nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Okolí Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace
Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostory Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 432
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 1373 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
6,8
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (1373)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 7. prosince 2013
z 31 patra hezky vyhled na pristav

shutle bus zdarma, na 37 pater malo vytahu
5,7
hotel je dobře dostupny airport expres busem, ma i zdarma jezdici shutle bus do centra, problém na počet pater a pokojů jsou 4 vytahy, které v ranni spicce nestihaly jezdit, jinak opet velmi tvrda a nepohodlna postel, absence satni stkrine, vesak s raminky na stene, koupelnicka mala s malinkatou vanou a záchodem, kde vetsi clovek musí mit problém vykonat potrebu, velmi rychly wifi internet
Zdenek H. Páry Czech Republic, 20. října 2012
pěkný hotel s malými pokoji

umístění
7,7
Výhodou tohoto hotelu je především jeho poloha. Dostupnost do centra i přístaviště.
Zdenek H. Páry Czech Republic, 19. října 2012
Malé pokoje

Umístění hotelu
7,3
Skvělé umístění hotelu, blízkost centra a přístavu.
Loi V. Skupiny Australia, 23. října 2014
Good value for location but rooms are smal

Location
6,3
Not bad
Phadungwat T. Obchodní cestující Thailand, 22. října 2014
Review for Best Western Hotel Harbour View

Price, Comfortable and Clean
6
I think it's OK just very too small bathroom and quite far from MTR
Benedict S. Obchodní cestující India, 21. října 2014
Bad Experience Not Worth the money paid !
3,3
- Never ever seen a Best Western chain hotel as this one. - Very Unfriendly staff - I really dont know how they planned the bathroom with such a small space Toilet and bathtub no space to stand expect you need stand only inside the bathtub, I guess they planned to accommodate very short Chinese to stay and not for Asians and NO ways for Western or English tall people. World's smallest bathroom.
Shengquan C. Obchodní cestující China, 21. října 2014
Good hotel

Room,price,new
9,7
Very good
Nigel G. Obchodní cestující Australia, 15. října 2014
Tiny room with not enough storage

price, view
5,7
Very small room. No wardrobe, just hooks on wall means its hard to unpack fully. Staff not very efficient (to 3 call backs to arrange room service). Lifts slow. I would not stay again apart from the fact I have already booked for next week and it is non-refundable.
Brittany P. Páry Canada, 12. října 2014
Simpy Awful
2,7
The room was very small. It looks much smaller than it does in the picture. There's no room for a table in there, so the coffee making facilities are on the low level windowsill. The beds were extremely hard and uncomfortable. We found a pair of socks from a previous occupant on the floor. The shower curtain was torn with missing hooks etc. The staff were very slow to respond to a request (actually two), for an iron and ironing board. The hotel gets a 3 because that is the suggested score for facilities that we didn't try. Everything else gets a 1. Some of the other were that there's no sink in the bathroom (it's in the hallway), leaky shower head, very poor quality coffee sachets, noisy pipes from adjacent rooms. It was a very disappointing stay.
Saran A. Rodiny s malými dětmi Thailand, 6. října 2014
Small room

Location shuttle bus
5
We move from Kowloon to HK side and found really small room which really doesn't match our family.Staff are friendly and willing to help.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Best Western Hotel Harbour View Hong KongBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - OkolíBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén

Hodnocení zákazníků - Best Western Hotel Harbour View, Hong Kong

AS-AGWEB-3A01