Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonésie 80361

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 570 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,2
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
4,9
Všechna hodnocení (570)
Seřazeno podle:
Jirina S. Jednotlivci Czech Republic, 3. ledna 2013
Průměrný hotel, v noci velice hlučný.

Hotel je na křizovatce dvou hlavních ulic-v centru dění
6,3
Hotel Bemo Corner Guest House je průměrný hotýlek na křižovatce dvou hlavních ulic.Na pokoji je slyšet celý den velký hluk z ulice (motorky a auta vždy za křižovatkou přidávají plyn a máte pocit, že Vám vjedou do pokoje).V noci se dá špatně spát. Na recepci se střídají 24hodn denně mladí lidé, ochotní a usměvaví. Sami Vám ale nic nenabídnou. Musíte si o vše vždy požádat - úklid,čisté ručníky, doplnění sáčků kávy atd. V noci a brzo ráno byl na chodbách velký rámus. Nikdo z recepce hlučné hosty neupozornil, že tam nejsou sami.Personál je naprosto v klidu za každách okolností. Do prvního patra vedou velmi příkré schody-pro lidi s horší pohyblivostí je to problém. Celkový dojem po 3 týdnech, kdy si na vše zvyknete - DOBRÝ.
Nahlásit hodnocení
Alvin P. Skupiny Indonesia, 8. května 2016
Good and strategic place
5,3
this is one of the best budget hotel to stay
Nahlásit hodnocení
Ester S. Jednotlivci Indonesia, 16. března 2016
number 1 guest house in kuta

helpful and friendly staff, cozy room, and strategic location
10
Stayed at bemo for 1 day only. Very short stay but i will come back for sure.the staff are very helpfull and friendly :)
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 28. února 2016
value and accessible
4,3
Good stay and good budget option,staff helpful and accommodating
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 7. února 2016
comfort and value

location convenience value
7
Good value option located in heart of kuta,walking distance to clubs restaurants beach and transport out the front.
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 6. února 2016
location location

location value accessibility
6,7
Good budget stay all fine as usual
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 5. února 2016
great comfortable stay

staff location value
7,3
Good stay again many thanks Grace for making me feel at home
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 4. února 2016
affordable value

staff location price
7,3
Good stay as usual and friendly helpful staff.A special mention for grace who went out of her way to check me in early etc.that's how hotel staff should be.Make a guest feel welcome
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 18. ledna 2016
good value and location

price staff access to transport
6,3
Good value for the money.staff friendly and helpful
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 17. prosince 2015
good cheap stay

value location staff
6
Good
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - PlážBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Okolí


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02