Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Best Western Sun Sun Hotel

No. 14-16, Praca Ponte E Horta, Město Macau, Macao 00853 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Best Western Sun Sun Hotel Macao - Lobby Best Western Sun Sun Hotel Macao - Blízká atrakce Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Apartmá Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Interiér hotelu Best Western Sun Sun Hotel Macao - Apartmá Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hosty Best Western Sun Sun Hotel Macao - Koupelna Best Western Sun Sun Hotel Macao - Koupelna Best Western Sun Sun Hotel Macao - Koupelna Best Western Sun Sun Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárna Best Western Sun Sun Hotel Macao - Pub/lounge Best Western Sun Sun Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárna Best Western Sun Sun Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárna
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 178
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 1863 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,6
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (1863)
Seřazeno podle:
Donnawat K. Páry Thailand, 2. srpna 2015
Nice view macau

View location convenience
8,3
Nahlásit hodnocení
Tanattanont T. Rodiny s malými dětmi Thailand, 31. července 2015
very good

very good
10
very good near restaurant
Nahlásit hodnocení
Elsie E. Skupiny Philippines, 31. července 2015
Nice stay

Nice staff and a good room accommodation. Good food. Walking distance going to senado square. 👍🏻👍🏻👍🏻
9,3
It was a very good stay.. 👍🏻👍🏻👍🏻
Nahlásit hodnocení
Jen-Hui W. Jednotlivci Taiwan, 29. července 2015
I am very willing to stay here again

very cost-effective, clean, and location is great in Macau peninsula
8
This hotel's location is great and near many popular tourist attractions. In addition, their charge is also much cheaper than the other accommodations in Cotai
Nahlásit hodnocení
Paul G. Páry Norway, 27. července 2015
No complaints

Staff, location, value
7
We were happy with the Sun Sun, the staff were all helpful & polite & the room was small but adequate.
Nahlásit hodnocení
Wei Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 27. července 2015
it was a pleasant stay

helpful staff, great room, great location
8,7
really good. staff were really nice and helpful.
Nahlásit hodnocení
Makiko T. Páry Japan, 25. července 2015
Comfortable room with reasonable price

Room size, view and bed
7,7
The building itslef looks old from outside. But the lobby and room was renovated. Room size was just nice for the couples, bed was comfortable and bathroom was ok, too. I kinda like it overall.
Nahlásit hodnocení
Vresy W. Skupiny Indonesia, 25. července 2015
Bestwester is really best!

Spacious room, good location, clean
7,7
All is good and worth it! Gonna comeback again for sure
Nahlásit hodnocení
Go J. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 23. července 2015
good location. clean room. enough space

location. good staff. clean room
9
The staff were very helpful. Clean room.
Nahlásit hodnocení
Ricky P. Páry Philippines, 23. července 2015
Sun sun Hotel were all stuff almost is filipino

The room is big, The water situation is also good, Good stuff preformance
6
We stayed for 3 days in sun sun hotel. First day was in Senado Square we walk along the street, we went to Venetian on our second day, Macau Galaxy on our last day. We learn also from Filipino who works there from the Hotel and the guy who work in Galaxy. I truly believe that filipino is a Hardworking.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Best Western Sun Sun Hotel MacaoBest Western Sun Sun Hotel Macao - LobbyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Blízká atrakceBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - ApartmáBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - Interiér hoteluBest Western Sun Sun Hotel Macao - ApartmáBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pokoj pro hostyBest Western Sun Sun Hotel Macao - KoupelnaBest Western Sun Sun Hotel Macao - KoupelnaBest Western Sun Sun Hotel Macao - KoupelnaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pub/loungeBest Western Sun Sun Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pub/loungeBest Western Sun Sun Hotel Macao - Pub/loungeBest Western Sun Sun Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04