Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Lobby Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostory Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazén Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartmá Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartmá Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartmá Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostory Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostory Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazén
Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Vybavení Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Vybavení Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazén Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurace Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurace Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Koupelna Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurace Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Vybavení Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Oblast: Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 227
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 3252 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,9
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (3252)
Seřazeno podle:
Richard A. Páry Czech Republic, 14. března 2013
Skvělé

Poloho, personál, pokoje
10
Ashleigh H. Rodiny se staršími dětmi South Africa, 24. července 2015
Good location

Good location, friendly staff and free shuttle bus
9
We had booked 3 standard rooms and were upgraded to suites which was pretty awesome. The staff were super friendly. Barry in reception was a champion. Would definitely stay there again.
Peng X. Jednotlivci China, 20. července 2015
Really nice with good location

Foods clean location
9,7
Duc A. Rodiny se staršími dětmi Vietnam, 19. července 2015
Room in the corner is the best

1. Good for morning running thank for a Botanical Garden nearby; 2. The Corner room is big and comfortable with acceptable price. 3. Best view even from lower F.L due to it is located in the mountain.
8
Chi B. Obchodní cestující Hong Kong, 17. července 2015
mid level location can walk to central by escalato

closed to central, localize neighbourhood, clean
7
Good n their frequency clients
Stewart S. Jednotlivci United Kingdom, 14. července 2015
Good value stay

Friendly staff, clean and comfortable
8
Zoey J. Páry United Kingdom, 12. července 2015
Great last minute stay

location, pool, service
8,7
Great!:) Will be back!:)
Christine C. Páry Hong Kong, 10. července 2015
A decent & relaxing habitat.

1. The interior decoration is warm & relaxing. 2. The dinners are epicurean. 3. Welcoming and friendly staff even though we don't speak any Japanese.
7,7
Pretty good. One comment is about the staff. The staff in general is efficient yet not really warm and hospitable. I had the incident that I wanted to extend one night stay at the hotel. I made an enquiry in person at the front desk about the costs and how to. They told me to go onto their own website and get a discount. I had no time for that. So I just went back to agoda to book that extra night. Later on in the evening they slipped a note under the door telling me to check out tomorrow or to make an extension with them at a discounted price. Just go to the from desk or call. Isn't that a waste of my time? or that note is a bit late in the late afternoon ? or the front desk just couldn't help when I enquired too early in the same morning??
Koo E. Obchodní cestující Singapore, 9. července 2015
comfortable stay and helpful staff

This hotel provide shuttle service to bring the customer to town area as well as the express train station, the staff are helpful and alway with a smile and the room is clean.
8
I have a happy stay at this hotel
Chi B. Obchodní cestující Hong Kong, 7. července 2015
Not a prime location but still convenience

Closed to Central but in localized suburb, mid level location, clean
7
Good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - LobbyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostoryBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazénBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmáBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmáBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmáBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostoryBishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostoryBishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazénBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Obchodní centrumBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazénBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestauraceBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestauraceBishop Lei International Hotel Hong Kong - KoupelnaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestauraceBishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiBishop Lei International Hotel Hong Kong - LobbyBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBishop Lei International Hotel Hong Kong - Lobby

Hodnocení zákazníků - Bishop Lei International Hotel, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03