Bemo Corner Guest House Bali - Pláž
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 20
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 483 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,3
Personál
6,9
Stav hotelu / čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
4,9
Všechna hodnocení (483)
Seřazeno podle:
Jirina S. Jednotlivci Czech Republic, 3. ledna 2013
Průměrný hotel, v noci velice hlučný.

Hotel je na křizovatce dvou hlavních ulic-v centru dění
6,3
Hotel Bemo Corner Guest House je průměrný hotýlek na křižovatce dvou hlavních ulic.Na pokoji je slyšet celý den velký hluk z ulice (motorky a auta vždy za křižovatkou přidávají plyn a máte pocit, že Vám vjedou do pokoje).V noci se dá špatně spát. Na recepci se střídají 24hodn denně mladí lidé, ochotní a usměvaví. Sami Vám ale nic nenabídnou. Musíte si o vše vždy požádat - úklid,čisté ručníky, doplnění sáčků kávy atd. V noci a brzo ráno byl na chodbách velký rámus. Nikdo z recepce hlučné hosty neupozornil, že tam nejsou sami.Personál je naprosto v klidu za každách okolností. Do prvního patra vedou velmi příkré schody-pro lidi s horší pohyblivostí je to problém. Celkový dojem po 3 týdnech, kdy si na vše zvyknete - DOBRÝ.
Laurie C. Jednotlivci Australia, 1. března 2015
Great little budget hotel

Location,staff,value
7,7
Had a great stay the location is strategic to everything and all bars and restaurants.the staff bent over backwards to please.
Laurie C. Jednotlivci Australia, 28. února 2015
Good value and location

Location,staff,price
7
I enjoyed my stay.good value and the staff were very helpful and accomodating.couldnt do more to help me.good value and strategically located close to all amenities
Sandra K. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 17. února 2015
Nice location. No go for families or couples.

Location, momez exchange and coffee store close by.
4,3
I don't recommend this hotel for families or couples, or even alone. Really, only best thing about this hotel is the location and maybe price. The rooms mostly are in bad conditions. Insects are in there and the electricity and water went off itself several times a day. Rather spend more money and go to better hotel. There is no convenient waiting room. The wifi doesn't work. If you're cheap and don't care about tidiness, then this hotel might be for you.
Adiel A. Jednotlivci Indonesia, 22. ledna 2015
Clean and excellent service

modern, cozy, clean
9,7
overall i satified with bemo corner. staff is friendly. Recomended!!
Emma R. Jednotlivci Canada, 20. ledna 2015
if it wasn't for location I wouldn't stay

Location.
4,7
Room didn't have any towels, no a/c remote, no toilet paper, no duvet or even a sheet, had to go back down to reception a number of times to get each of these items
Quang L. Jednotlivci Australia, 11. ledna 2015
Main traffic hub.

Location, room size
4,7
My room face the main road, which absorb all traffic noise. Need to pay for parking if you have a motor vehicle. Grumpy female staff when asked for information..avoid to make the holiday more enjoyable. Room was spacious with fridge, airconditioning was cool...stay was ok, but over price, can find better.
Soomin K. Jednotlivci Indonesia, 6. ledna 2015
not bad

the room was big enough. There are many channels on TV and refrigertor, too.
5
It wasn't bad and pretty confortable.
Ma K. Páry Philippines, 6. ledna 2015
good location but don't expect more

good location, near legian street and kuta beach
6
1. Room needs to be cleaned and desanitized. 2. Room was smelly, and reeked with cigarette smoke from hallway. 3. Bed was smelly and I felt itchy sleeping on it, so I'd have to use my sarong while sleeping. 4. Noise was bearable despite our room being by the street. 5. There's no window. 6. Tiles needed to be scrubbed, they were moldy. 7. I'd have to clean the toilet bowl with alcohol and wet wipes before using it. 8. I think fridge inside the room is unnecessary because it takes so much space. 9. You can barely move the toilet door.
Septifany P. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 4. ledna 2015
No parking 😒

Comfort, clean, peacefull
6,3
Im so dissapointed because no parking area here.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Pláž


AS-AGWEB-3B01