Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Big Apple Hotel & Bar

Mamay Road, Brgy. Angliongto, Lanang, Davao City, Filipíny 8000 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty Big Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hotelu Big Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hotelu Big Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hotelu Big Apple Hotel & Bar Davao City - Exteriér hotelu Big Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hotelu Big Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hotelu Big Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hotelu Big Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hotelu Big Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hotelu Big Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hotelu Big Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hotelu Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty Big Apple Hotel & Bar Davao City - Koupelna Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty
Big Apple Hotel & Bar Davao City - Koupelna Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty Big Apple Hotel & Bar Davao City - Koupelna Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty Big Apple Hotel & Bar Davao City - Koupelna Big Apple Hotel & Bar Davao City - Koupelna Big Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty
Oblast: Lanang Počet pokojů: 25

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 212 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,3
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (212)
Seřazeno podle:
David L. Jednotlivci United States of America, 20. prosince 2015
Visitor

Friendly Staff,great location from the airport, near shopping and immigration
9,3
Exceptional
Nahlásit hodnocení
Kristian P. Obchodní cestující United States of America, 30. října 2015
Good location

Location, location, location
7,7
I liked the location of the hotel. Overall cleanliness is ok, although the first room they gave me smelled of cigarette smoke (it's technically illegal to smoke in the rooms, but some inconsiderate guests still do I suppose) and the promptly gave me another room. Nice courteous staff too. My gripe is that the internet doesn't penetrate into the inner rooms so you'd have to go out to get some signal.
Nahlásit hodnocení
Colin H. Páry United Kingdom, 15. srpna 2015
Great budget option

Good price, location and staff
9,3
Hotel is clean and has good sized rooms. Breakfast is made for you and includes quite a lot of food. Staff were friendly and efficient. Not to far from mall and other restaurants. I would stay here again
Nahlásit hodnocení
James H. Páry United States of America, 10. srpna 2015
Never again

location
3,3
I would not go back if it was free. Dark, dirty, furnishings worn out. The whole place stinks
Nahlásit hodnocení
Elmer D. Obchodní cestující Philippines, 17. července 2015
The Cons

No parking area, You can hear the noise outside the room, Room is small
5,7
Nahlásit hodnocení
Jimmy E. Skupiny Philippines, 22. dubna 2015
Small room as offerred

nothing
5
good
Nahlásit hodnocení
Jannie M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 8. března 2015
Cheap and good breakfast

Breakfast
7,3
I only suggest that the management will remove the carpet and change it to tiles if they can't maintain the carpet at all. The room carpet is very dirty few steps barefoot and you can already see the black marks in your feet. If you have kids dont let them play around on the floor. Wear slippers or foot socks to cover your feet. If you have rhinitis or asthma prepare for flare ups. The room is smelly and dark and I saw has tiny mosquitos flying.
Nahlásit hodnocení
Cerilo N. Skupiny Philippines, 8. ledna 2015
One Night Only!!

near in Davao International Airport, Location for plane spotting
4,7
we stayed at the lower ground for one night, our room looks and smell old, lot of mosquito's, the bathroom looks dirty and need to change the shower curtain. Bed is ok.
Nahlásit hodnocení
Daryl M. Páry Philippines, 8. ledna 2015
Great stay

Service, location, rate
8,3
it was good. Staffs are approachable and friendly.
Nahlásit hodnocení
Felvin K. Rodiny se staršími dětmi New Zealand, 28. prosince 2014
Hotel with good efforts

Staff striving for customer satisfaction, good meals, strategic location.
7,3
My mum and U stayed there for a night. Our stay was okay. Staff are striving for customer satisfaction. It could have been better if they have been more courteous. The food was great although it took some time. A point of improvement is their lines and towels as they are not "crisp" clean. They are soggy and off white, as if they've been used. But otherwise, I couldn't complain any further.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Big Apple Hotel & Bar Davao CityBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hoteluBig Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hoteluBig Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hoteluBig Apple Hotel & Bar Davao City - Exteriér hoteluBig Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hoteluBig Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hoteluBig Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hoteluBig Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hoteluBig Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hoteluBig Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hoteluBig Apple Hotel & Bar Davao City - Interiér hoteluBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hostyBig Apple Hotel & Bar Davao City - KoupelnaBig Apple Hotel & Bar Davao City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04