Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West (MTR Sai Ying Pun Station Exit A1), Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 2662 hodnocení

3 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,2
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (2662)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 7. prosince 2013
z 31 patra hezky vyhled na pristav

shutle bus zdarma, na 37 pater malo vytahu
5,7
hotel je dobře dostupny airport expres busem, ma i zdarma jezdici shutle bus do centra, problém na počet pater a pokojů jsou 4 vytahy, které v ranni spicce nestihaly jezdit, jinak opet velmi tvrda a nepohodlna postel, absence satni stkrine, vesak s raminky na stene, koupelnicka mala s malinkatou vanou a záchodem, kde vetsi clovek musí mit problém vykonat potrebu, velmi rychly wifi internet
Nahlásit hodnocení
Zdenek H. Páry Czech Republic, 20. října 2012
pěkný hotel s malými pokoji

umístění
7,7
Výhodou tohoto hotelu je především jeho poloha. Dostupnost do centra i přístaviště.
Nahlásit hodnocení
Zdenek H. Páry Czech Republic, 19. října 2012
Malé pokoje

Umístění hotelu
7,3
Skvělé umístění hotelu, blízkost centra a přístavu.
Nahlásit hodnocení
Chi M. Jednotlivci Hong Kong, 7. února 2016
convenience

good location
6
clean, good location but small
Nahlásit hodnocení
Arthur R. Páry Philippines, 26. ledna 2016
NO ROOM HEATER during the winter

location, room area, view
6
The BAD things: - rooms have NO centralized heating, very cold during winter! need to request for a heater, but they ran out, gave us additional blanket instead. quite useless for room temp below 10C. - one elevator occasionally stopped midway, got stuck one night for a few mins - bed is terrible, you can feel the springs on your back The GOOD things: - a few meters from Sai Ying Pun MTR or Tram line - quiet neighborhood - heated water supply is consistent - great view of harbor (for harbor view room) - bigger than usual HK room area - quick check in / out - daily room make up - wifi is good
Nahlásit hodnocení
Jayne W. Páry United Kingdom, 23. ledna 2016
comfy room

Cotton sheets, comfy bed and nice hot showers
7
Great
Nahlásit hodnocení
Joseph C. Páry Philippines, 22. ledna 2016
Perfect location to travel around Hongkong

Variety of restaurants nearby and Next to the MTR
10
We travelled Hongkong a lot because it is near the train station and a lot of restaurants nearby. Perfect place to stay in Hongkong
Nahlásit hodnocení
Shela A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. ledna 2016
Nice harbour view

harbour view, close to public transportation, close to business centre area
8
Nahlásit hodnocení
Austin P. Jednotlivci United States of America, 18. ledna 2016
Good Hotel on HK Island

Location, Room
7
This is a good hotel on the Island. It's a block away from an entrance to Sai Ying Pun MTR Stop, which makes it a very convenient location to explore the city from. The room was a bit small, but that's expected in Hong Kong and it had full bathroom, modern fixtures, comfortable bead, and was clean. Staff was also helpful and friendly in my interactions with them. The breakfast was limited and not great quality; and the WiFi signal was weak in my room. Also, the elevator can be extremely slow, and frequently waiting for 10+ minutes to get downstairs was frustrating. Overall though, a solid hotel that I'd recommend.
Nahlásit hodnocení
Markus L. Jednotlivci Germany, 17. ledna 2016
All good

Location, cleanliness, comfort
8,7
Stayed at the Best Western for only one night. Rooms are not too large, but that's a HK thing I guess. Pool closure due to winter time bugged me a bit, otherwise, I will definitely consider this place when I'm coming back. Great location, friendly and professional staff, clean and tidy. For the online rating: didn't have food, so can't really rate the food quality = (
Nahlásit hodnocení
1 - 3 z 3 hodnocení
Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - KoupelnaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - OkolíBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - VyhlídkaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - VyhlídkaBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - OkolíBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Exteriér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05