nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu
Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostory Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 432
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 1653 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
6,8
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1653)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 7. prosince 2013
z 31 patra hezky vyhled na pristav

shutle bus zdarma, na 37 pater malo vytahu
5,7
hotel je dobře dostupny airport expres busem, ma i zdarma jezdici shutle bus do centra, problém na počet pater a pokojů jsou 4 vytahy, které v ranni spicce nestihaly jezdit, jinak opet velmi tvrda a nepohodlna postel, absence satni stkrine, vesak s raminky na stene, koupelnicka mala s malinkatou vanou a záchodem, kde vetsi clovek musí mit problém vykonat potrebu, velmi rychly wifi internet
Zdenek H. Páry Czech Republic, 20. října 2012
pěkný hotel s malými pokoji

umístění
7,7
Výhodou tohoto hotelu je především jeho poloha. Dostupnost do centra i přístaviště.
Zdenek H. Páry Czech Republic, 19. října 2012
Malé pokoje

Umístění hotelu
7,3
Skvělé umístění hotelu, blízkost centra a přístavu.
Jack P. Páry United States of America, 23. února 2015
Oops

Location
4,3
Poor
Junyoung J. Jednotlivci South Korea, 20. února 2015
not clean

cheap price
2,7
it should be clean totally.
Brian M. Páry United Kingdom, 20. února 2015
Small, small and smaller

Breakfast
2,7
For the price I wasn't expecting much but the reality was worse than I imagined. At check in we were told we had the king size bed whereas in reality it wasn't as big as a UK double bed. Mattresses were old and springs could be felt through the bedding. The room was small, the bathroom even smaller. No place to hang clothes, no space to keep bags or suitcase without falling over them. The bathroom was so small I could touch walls in both directions without stretching my arms. It was not possible to sit on the toilet without knees hitting the miniature bath tub. My shower cubicle at home is larger than the bathroom. Elevators were always busy and we always had to wait for them to arrive. Breakfast was the saving grace however in the 3 days we stayed there, there was no change in the menu. I have stayed in much cheaper hotels that offered much better amenities.
John B. Rodiny se staršími dětmi Macau, 18. února 2015
great value for the money

good price, great breakfast, not too far out of the way
8
wonderful. our stay was great. the rooms are small but clean. all rooms in HK are small so that is expected! we all enjoyed our stay. the elevators could be a slight problem for some but other than that the hotel is great!
Alani M. Páry Portugal, 16. února 2015
there is nothing good about this hotel 1 or 2 star
3,7
it was bad last time in this hotel
Chi M. Jednotlivci Hong Kong, 14. února 2015
good to stay

convenience, nice but room is small
6
comfort
Boonyarit S. Páry Thailand, 9. února 2015
Noisy from water at night

location
6,7
No heater, No checking facilities before checked-in, 2 A.M. There is sound from water pump very loaded, thin wall.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Best Western Hotel Harbour View Hong KongBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén

Hodnocení zákazníků - Best Western Hotel Harbour View, Hong Kong

AS-AGWEB-3A01