Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Bluewater Harbour Motel

1 Powell Street, Bowen, Whitsunday Islands, Austrálie 4805 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Vchod Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Vchod Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Vchod Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Vchod Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Recepce Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Recepce Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Recepce Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Restaurace Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Vybavení Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Vybavení Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Bazén Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Bazén Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Bazén Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Bazén Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Bazén Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Bazén
Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Exteriér hotelu Bluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Vybavení
Oblast: Bowen Počet pokojů: 19

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 12 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,8
Poloha
8,5
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (12)
Seřazeno podle:
Dawn W. Páry Australia, 5. ledna 2016
Wilcox's Review

The receptionist was very friendly and helpful, it was quiet and we had a lovely room.
7,7
Our stay was very pleasant and we were very impressed with the receptionist and we enjoyed our short stay there. We did not dine there
Nahlásit hodnocení
Matthew W. Obchodní cestující Australia, 13. listopadu 2015
Good location, quiet and clean

Location, clean and quiet
7,3
Nahlásit hodnocení
Nino N. Páry Australia, 1. září 2015
A pleasant stay in a sleepy town

Pool was great. Accommodation was spacious,, clean and comfortable.
8
The host Kim, was absolutely accommodating in ever way.....made it feel like home whilst away from home!
Nahlásit hodnocení
Debbie C. Jednotlivci Australia, 9. května 2015
Highly recommend

Comfort, cleanliness and location
9,3
Great place to stay in Bowen
Nahlásit hodnocení
Kel C. Páry Australia, 26. dubna 2015
Great service

Service, location, facilities
10
The service by the staff at blue water was incredible. I would recommend them any day and will be back for sure
Nahlásit hodnocení
Adesina A. Obchodní cestující Australia, 24. ledna 2015
Simple but nice

Cleanliness, comfort and peace
8
Good
Nahlásit hodnocení
Necia M. Páry New Zealand, 26. prosince 2014
Nice place

clean, spacious, value for money
7,3
Lovely
Nahlásit hodnocení
Bradley M. Rodiny s malými dětmi Australia, 25. září 2014
Good Bowen experience.

Walking distance to everything, the staff and nice room.
7,7
Staff very helpful, within walking distance to esplanade, pubs, city centre and a good spot from which to experience Bowen.
Nahlásit hodnocení
Paula W. Obchodní cestující Australia, 12. května 2014
Bluewater Harbour Motel

Very large rooms, great location, quiet rooms
9,3
My stay was very pleasant. The room was very generous in size, very comfortable, and good facilities
Nahlásit hodnocení
Grethel M. Páry Australia, 7. října 2013
Great :D

Quiet comfortable centrally located to town
7,7
I was in Bowen for a school reunion, was not in the room much but when I needed sleep after a big day of activities, I slept peacefully. I only had a short distance to walk from the central part of town after the pubs (the taxis seem to take a long time). My room was cleaned and tidied while I was out on daily activities. The staff are super nice and approachable. I will definately stay there again :D
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bluewater Harbour Motel Whitsunday IslandsBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - VchodBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - VchodBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - VchodBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - VchodBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - RecepceBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - RecepceBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - RecepceBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - RestauraceBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - VybaveníBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - VybaveníBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - BazénBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - BazénBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - BazénBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - BazénBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - BazénBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - BazénBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Exteriér hoteluBluewater Harbour Motel Whitsunday Islands - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06