nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Okolí Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace
Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostory Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 432
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,7

na základě 1316 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
6,8
Personál
6,9
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (1316)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 7. prosince 2013
z 31 patra hezky vyhled na pristav

shutle bus zdarma, na 37 pater malo vytahu
5,7
hotel je dobře dostupny airport expres busem, ma i zdarma jezdici shutle bus do centra, problém na počet pater a pokojů jsou 4 vytahy, které v ranni spicce nestihaly jezdit, jinak opet velmi tvrda a nepohodlna postel, absence satni stkrine, vesak s raminky na stene, koupelnicka mala s malinkatou vanou a záchodem, kde vetsi clovek musí mit problém vykonat potrebu, velmi rychly wifi internet
Zdenek H. Páry Czech Republic, 20. října 2012
pěkný hotel s malými pokoji

umístění
7,7
Výhodou tohoto hotelu je především jeho poloha. Dostupnost do centra i přístaviště.
Zdenek H. Páry Czech Republic, 19. října 2012
Malé pokoje

Umístění hotelu
7,3
Skvělé umístění hotelu, blízkost centra a přístavu.
Tammy Y. Jednotlivci United States of America, 18. září 2014
Nice hotel for what you pay - elevators are bad

View, staff, convenience to food/7-11
7
Good hotel and nice views. Elevator was a total pain and always busy, but easy transit system to get to subways and Hong Kong Station etc.
Farhana M. Páry Malaysia, 12. září 2014
Satisfied

1) Nice view 2) Free shuttle bus 3) Fast WiFi
8
Overall awesome :)
Robyn S. Páry United States of America, 11. září 2014
Not bad for the price!

Rooftop pool, view, quiet
6
The room was tiny, but clean with an amazing view. I loved that the hotel was so quiet and kept spotless in the lobby and lift. Downside is the distance from the MTR.
Welly R. Páry Indonesia, 11. září 2014
Hotel cozy, staff not so friendly

Good view from room harbour,
5
Staff not explain about shuttle facilities to guests, staff not so friendly.
Devione H. Jednotlivci United States of America, 9. září 2014
Good location

Location, nice view, rooftop pool
7,3
Overall it was nice. I enjoyed the view and the temperature of the pool was lovely. From the photo I saw on the advertisement, I was disappointed to not see a rooftop bar by the pool. As for the room, I did notice hair on one of the clean towels and the bedding. There were also spots on the bedding which was unappealing. Also the stopper on the drain still allowed water to leak while bathing. I did like having a safe in the room.
Paurene S. Páry Malaysia, 9. září 2014
Average standard

Simple and fast check in/out, location worth to explore, good local delicacies
7,3
We took airport bus A10 from HKIA to the hotel, costed $48. Walked a short distance to the hotel, around 10 minutes. Check in was fuss free. Room is small yet clean. Housekeeping come in to clean every day to make sure towels and basic toiletries were changed daily. A lot of local delicacies surrounding that area. Recommend famous clay pot shop near to the hotel. Cheap and great taste. Public transport such as bus, ding ding, train was easy to ascess to anywhere. A short walking distance to famous ladder street and club areas.
Shum N. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 8. září 2014
Very nice hotel

Location, easy transport and clean.
7
Very nice hotel and clean even the room too small.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Best Western Hotel Harbour View Hong KongBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - OkolíBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén

Hodnocení zákazníků - Best Western Hotel Harbour View, Hong Kong

AS-AGWEB-3B01