Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bishop Lei International Hotel

4 Robinson Road, Mid-levels, Central, Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Lobby Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostory Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazén Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartmá Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartmá Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Apartmá Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostory Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostory Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazén
Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Vybavení Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Vybavení Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Bazén Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurace Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurace Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Koupelna Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Restaurace Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Vybavení Bishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Oblast: Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 227
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 3230 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,9
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (3230)
Seřazeno podle:
Richard A. Páry Czech Republic, 14. března 2013
Skvělé

Poloho, personál, pokoje
10
Wouter V. Jednotlivci Netherlands, 25. června 2015
very efficient except for the check out

good front desk staff, very helpful concierge service, courtesy 🚌
9
Will come back there. Gave me voluntary upgrade.
Eurico A. Obchodní cestující Portugal, 14. června 2015
Very nice hotel

Check in staff (he, with eyeglasses) did an upgraded room for us with gorgeous view
8,3
I am very pleased the way we were treated when we did a check-in ..... the staff (he) was very polite and nice.....and upgraded our room with a gorgeous view along bigger room.....thanks! When we did the check out on Sunday the staffs were not so nice.....!!!!
Adam O. Obchodní cestující United States of America, 8. června 2015
Tiny room size, dirty and outtdated

Cheap
4
Hardly enough room to walk around the bed. The rooms are slightly dirty and outdated. Not for claustrophobic people but cheap
Kelsey D. Jednotlivci Canada, 8. června 2015
Great stay as always!

Service, location, economy
7
I consistently stay at the Bishop Lei and it's great! The staff are wonderful, the location is good in Central and the pool is a nice treat!
Bruce H. Obchodní cestující United States of America, 4. června 2015
location

roon,staff,location
8,3
I have stayed @this hotel several times. Depending on the room u could have a beautiful view of hk skyline 4 moderate price.staff very good
Gunawan L. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 2. června 2015
service maintain and develope

near kathedral,everyday I can pray
8,3
Good
George C. Páry United States of America, 27. května 2015
Great Hotel "but"

Modern,Price,Location
9,7
They say 4 Star, if they had electronic key control, I would agree. Hotel is GREAT otherwise. Rooms a little small, but clean and nicely provisioned. Staff is wonderful. Highly recommend!!!
Stephen M. Obchodní cestující United States of America, 26. května 2015
very nice stay

convenient and clean
9
Very good!
Jonathan M. Skupiny United Kingdom, 25. května 2015
Small but good

The staff were very good and helpful, the location was good and it was nice and clean
7,7
Had a good stay, rooms a little small but had everything we needed. Staff really helpful and you could walk down to the main city areas. Would stay here again.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bishop Lei International Hotel Hong KongBishop Lei International Hotel Hong Kong - LobbyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostoryBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazénBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmáBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmáBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - ApartmáBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeBishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostoryBishop Lei International Hotel Hong Kong - Fitness prostoryBishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazénBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Obchodní centrumBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - BazénBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestauraceBishop Lei International Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestauraceBishop Lei International Hotel Hong Kong - KoupelnaBishop Lei International Hotel Hong Kong - RestauraceBishop Lei International Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBishop Lei International Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiBishop Lei International Hotel Hong Kong - LobbyBishop Lei International Hotel Hong Kong - VybaveníBishop Lei International Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBishop Lei International Hotel Hong Kong - Lobby

Hodnocení zákazníků - Bishop Lei International Hotel, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05