Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West (MTR Sai Ying Pun Station Exit A1), Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 2871 hodnocení

3 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,2
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (2871)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 7. prosince 2013
z 31 patra hezky vyhled na pristav

shutle bus zdarma, na 37 pater malo vytahu
5,7
hotel je dobře dostupny airport expres busem, ma i zdarma jezdici shutle bus do centra, problém na počet pater a pokojů jsou 4 vytahy, které v ranni spicce nestihaly jezdit, jinak opet velmi tvrda a nepohodlna postel, absence satni stkrine, vesak s raminky na stene, koupelnicka mala s malinkatou vanou a záchodem, kde vetsi clovek musí mit problém vykonat potrebu, velmi rychly wifi internet
Nahlásit hodnocení
Zdenek H. Páry Czech Republic, 20. října 2012
pěkný hotel s malými pokoji

umístění
7,7
Výhodou tohoto hotelu je především jeho poloha. Dostupnost do centra i přístaviště.
Nahlásit hodnocení
Zdenek H. Páry Czech Republic, 19. října 2012
Malé pokoje

Umístění hotelu
7,3
Skvělé umístění hotelu, blízkost centra a přístavu.
Nahlásit hodnocení
Ding H. Páry Hong Kong, 28. dubna 2016
Toilet design
3
Toilet design extremely weird and not convenient to guess.
Nahlásit hodnocení
Guner A. Jednotlivci Turkey, 26. dubna 2016
Good...
5,7
I advise for single traveller,rooms are little,there s no cupboard...But anorher things OK..Very near to MTR 1 minute...Worth to stay...
Nahlásit hodnocení
I N. Obchodní cestující Indonesia, 25. dubna 2016
Good hotel
5
Good hotel even small space and small entrance but room is very quite and clean.
Nahlásit hodnocení
Wilasinee K. Jednotlivci Thailand, 24. dubna 2016
Good hotel
5,7
Nearby MTR station, 5 min walk. The room is quite comfortable. I booked sea view room but the view is not ok as I expected. There are many buildings block the seaview. Overall is good.
Nahlásit hodnocení
Lai K. Jednotlivci Hong Kong, 23. dubna 2016
Stay again
4,3
Stay here again .like the places around
Nahlásit hodnocení
Soo H. Páry Malaysia, 21. dubna 2016
Good!
6
Worth to stay as the Price, Location and Service are good
Nahlásit hodnocení
Kwong C. Obchodní cestující Hong Kong, 19. dubna 2016
Good location and price
3,3
Good choice
Nahlásit hodnocení
1 - 3 z 3 hodnocení
Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - KoupelnaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - OkolíBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - VyhlídkaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - VyhlídkaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - OkolíBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Exteriér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01