Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Best Western Oxford Suites Makati

Durban corner P Burgos Streets, Makati, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Oxford Suites Hotel
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Obchodní centrum Best Western Oxford Suites Makati Manila - Fitness prostory Best Western Oxford Suites Makati Manila - Recepce Best Western Oxford Suites Makati Manila - Taneční sál Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurace Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurace Best Western Oxford Suites Makati Manila - Exteriér hotelu Best Western Oxford Suites Makati Manila - Interiér hotelu Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurace Best Western Oxford Suites Makati Manila - Prostory pro setkávání Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Restaurace
Best Western Oxford Suites Makati Manila - Lázně Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Vybavení Best Western Oxford Suites Makati Manila - Obchodní centrum Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hosty Best Western Oxford Suites Makati Manila - Prostory pro setkávání
Oblast: Makati Počet pokojů: 232
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2007 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,8
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (2007)
Seřazeno podle:
Craig S. Jednotlivci Canada, 26. srpna 2015
Professional meets expectations

People, aircon, large room
8
This hotel has seen better days, but it is held together quite well by good staff and service. Situated in the red light district i think it appeals for men who want to hit the bars or business travelers who want to be close to the financial district, but want an affordable hotel. I liked the silent air con, the big room. The hotel performs well, i suppose it is priced very fairly if you are using US$s to pay. Over the last 15 years i have stayed here many times and have never had a problem.
Nahlásit hodnocení
Guberman J. Páry United States of America, 23. srpna 2015
Makati tucked away

The view room comfortable breakfast
9,7
Spacious room with a nice view of Markati clean and comfortable.about what to expect from a best western.
Nahlásit hodnocení
Haydn S. Páry United Kingdom, 23. srpna 2015
good stay but breakfast limited

lovely room. spot on location
7
Great. Breakfast limited
Nahlásit hodnocení
Lennard P. Obchodní cestující Australia, 23. srpna 2015
Good enough

Location, price, cleanliness
7,7
Ok
Nahlásit hodnocení
Heather W. Obchodní cestující Australia, 23. srpna 2015
airport ease

staff, room, close to airport
6,7
terrible street and sleezy sourroundings
Nahlásit hodnocení
Rhosty Z. Páry Philippines, 22. srpna 2015
everything is ok except for the receptionist

big room, near to everything
5,3
everything was ok however the receptionist when we arrive is rude and stupid at the same time her name is Maui she dont know how to handle guest specially like us who arrive 3am from long and tiring flight very stupid and sarcastic even threathen us that she have the power not to accept us after we had clear reservation in booking and we even pay cash because she say its not deducted in the card so ok we give her the money then she make issue again with deposit...really shes irritating and not helpful she should find job somewhere else not in customer service related job
Nahlásit hodnocení
Harbans S. Obchodní cestující Malaysia, 22. srpna 2015
Good Stay

Location Price and convenience
6
Good Stay ...Bed was a bit uncomfortable
Nahlásit hodnocení
Lawrence L. Jednotlivci United States of America, 17. srpna 2015
my old standby is still a winner

The staff. The convenience. The value. I have probably lived at the Oxford suites for a total of four months over the last three years. my respect and friendship with the staff is mutual.
8,3
I usually stay at the Oxford for weeks at a time. My last stay was only for a few nights but it was as good as ever. and I will be back .
Nahlásit hodnocení
Patrick D. Jednotlivci United States of America, 15. srpna 2015
Very Confortable stay!

location, nightlife, room
9,3
Nahlásit hodnocení
Mark A. Jednotlivci United States of America, 12. srpna 2015
Great friendly staff, good location, nice big room

Service, Rooms size, and location
10
Great Hotel and Staff
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Best Western Oxford Suites Makati Manila - RecepceBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Obchodní centrumBest Western Oxford Suites Makati Manila - Fitness prostoryBest Western Oxford Suites Makati Manila - RecepceBest Western Oxford Suites Makati Manila - Taneční sálBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestauraceBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestauraceBest Western Oxford Suites Makati Manila - Exteriér hoteluBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interiér hoteluBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestauraceBest Western Oxford Suites Makati Manila - Prostory pro setkáváníBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestauraceBest Western Oxford Suites Makati Manila - LázněBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - VybaveníBest Western Oxford Suites Makati Manila - Obchodní centrumBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Prostory pro setkáváníBest Western Oxford Suites Makati Manila - Fitness prostoryBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkolíBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkolíBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkolíBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkolíBest Western Oxford Suites Makati Manila - OkolíBest Western Oxford Suites Makati Manila - Sport a aktivityBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interiér hoteluBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestauraceBest Western Oxford Suites Makati Manila - RestauraceBest Western Oxford Suites Makati Manila - Interiér hoteluBest Western Oxford Suites Makati Manila - Pokoj pro hostyBest Western Oxford Suites Makati Manila - LobbyBest Western Oxford Suites Makati Manila - MapaBest Western Oxford Suites Makati Manila - Exteriér hoteluBest Western Oxford Suites Makati Manila - VybaveníBest Western Oxford Suites Makati Manila - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01