Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Bemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hosty Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakce Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hosty Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakce Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu
Bemo Corner Guest House Bali - Pláž
Oblast: Kuta Počet pokojů: 20
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 525 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,3
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
4,9
Všechna hodnocení (525)
Seřazeno podle:
Jirina S. Jednotlivci Czech Republic, 3. ledna 2013
Průměrný hotel, v noci velice hlučný.

Hotel je na křizovatce dvou hlavních ulic-v centru dění
6,3
Hotel Bemo Corner Guest House je průměrný hotýlek na křižovatce dvou hlavních ulic.Na pokoji je slyšet celý den velký hluk z ulice (motorky a auta vždy za křižovatkou přidávají plyn a máte pocit, že Vám vjedou do pokoje).V noci se dá špatně spát. Na recepci se střídají 24hodn denně mladí lidé, ochotní a usměvaví. Sami Vám ale nic nenabídnou. Musíte si o vše vždy požádat - úklid,čisté ručníky, doplnění sáčků kávy atd. V noci a brzo ráno byl na chodbách velký rámus. Nikdo z recepce hlučné hosty neupozornil, že tam nejsou sami.Personál je naprosto v klidu za každách okolností. Do prvního patra vedou velmi příkré schody-pro lidi s horší pohyblivostí je to problém. Celkový dojem po 3 týdnech, kdy si na vše zvyknete - DOBRÝ.
Nahlásit hodnocení
Andrew P. Páry Australia, 28. července 2015
Not as described

Check out was good, bed OK, air con OK,
4,7
It is OK But Not as described I paid for deluxe room Free WiFi - does not work Desk in room - does not exist In room safe - Staff never heard of it deposit box at top of stairs instead. Bed was comfortable Staff nice Would not stay again.
Nahlásit hodnocení
Bevan W. Jednotlivci Australia, 13. července 2015
Not happy
2
I don't no as they walked me up the street at 4am to a place called Kuti Sari," not happy" so hope you can do better next time, if there is a next time!!
Nahlásit hodnocení
Wendy N. Páry Australia, 28. června 2015
Too cheap

Wanted to not houseclean and provide warer. Stayed 5 nights
6,7
Nahlásit hodnocení
Dorina J. Páry Indonesia, 8. června 2015
Good hotel for budget traveller

Location, the price and big room
5,7
Location, price and the room was good. But only one thing that made me so disappointed..which is the pilliow was so smelled and has no pilliowslip. I hope the management will notice about it. And always check all the stuff in the room.
Nahlásit hodnocení
Muhammad R. Skupiny Singapore, 7. června 2015
Great stay but..

Location. Staff. Food.
7,3
The stay was great but there should be a safe for our passports and money to be kept at and also a cuboard to store our cloths. They are a 2 to 3 star hotel though instead of a guesthouse. The TV had many channels unlike some other hotels and the wifi was great!
Nahlásit hodnocení
Zoltan T. Jednotlivci Hungary, 27. května 2015
Cheap... and thats the best feature

cheap, near to Kuta center
5
Walls were extremely dirty and moldy. Towels and bed sheets also looked dirty. There was no fridge in the room. It was quite noisy in the morning but that's because of the location.but for an extra 5 bucks you can find many better places to stay. This was the worst place I stayed during my 2 weeks Indonesian holiday.
Nahlásit hodnocení
Travis R. Páry United States of America, 15. května 2015
Great value hostel in Kuta

Hot water, location, mini fridge
7,3
We had a very brief stay, but were pleasantly surprised at the quality for the very low price. The only complaint is the traffic noise which is heard clearly through the always-open vents in the bathroom.
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Páry Australia, 13. května 2015
great location

price staff location
7,7
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 7. května 2015
great value

price location access
7,7
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Pláž


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05