Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Bolton Hotel

Corner Bolton & Mowbray Street, Wellington Střed, Wellington, Nový Zéland (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Bolton Hotel Wellington - Exteriér hotelu Bolton Hotel Wellington - Vyhlídka Bolton Hotel Wellington - Vyhlídka Bolton Hotel Wellington - Vyhlídka Bolton Hotel Wellington - Rekreační zařízení Bolton Hotel Wellington - Bazén Bolton Hotel Wellington - Exteriér hotelu Bolton Hotel Wellington - Fitness prostory Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje
Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Bolton Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Bolton Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Bolton Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Bolton Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Bolton Hotel Wellington - Pokoj pro hosty Bolton Hotel Wellington - Pokoj pro hosty
Oblast: Wellington Střed Počet pokojů: 139

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 73 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,5
Personál
8,8
Stav hotelu/čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (73)
Seřazeno podle:
Sarah P. Páry United Kingdom, 2. ledna 2016
Great

Staff, rooms and staff again
9,3
Great - really helpful and informative staff. Liked the room (although I think we had one for disabled access which is never designed very well so the bathroom flooded when you had a shower!). Would have liked to have stayed much longer.
Nahlásit hodnocení
Sandra B. Páry United States of America, 25. prosince 2015
Excellent Hotel

Room was nice and clean, very modern and hotel staff very helpful
9,7
From check in to check out the staff was terrific. On Christmas Eve, we were looking for dinner options and the staff made 2 great recommendations. Hotel room was nice and clean. Bed was very comfortable. If we ever go back to Wellington we will stay here again.
Nahlásit hodnocení
Jacqui A. Páry United Kingdom, 24. prosince 2015
Really comfortable stay

Cleanliness, facilities in room, location
8,7
Really comfortable stay
Nahlásit hodnocení
Jacqueline G. Páry South Africa, 23. prosince 2015
Top notch!

The location, the accommodation and the staff.
9,7
We thoroughly enjoyed our stay at the Bolton Hotel. Although a fairly big hotel, the staff still took the time to add personal touches such as switching on the kettle in our room just before we arrived very late at night. I also loved the bowl of little gingerbread men in the lobby over the festive season. I couldn't stop eating them! Our room was also lovely, clean and big. A truly excellent hotel across the board. We would definitely stay at the Bolton again.
Nahlásit hodnocení
Pete S. Páry New Zealand, 19. prosince 2015
Short stayiver

Breakfast, free unlimited wifi, very comfortable rooms
9
Very comfortable and relaxing
Nahlásit hodnocení
Aline B. Páry France, 9. listopadu 2015
Nice spot!

Location, contemporary design, quiet
8,3
Centrally located in CBD, 10 minutes from the Botanic Garden. Clean, contemporary design, nice studio. Great hotel for a weekend or in business.
Nahlásit hodnocení
Jane D. Páry New Zealand, 11. října 2015
Enjoyed our stay.

Great friendly staff.
9,7
Nahlásit hodnocení
Robert W. Páry United Kingdom, 29. září 2015
Great Stay

Room comfort, great staff, luxury without being stuffy
9,3
Enjoyed the stay here. Staff were friendly and helpful, room was comfortable and well equipped, and there is a nice atmosphere here. 5 star hotel without all the intimidating posh nonsense that usually goes with it.
Nahlásit hodnocení
Mark B. Obchodní cestující Australia, 23. července 2015
Great business hotel

Great rooms, comfortable bed, pleasant staff
9,7
Great rooms, comfortable bed, pleasant staff
Nahlásit hodnocení
Anseilla L. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 11. července 2015
Spacious and clean room!

Clean, spacious and great location
7,7
The room is suitable for family as it has two bathrooms and two bedrooms.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bolton Hotel WellingtonBolton Hotel Wellington - Exteriér hoteluBolton Hotel Wellington - VyhlídkaBolton Hotel Wellington - VyhlídkaBolton Hotel Wellington - VyhlídkaBolton Hotel Wellington - Rekreační zařízeníBolton Hotel Wellington - BazénBolton Hotel Wellington - Exteriér hoteluBolton Hotel Wellington - Fitness prostoryBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Pokoj pro hostyBolton Hotel Wellington - Pokoj pro hostyBolton Hotel Wellington - Pokoj pro hostyBolton Hotel Wellington - Pokoj pro hostyBolton Hotel Wellington - Pokoj pro hostyBolton Hotel Wellington - Pokoj pro hostyBolton Hotel Wellington - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07