Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bolton Hotel

Corner Bolton & Mowbray Street, Wellington Střed, Wellington, Nový Zéland (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Bolton Hotel Wellington - Exteriér hotelu Bolton Hotel Wellington - Fitness prostory Bolton Hotel Wellington - Restaurace Bolton Hotel Wellington - Vyhlídka Bolton Hotel Wellington - Vyhlídka Bolton Hotel Wellington - Vyhlídka Bolton Hotel Wellington - Rekreační zařízení Bolton Hotel Wellington - Recepce Bolton Hotel Wellington - Bazén Bolton Hotel Wellington - Exteriér hotelu Bolton Hotel Wellington - Fitness prostory Bolton Hotel Wellington - Restaurace Bolton Hotel Wellington - Lobby Bolton Hotel Wellington - Restaurace Bolton Hotel Wellington - Exteriér hotelu Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje
Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje Bolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje
Oblast: Wellington Střed Počet pokojů: 139
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 59 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,3
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
9,2
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (59)
Seřazeno podle:
Timothy P. Páry Ireland, 21. března 2015
Great

Location. Comfort. Service
9,7
Great
Wilson T. Obchodní cestující Malaysia, 12. března 2015
The best hotel in wellington

Clean, Good Services and Great Facilities
10
I had a great time in Wellington, this is a short and memorable stay in Wellington. I could not found any fault with the Bolton hotel, from great service of the staff.
Julee M. Obchodní cestující Australia, 11. října 2014
Fabulous service from all staff

Professional & personable staff at reception, in the dinining room & night duty
9
Superb!
Sally H. Páry New Zealand, 4. října 2014
Excellent comfort

Location, comfort and quality
8,3
Very good. Location is handy to Lambton quay, railway station and buses. Easy to walk to most places for dining or catch a bus. The staff were very friendly and I was impressed that each day milk, tea and coffee were replaced. A lot of hotels around the world do not replace. Also impressed wifi was free in the hotel. I travel a lot and have got used to free wifi. Returning home to Wellington for a holiday I was appalled at how few hotels provided guests free wifi. This should be par for the course. Well done the Bolton for this. Price was expensive compared to SE Asia, but the so was all of Wellington. On the positive, what you got for the price was excellent. Deluxe studio was a brilliant size with great amenities for the week we stayed.
Alison M. Rodiny se staršími dětmi Australia, 3. října 2014
Great overnight stay

Great location, spacious room, nice pool and hot tub
9
Daniel M. Rodiny s malými dětmi New Zealand, 5. září 2014
Comfortable

Breakfast, rooms, loxatuon
7,7
Was nice but a bit expensive
Ljbin S. Obchodní cestující New Zealand, 17. července 2014
Excellent

Staff,room,restaurant...all superb
10
Dy S. Páry New Zealand, 29. června 2014
perfect

clean,central,a treat
8
Scott T. Páry New Zealand, 11. května 2014
Great staff Pillow and sheets not my favourite

Staff
8,7
Hotel of good standard. What we expected for price.
Neil M. Páry United Kingdom, 10. května 2014
Excellent

Room facilities great bed nice lounge
9
Excellent

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bolton Hotel WellingtonBolton Hotel Wellington - Exteriér hoteluBolton Hotel Wellington - Fitness prostoryBolton Hotel Wellington - RestauraceBolton Hotel Wellington - VyhlídkaBolton Hotel Wellington - VyhlídkaBolton Hotel Wellington - VyhlídkaBolton Hotel Wellington - Rekreační zařízeníBolton Hotel Wellington - RecepceBolton Hotel Wellington - BazénBolton Hotel Wellington - Exteriér hoteluBolton Hotel Wellington - Fitness prostoryBolton Hotel Wellington - RestauraceBolton Hotel Wellington - LobbyBolton Hotel Wellington - RestauraceBolton Hotel Wellington - Exteriér hoteluBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápojeBolton Hotel Wellington - Jídlo a nápoje


AS-AGWEB-3A07