Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West (MTR Sai Ying Pun Station Exit A1), Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostory Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostory Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Exteriér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkávání Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkávání Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Recepce Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Recepce Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Apartmá
Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 432
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 2210 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,1
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (2210)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 7. prosince 2013
z 31 patra hezky vyhled na pristav

shutle bus zdarma, na 37 pater malo vytahu
5,7
hotel je dobře dostupny airport expres busem, ma i zdarma jezdici shutle bus do centra, problém na počet pater a pokojů jsou 4 vytahy, které v ranni spicce nestihaly jezdit, jinak opet velmi tvrda a nepohodlna postel, absence satni stkrine, vesak s raminky na stene, koupelnicka mala s malinkatou vanou a záchodem, kde vetsi clovek musí mit problém vykonat potrebu, velmi rychly wifi internet
Nahlásit hodnocení
Zdenek H. Páry Czech Republic, 20. října 2012
pěkný hotel s malými pokoji

umístění
7,7
Výhodou tohoto hotelu je především jeho poloha. Dostupnost do centra i přístaviště.
Nahlásit hodnocení
Zdenek H. Páry Czech Republic, 19. října 2012
Malé pokoje

Umístění hotelu
7,3
Skvělé umístění hotelu, blízkost centra a přístavu.
Nahlásit hodnocení
Wee L. Skupiny Indonesia, 27. srpna 2015
Good value

Close to MTR and airport bus, also close to HK Macau Ferry terminal, good location with lots of shops around it. The hotel rate is very reasonable.
6,7
Overall it was pleasant and the staffs are quite friendly. I have read some reviews according the hotel and some complaints about the size of the room and so on... For me, with such rate... It was appropriate. Only on thing, with such semi bathroom, it would be good to have a shower than a bath tub in it, coz bath tub really made the bathroom stuffed. Because my niece had bathroom with shower, that is why I can see the comparison.
Nahlásit hodnocení
Wee L. Skupiny Indonesia, 26. srpna 2015
It is overall a good hotel

the location is close to MTR and bus to airport, lots of shop around the hotel, the price is a g
7
Nahlásit hodnocení
Kenji I. Jednotlivci Japan, 26. srpna 2015
not terribly bad but they can clean it better

helpful staff, proximity to the station, neighborhood
9,3
I had great service in the hotel. one thing I would suggest is to clean the bathroom better. the wall was moldy...
Nahlásit hodnocení
Kenji I. Jednotlivci Japan, 25. srpna 2015
good hotel. the bathroom could be cleaned better.

helpful staff, neighborhood, proximity to a statio
9,3
I had great service in the hotel. one thing I would suggest is to clean the bathroom better. the wall was moldy...
Nahlásit hodnocení
Nanda K. Rodiny s malými dětmi India, 25. srpna 2015
Great location, horrible service

Location to mtr, decent breakfast and ??
5,7
it was ok. The hotel was close to mrt but was in the middle of real fish market and old town. The staff was just simply doing their job but doesn't give you an impression of providing service. At this price, I would say it was not value for money
Nahlásit hodnocení
Jeremy B. Páry United Kingdom, 23. srpna 2015
poor value ok location

near to mtr
4,7
Nahlásit hodnocení
Ruben D. Jednotlivci United States of America, 22. srpna 2015
Money's Worth!

Clean, Covenient, Friendly
9
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Best Western Hotel Harbour View Hong KongBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Exteriér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RecepceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RecepceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - ApartmáBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Best Western Hotel Harbour View, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03