Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Central, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 3450 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,8
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (3450)
Seřazeno podle:
Richard A. Páry Czech Republic, 14. března 2013
Skvělé

Poloho, personál, pokoje
10
Nahlásit hodnocení
Thomas J. Jednotlivci United States of America, 20. dubna 2016
Best Value Hotel
6,7
Bishop Lei is the best value hotel in Hong Kong, The price is right, the rooms are small and simple but nice, The staff is good, the breakfast is in expensive and the location near the Soho Escalators is perfect for lunch, dinner and nite life.
Nahlásit hodnocení
Remington T. Jednotlivci Philippines, 19. dubna 2016
My April Stay
5,7
Room was small but ok. Sofabed could use a little softer material when used for sleeping. Elevator is slow in serving busy hours. All in all considering the very good room rate, it was a very good bargain.
Nahlásit hodnocení
Kelsey D. Jednotlivci Canada, 17. dubna 2016
Always a great stay!
5,3
Enjoy staying at the Bishop Lei!
Nahlásit hodnocení
Clive C. Páry United Kingdom, 17. dubna 2016
Another nice stay at the Bishop Lei
5
We always stay here when we go to Hong Kong to see our son and his family. It is a handy location and not far from the escalator which is handy because climbing the hill from central would finish me off. We have stayed here about six times in a Harbour view suite.
Nahlásit hodnocení
Andrea K. Obchodní cestující Philippines, 16. dubna 2016
Great location and value for money
6
Been to HK more times than I can remember. My first Central located hotel. Surprisingly good find
Nahlásit hodnocení
David C. Páry Canada, 7. dubna 2016
Small but comfy rooms in a good location.
6
From this hotel you can walk downhill to Lan Kwai Fong or the Peak Tram. The Zoological Gardens are also nearby. The hotel's a little bit 'other era'ish, but the entire staff pulls together to make it clean and comfortable for the guests.
Nahlásit hodnocení
Bing Y. Páry Australia, 7. dubna 2016
Small but clean
5
It needs updated
Nahlásit hodnocení
Soichiro K. Skupiny Japan, 4. dubna 2016
Reasonable
6
I wanna say here again.
Nahlásit hodnocení
Suhaila M. Skupiny Malaysia, 21. března 2016
Pleasant Stay
5
Had a pleasant stay. Room was clean and have good wifi service. Good value for money. Good access to cafes and restaurant further down an alley. Would stay again in next trip.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - LobbyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostoryBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazénBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmáBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmáBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmáBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostoryBishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostoryBishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazénBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Obchodní centrumBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazénBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestauraceBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestauraceBishop Lei International Hotel Hong Kong - KoupelnaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestauraceBishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiBishop Lei International Hotel Hong Kong - LobbyBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Vybavení


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07