Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Bluewater Panglao Beach Resort

Danao Beach, Danao, Panglao Island, Filipíny (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Dříve : Panglao Blue Water Beach Resort
Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazén Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Pláž Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazén Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Lobby Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazén Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazén Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Sport a aktivity Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Lázně Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Pláž Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Blízká atrakce Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazén Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Hřiště Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Exteriér hotelu Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Zahrada
Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Pláž Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Lázně Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Interiér hotelu Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Vyhlídka Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Interiér hotelu Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Pokoj pro hosty Bluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazén
Oblast: Danao Počet pokojů: 54

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 281 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
6,8
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (281)
Seřazeno podle:
Phil N. Páry Philippines, 2. února 2016
Great place to stay!

room service location
9,3
excellent!
Nahlásit hodnocení
Magnus W. Jednotlivci United Kingdom, 22. prosince 2015
One week stay for scuba diving

staff worked very hard.
5
I got dehydrated due to a lack of water in the room. It took, at times, 15mins to get drinks that were ordered that cost more than they would in the UK. I asked to see a manager twice that never came.
Nahlásit hodnocení
Shelley H. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. listopadu 2015
Beautiful relaxing setting

Beautiful quiet setting, efficient and friendly staff, yet close to Alona Beach
9
Nahlásit hodnocení
Anna P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 13. srpna 2015
Big family vacation

Cleanliness and spacious rooms, accommodating and service oriented staff, great food
10
Best vacation destination for a big family of 13 persons aging from 6 to 80. We love the rooms because of their cleanliness, beds are really big, very modern and even the toilet and bath are spacious. The swimming pools are nicely designed. Staff are very accommodating and service oriented. They have a golf cart so elderly people have easy access from the main area to the beachfront where the dining hall is located. Food is really good, we only tried dining once outside the resort and once we sampled their ala carte meals we took all our meals with the resort. The bluewater cheeseburger is a favorite. Lechon kawali and adobo rice is a must. Our family enjoyed so much our stay and we will definitely go back to this beautiful resort. Our paradise found!
Nahlásit hodnocení
Voltaire D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 10. června 2015
Beautiful ambiance and food is good

nice room, good food, beautiful place
8,7
will definetely go back. Thou transportation to other places is dificult the shuttle service of hotel is expensive
Nahlásit hodnocení
Jean C. Páry Philippines, 24. května 2015
Nice resort! Very exclusive. Great for couples.

Ambiance, food, welcoming staff
9,3
Great
Nahlásit hodnocení
So Y. Skupiny South Korea, 19. února 2015
do not stay here
4
they don't have a shuttle to alona beach & there is nothing around it. door is wired i am not sure it is safe or not. food was so terrible they don't have philippine food. what they have is wired food named after food from another country. too many ants in your room. of course, they will bite you.
Nahlásit hodnocení
Melanie J. Rodiny s malými dětmi Denmark, 17. února 2015
Fanstastic stay

food,location,great staff
10
It was a very nice one,of course everything was perfect and my kids and family love the style and the nature around the resort.The food tastes good and very nice ambiance .
Nahlásit hodnocení
Mark C. Páry Australia, 15. února 2015
Nice place , good location

comfortable room ,nice swimming pool ,good buffet
9,3
good buffet breakfast , nice swimming pool , comfortable room........... etc
Nahlásit hodnocení
Demian D. Páry Philippines, 10. února 2015
friendly staff enjoyed my stay

food, staff, facility
8,7
excellent but beach area needs improvement not ideal for swimming unless you venture much further out
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bluewater Panglao Beach Resort Panglao IslandBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - BazénBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - PlážBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - BazénBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - LobbyBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - BazénBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - BazénBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Sport a aktivityBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - LázněBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - PlážBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Blízká atrakceBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - BazénBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Exteriér hoteluBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - HřištěBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Exteriér hoteluBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Exteriér hoteluBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - ZahradaBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - PlážBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - LázněBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Interiér hoteluBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - VyhlídkaBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Interiér hoteluBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyBluewater Panglao Beach Resort Panglao Island - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07