Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Best Western Hotel Harbour View

239 Queen's Road West (MTR Sai Ying Pun Station Exit A1), Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostory Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostory Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Exteriér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkávání Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkávání Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Recepce Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Recepce Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Apartmá
Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hotelu Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Lobby Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Bazén Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace Best Western Hotel Harbour View Hong Kong - Restaurace
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 432
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 2203 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,1
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (2203)
Seřazeno podle:
Vladimir N. Jednotlivci Czech Republic, 7. prosince 2013
z 31 patra hezky vyhled na pristav

shutle bus zdarma, na 37 pater malo vytahu
5,7
hotel je dobře dostupny airport expres busem, ma i zdarma jezdici shutle bus do centra, problém na počet pater a pokojů jsou 4 vytahy, které v ranni spicce nestihaly jezdit, jinak opet velmi tvrda a nepohodlna postel, absence satni stkrine, vesak s raminky na stene, koupelnicka mala s malinkatou vanou a záchodem, kde vetsi clovek musí mit problém vykonat potrebu, velmi rychly wifi internet
Nahlásit hodnocení
Zdenek H. Páry Czech Republic, 20. října 2012
pěkný hotel s malými pokoji

umístění
7,7
Výhodou tohoto hotelu je především jeho poloha. Dostupnost do centra i přístaviště.
Nahlásit hodnocení
Zdenek H. Páry Czech Republic, 19. října 2012
Malé pokoje

Umístění hotelu
7,3
Skvělé umístění hotelu, blízkost centra a přístavu.
Nahlásit hodnocení
Jeremy B. Páry United Kingdom, 23. srpna 2015
poor value ok location

near to mtr
4,7
Nahlásit hodnocení
Ruben D. Jednotlivci United States of America, 22. srpna 2015
Money's Worth!

Clean, Covenient, Friendly
9
Nahlásit hodnocení
Yan Y. Jednotlivci China, 18. srpna 2015
crowded

mtr statiion
6,7
Nahlásit hodnocení
Dany S. Páry France, 17. srpna 2015
Dissapointed

They checked on a daily basis that everything was OK but there weren't follow-up
4
Three of us arrived after midnight with our suitcases and a baby trolley, the hotel refused to help us with our belongings. During our stay (9 nights), we experienced electricity shortage many times and when checking out, our deposit wasn't immediately refunded (even though the room was checked and cleared!). We are not mentioning the room size (tiny) as it's quite common in Hong Kong.
Nahlásit hodnocení
Pan O. Páry Hong Kong, 16. srpna 2015
Helpful staff

Nice Staff, Close to MTR , Small Room
7
The Staff are really helpful and I enjoy my 6 days stays there. However, the bathroom is really too small!
Nahlásit hodnocení
Sau P. Páry Macau, 16. srpna 2015
Small room

Small room small lift pool opening hrs are too short
5,3
Nahlásit hodnocení
Zheng J. Jednotlivci Hong Kong, 13. srpna 2015
Not bad

Location, convenient,
7,7
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Best Western Hotel Harbour View Hong KongBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Exteriér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RecepceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RecepceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - ApartmáBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - LobbyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - RestauraceBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Interiér hoteluBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Fitness prostoryBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - BazénBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Prostory pro setkáváníBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hostyBest Western Hotel Harbour View Hong Kong - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Best Western Hotel Harbour View, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08