nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Bemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hosty Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakce Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hosty Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakce Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu
Oblast: Kuta Počet pokojů: 20
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 431 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,3
Personál
6,9
Stav hotelu / čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
4,9
Všechna hodnocení (431)
Seřazeno podle:
Jirina S. Jednotlivci Czech Republic, 3. ledna 2013
Průměrný hotel, v noci velice hlučný.

Hotel je na křizovatce dvou hlavních ulic-v centru dění
6,3
Hotel Bemo Corner Guest House je průměrný hotýlek na křižovatce dvou hlavních ulic.Na pokoji je slyšet celý den velký hluk z ulice (motorky a auta vždy za křižovatkou přidávají plyn a máte pocit, že Vám vjedou do pokoje).V noci se dá špatně spát. Na recepci se střídají 24hodn denně mladí lidé, ochotní a usměvaví. Sami Vám ale nic nenabídnou. Musíte si o vše vždy požádat - úklid,čisté ručníky, doplnění sáčků kávy atd. V noci a brzo ráno byl na chodbách velký rámus. Nikdo z recepce hlučné hosty neupozornil, že tam nejsou sami.Personál je naprosto v klidu za každách okolností. Do prvního patra vedou velmi příkré schody-pro lidi s horší pohyblivostí je to problém. Celkový dojem po 3 týdnech, kdy si na vše zvyknete - DOBRÝ.
Laurie C. Jednotlivci Australia, 15. července 2014
relaxing convenient enjoyable

location price and accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Skupiny Australia, 12. července 2014
Pleasant and good value for the money

Location,value and accessibility
6,3
See my previous reviews on the bemo corner guest house
Laurie C. Skupiny Australia, 12. července 2014
Pleasant and convenient

Value,location,accessibility
6,3
Please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Jednotlivci Australia, 11. července 2014
pleasant comfortable hotel

location price accessibility
5,3
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Laurie C. Jednotlivci Australia, 10. července 2014
comfortable relaxing and convenient

location price and accessibility
5,7
I enjoyed the location and easy access to trnsport and beach.Nice big room and spacious with a little balcony and view of the temple behind.Goood value for the money.
Laurie C. Jednotlivci Australia, 9. července 2014
peaceful relaxing and pleasant

location,value,friendly staff
6
please see my previous reviews about bemo corner hotel
Laurie C. Jednotlivci Australia, 8. července 2014
comfortable and enjoyable

location,value,cleanliness
6
I found bemo corner comfortable and clean.The facilities were reasonable for the price.The staff were efficient and friendly.So all in all it was pleasant and good value for the money.Centrally located and very easy access to the shops,restaurants and bars nearby.The only downside is perhaps noise of the traffic outside,which may be an issue for some.Other than that it was fine
Beng Y. Páry Singapore, 22. dubna 2014
Very convenient place

Staffs are friendly, good location and easy access to beach
7,3
Staying in this hotel is all right but since is at the corner of a road so is rather noisy and moreover sometime few people talking so loud outside our room. The 3 days since we are there the wifi is not working and they cannot do anything. The location of the hotel is good and we can walk to the beach and shopping centre.
Andrew S. Páry Singapore, 11. dubna 2014
decent stay for price paid

relatively clean, comfortable, good location
6,3
for a guest house, we were surprised towels were provided. we expected none and had brought our own towels. room was comfortable, and no musty smell. only bad point is it is very noisy as it is near main road. we managed to sleep but this is not recommended for light sleepers. some mosquitoes were present. on the whole, centrally located, decent and we are happy with the accommodation

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A08