Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Bemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hosty Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakce Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hosty Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Okolí Bemo Corner Guest House Bali - Interiér hotelu Bemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakce Bemo Corner Guest House Bali - Exteriér hotelu
Bemo Corner Guest House Bali - Pláž
Oblast: Kuta Počet pokojů: 20
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 531 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,3
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
4,9
Všechna hodnocení (531)
Seřazeno podle:
Jirina S. Jednotlivci Czech Republic, 3. ledna 2013
Průměrný hotel, v noci velice hlučný.

Hotel je na křizovatce dvou hlavních ulic-v centru dění
6,3
Hotel Bemo Corner Guest House je průměrný hotýlek na křižovatce dvou hlavních ulic.Na pokoji je slyšet celý den velký hluk z ulice (motorky a auta vždy za křižovatkou přidávají plyn a máte pocit, že Vám vjedou do pokoje).V noci se dá špatně spát. Na recepci se střídají 24hodn denně mladí lidé, ochotní a usměvaví. Sami Vám ale nic nenabídnou. Musíte si o vše vždy požádat - úklid,čisté ručníky, doplnění sáčků kávy atd. V noci a brzo ráno byl na chodbách velký rámus. Nikdo z recepce hlučné hosty neupozornil, že tam nejsou sami.Personál je naprosto v klidu za každách okolností. Do prvního patra vedou velmi příkré schody-pro lidi s horší pohyblivostí je to problém. Celkový dojem po 3 týdnech, kdy si na vše zvyknete - DOBRÝ.
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 1. září 2015
average budget place

location location location
4,7
I've stayed there many times and honestly have to say standards have dropped dramatically.WiFi is non existent but nothing is done,get constantly short changed on towels and drinking water.Its noisy with traffic going by all day all nite.No place to hang wet towels or wet beach clothes to dry.Poor really when its obviously a beach area
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 29. srpna 2015
so so

location accessibility nightlife and bars
5
Noisy no place to hang towels or wet swimmers.WiFi non existent
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 28. srpna 2015
reasonable value stay

location accessibility proximity
5,7
The place is OK but standards are slipping.little things like no water or no towel is not adequate IMO.the WiFi is terrible on the 2nd and 3rd levels.I was told a month ago there was a new service provider but it hasn't helped.so you're not getting all you pay for and its very inconvenient as a traveller to not be able to access it
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 25. srpna 2015
good location for budget

staff location accessibility
6,3
It was reasonable just feel standards are declining somewhat to what it use to be.lack of maintenance and WiFi poor.
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 16. srpna 2015
was ok

location value accessibility
5,7
Was a reasonable stay.some of the staff excellent some ordinary to say the least.
Nahlásit hodnocení
Laurie C. Jednotlivci Australia, 14. srpna 2015
staff attentive and value

staff location price
6
Good stay but no wifi on the upper levels was annoying
Nahlásit hodnocení
Nigel D. Páry United Kingdom, 9. srpna 2015
Good location

Location, shower
6,7
We picked this place to stay because of its location (near the Perama office), but because of an overactive Mount Ruang, we didn't get here until 230am and left again at 530am. Location was great - literally AT Bemo Corner. The night probably got more sleep than we did on the basis of how hard it was to wake him up. We had a room with a private bathroom, double bed was comfortable. Room was a good size. Good (warm) shower, with the shower NOT situated over the top of the toilet. There was some road and reveler noise, but not enough to be a bother. Didn't try any internet access or anything other than a couple of hours sleep and a shower.
Nahlásit hodnocení
Andrew P. Páry Australia, 28. července 2015
Not as described

Check out was good, bed OK, air con OK,
4,7
It is OK But Not as described I paid for deluxe room Free WiFi - does not work Desk in room - does not exist In room safe - Staff never heard of it deposit box at top of stairs instead. Bed was comfortable Staff nice Would not stay again.
Nahlásit hodnocení
Bevan W. Jednotlivci Australia, 13. července 2015
Not happy
2
I don't no as they walked me up the street at 4am to a place called Kuti Sari," not happy" so hope you can do better next time, if there is a next time!!
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Pokoj pro hostyBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - OkolíBemo Corner Guest House Bali - Interiér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Blízká atrakceBemo Corner Guest House Bali - Exteriér hoteluBemo Corner Guest House Bali - Pláž


AS-AGWEB-3A04