nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Bemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hosty Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakce Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hosty Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakce Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu
Bemo Corner Guest House Bali - Pláž
Oblast: Kuta / Tuban Počet pokojů: 20
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 495 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,3
Personál
6,9
Stav hotelu / čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
4,9
Všechna hodnocení (495)
Seřazeno podle:
Jirina S. Jednotlivci Czech Republic, 3. ledna 2013
Průměrný hotel, v noci velice hlučný.

Hotel je na křizovatce dvou hlavních ulic-v centru dění
6,3
Hotel Bemo Corner Guest House je průměrný hotýlek na křižovatce dvou hlavních ulic.Na pokoji je slyšet celý den velký hluk z ulice (motorky a auta vždy za křižovatkou přidávají plyn a máte pocit, že Vám vjedou do pokoje).V noci se dá špatně spát. Na recepci se střídají 24hodn denně mladí lidé, ochotní a usměvaví. Sami Vám ale nic nenabídnou. Musíte si o vše vždy požádat - úklid,čisté ručníky, doplnění sáčků kávy atd. V noci a brzo ráno byl na chodbách velký rámus. Nikdo z recepce hlučné hosty neupozornil, že tam nejsou sami.Personál je naprosto v klidu za každách okolností. Do prvního patra vedou velmi příkré schody-pro lidi s horší pohyblivostí je to problém. Celkový dojem po 3 týdnech, kdy si na vše zvyknete - DOBRÝ.
Laurie C. Jednotlivci Australia, 10. dubna 2015
good location and value

location price staff
7,3
Good as always. See my previous on bemo corner
Laurie C. Jednotlivci Australia, 9. dubna 2015
good value n location

accessibility staff value
7
Well located and good value close to clubs but not to close noise to impact on you.choose room carefully as street noise may be an issue for some.
Laurie C. Jednotlivci Australia, 19. března 2015
strategic and value

location convenient staff
7
I've stayed here often for convenience and access friendly staff.only criticism , WiFi still not fixed
Laurie C. Jednotlivci Australia, 15. března 2015
location strategic helpful staff

as above
7
As per previous reviews
Laurie C. Jednotlivci Australia, 14. března 2015
pleasant and convenient

location convenience staff
7
As per previous review only fault I can mention is the WiFi still not running
Laurie C. Jednotlivci Australia, 13. března 2015
good value and location

value location staff
6,7
Pleasant and good value.bit disappointed about the WiFi.seems to have been out for months and no effort made to rectify
Laurie C. Jednotlivci Australia, 9. března 2015
well located in heart of kuta

staff ,location,convenience
7,3
A good stay.staff were extremely helpful as always.The best money changer in kuta is down stairs and a nice cafe next to that for a coffee or snack
Michelle K. Jednotlivci Australia, 6. března 2015
not what I expect

nothing
3,7
I booked to stay at Bemo Corner and requested early check in but when I arrived was told that I had to wait til 12 to check in. I sat and waited from 6 am til 9 and was then told that they were fullt booked and I was staying in their sister hotel and that o couldn't check in there until 2 pm . Got to the other hotel to find no hot water and a small musty smelling room .
Laurie C. Jednotlivci Australia, 1. března 2015
Great little budget hotel

Location,staff,value
7,7
Had a great stay the location is strategic to everything and all bars and restaurants.the staff bent over backwards to please.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Pláž


AS-AGWEB-3A01