nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West (MTR Sai Ying Pun Station Exit A1), Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace
Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostory Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkávání Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkávání
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 432
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 1751 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
6,8
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1751)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 7. prosince 2013
z 31 patra hezky vyhled na pristav

shutle bus zdarma, na 37 pater malo vytahu
5,7
hotel je dobře dostupny airport expres busem, ma i zdarma jezdici shutle bus do centra, problém na počet pater a pokojů jsou 4 vytahy, které v ranni spicce nestihaly jezdit, jinak opet velmi tvrda a nepohodlna postel, absence satni stkrine, vesak s raminky na stene, koupelnicka mala s malinkatou vanou a záchodem, kde vetsi clovek musí mit problém vykonat potrebu, velmi rychly wifi internet
Zdenek H. Páry Czech Republic, 20. října 2012
pěkný hotel s malými pokoji

umístění
7,7
Výhodou tohoto hotelu je především jeho poloha. Dostupnost do centra i přístaviště.
Zdenek H. Páry Czech Republic, 19. října 2012
Malé pokoje

Umístění hotelu
7,3
Skvělé umístění hotelu, blízkost centra a přístavu.
Chi M. Jednotlivci Hong Kong, 29. března 2015
convenient

clean, good location, reasonable price
6
good, will stay again.
Kashish S. Páry Australia, 26. března 2015
Smallest bathroom in the world

Location, views and close to MTR
3,3
Smallest rooms ever which I understand for Hong Kong but the bathroom was the smallest I have ever seen, I could not even fit in and has no basin. Ridiculous
Sharon C. Rodiny s malými dětmi United States of America, 26. března 2015
What you pay is what you get

Price was affordable, location is convenience & public transportation is near by
6
Not too trill about it my first stay was from 3/15/15 - 3/19/15 that room 1118 have a wet moldy smell. My second stay was from 3/23/15 - 3/26/15 in room 2206 the room was better but we stay 3 nights & only got 1 bath gel & 1 shampoo. Thank got hygienic stuffs from my cousin's resort & use it here. The beds are very uncomfortable because the springs are popping up unlike US hotels they have a top padding to keep the bed softer. After checking out on 3/26/15 we went to Ramada their room is built just like the American standard very comfortable makes us feels so much like home. Both American chain hotels yet so different.
Sien L. Jednotlivci Singapore, 26. března 2015
Nice location near residential area

Price is fine,location ok and near restaurants
8
It was a good stay overall as I was granted early Check-in and high flr as penned in my special request.The new MTR Sai Ying Pun if opened will be easier for people to get around.Tram station not too far too.Nice ppl at Reception if they smiled more😆
Riccardo M. Jednotlivci Australia, 25. března 2015
Good location and ptice

Clean. Convenient. Reasonably priced.
7,7
I found this hotel to be very good value for money. The rooms are clean. The location is convenient. The price is reasonable. The girls at the front desk are not particularly friendly but fairly standard for Hong Kong. Also they are quick and efficient.
Michael K. Páry United Kingdom, 23. března 2015
Okish!

Location, location, location
6,7
Room was very small and cigarette smell coming in from the air conditioning systems!
Antonio R. Obchodní cestující Philippines, 23. března 2015
pleasant stay although stayed only for a night

pleasing staff, cleanliness & location
8,7
Pleasant though slept only for a night & have to check out early to catch opening of filmart. Will definitely return to Best.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Best Western Hotel Harbour View Hong KongBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkávání

Hodnocení zákazníků - Best Western Hotel Harbour View, Hong Kong

AS-AGWEB-3C06