Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Beverly Boutique Business Hotel

F Manalo Street, Corner Queens Road, Kamputhaw, Fuente Osmena, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Recepce Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Exteriér hotelu Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Recepce Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Restaurace Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Jídlo a nápoje Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Lobby Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Exteriér hotelu Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Recepce Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Jídlo a nápoje Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty
Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Exteriér hotelu Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Interiér hotelu Beverly Boutique Business Hotel Cebu City - Jídlo a nápoje
Oblast: Fuente Osmena Počet pokojů: 50
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 222 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,8
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (222)
Seřazeno podle:
Norman P. Skupiny Philippines, 26. července 2015
A bit outdated but has a great price and location

Price, Location, Cleanliness
8,3
Yeah, perfect for overnight stay on a budget :D
Nahlásit hodnocení
Danilo P. Obchodní cestující Philippines, 18. července 2015
Needs refurbishment

Location, restaurant, crowd
5,7
Old. Needs to upgrade of furniture, etc. not worth money I paid. I can stay in newer boutique hotel for less. Will not return unless it is upgraded.
Nahlásit hodnocení
Stanley B. Jednotlivci Malaysia, 28. února 2015
Comfortable motel

Comfortable, comvenient & ease of access
7
It was a quick trip & easy to locate with malls & night life a 5 min walk away.
Nahlásit hodnocení
Stanley B. Jednotlivci Malaysia, 27. února 2015
A good place to stay

It fits the purpose being easily accessible & a inexpensive
7
It was a quick trip & easy to locate with malls & night life a 5 min walk away.
Nahlásit hodnocení
Daria N. Jednotlivci Russia, 21. února 2015
hotel changed a name

Helpful and friendly stuff; not new, but clean.
8,7
I did mistake while booked in agoda and put a wrong date. Basically it mean for me to lose money, but the hotel agreed to check me in other day without any penalties. one more important thing hotel changed a name and most of people don't know it yet. As a result I couldn't find it for an hour. The old name is Addison's I think, if you have the same problem. Have a good stay!
Nahlásit hodnocení
Kenneth L. Jednotlivci United States of America, 16. února 2015
Nice Hotel Central location

Location, Staff, Clean rooms
8,7
Nice clean hotel close to many nightclubs and a couple religious temples. Great courteous staff. I found the hotel to be within walking or jeepney distance to many malls restaurants and nightclub and discos.
Nahlásit hodnocení
Olivier C. Jednotlivci France, 16. ledna 2015
A bit desapointed

location, good staff
5,3
Standard room are small. The bed is really uncomfortable as the mattress is way too soft and old. Place is very noisy and the blinds let the sun light going through the room on mornings. Not good for a nice sleep. I was shocked about the bill at the bar / restaurant. Nothing justify such a high price. However the location is good as it's close to Mango Square. Good for one night stay but no more.
Nahlásit hodnocení
Jose M. Páry Philippines, 24. prosince 2014
cebu vacation

clean rooms and good food, staff was great
7
I like the ample parking space... breakfast was good but the hotel needs to ad waiters. During our breakfast there was only one waiter.
Nahlásit hodnocení
Jose M. Páry Philippines, 24. prosince 2014
cebu christmas

clean rooms, good food and friendly staff
7
Over all..... the stay was fine... just upgrade your wifi speed.
Nahlásit hodnocení
Christopher B. Páry United Kingdom, 28. listopadu 2014
Cheap for near the mall

Cheap, near mall. Clean
6,7
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Beverly Boutique Business Hotel Cebu CityBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - RecepceBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Exteriér hoteluBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - RecepceBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - RestauraceBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Jídlo a nápojeBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - LobbyBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Exteriér hoteluBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - RecepceBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Jídlo a nápojeBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Exteriér hoteluBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Interiér hoteluBeverly Boutique Business Hotel Cebu City - Jídlo a nápoje


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07