Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Boomerang Inn

5/1-8 Hat Patong Road, Patong, Phuket, Thajsko 83150

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 187 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,5
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (187)
Seřazeno podle:
Alexandru P. Jednotlivci Australia, 5. ledna 2016
Disgusting
4,3
I was very dissapointed with the hotel. It feels and looks disgusting, more like a hostel than a 3 star hotel. The only thing it has going for it is the excellent location. The room was absolutely disgusting...
Nahlásit hodnocení
Rasid A. Jednotlivci Turkey, 29. prosince 2015
Location

Location, Staff and Big rooms
9
The location of hotel is great. I walked to the Beach and Bangla Road very easily. The room was big enough, and staff are very caring about you. Conclusion; location is very well, staff is great and I highly recommend when compared to its price.
Nahlásit hodnocení
Slawomir F. Skupiny Poland, 29. prosince 2015
One more great trip

location, price, staff
8,7
It was my 3rd stay in the hotel, I can recommend it to anyone who's looking for a nice place at a reasonable price.
Nahlásit hodnocení
Henryk Z. Jednotlivci Sweden, 28. prosince 2015
nice for the price

staff, location
7
Very pleasent
Nahlásit hodnocení
Ungku S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 26. prosince 2015
The owner of the hotel very friendly.

The owner of the hotel very friendly. Good location and if I have opportunity to go to phuket will stay at Boomerang Inn again.
8,7
Good
Nahlásit hodnocení
Darika N. Páry Thailand, 26. prosince 2015
Good

good location
7,7
I love the location... Just the towel n bed sheet sucks
Nahlásit hodnocení
Michael M. Jednotlivci Australia, 9. prosince 2015
Comfortable hotel in good location.

Location, good sized room,
8
Have stayed here before. Hotel represents good value. In quiet street but only few minutes walk to beach and ten minutes to Bangla Road. Good (legitimate) massage places across the road.
Nahlásit hodnocení
Francis H. Jednotlivci New Zealand, 4. května 2015
excellent location

the staff were fabulous, the owners are a lovely host as they invited me to the beach making guest feel comfortable
10
Great. Ideal close to soi bangla & beach
Nahlásit hodnocení
Simon W. Jednotlivci United Kingdom, 1. března 2015
Second stay in great budget hotel

My 2nd stay at Boomerang. Great location & price with easy access to the beach & short walk to Bangla Rd.
9
Nahlásit hodnocení
Geoff D. Rodiny se staršími dětmi Australia, 12. února 2015
value for money

location staff value for money
8
Pleasant stay no issues
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Boomerang Inn PhuketBoomerang Inn Phuket - Pokoj pro hostyBoomerang Inn Phuket - Pokoj pro hostyBoomerang Inn Phuket - Pokoj pro hostyBoomerang Inn Phuket - Exteriér hoteluBoomerang Inn Phuket - Balkón/terasaBoomerang Inn Phuket - LobbyBoomerang Inn Phuket - BazénBoomerang Inn Phuket - BazénBoomerang Inn Phuket - LobbyBoomerang Inn Phuket - Obchod s kávou / kavárnaBoomerang Inn Phuket - RecepceBoomerang Inn Phuket - Obchod s kávou / kavárnaBoomerang Inn Phuket - Obchod s kávou / kavárnaBoomerang Inn Phuket - BazénBoomerang Inn Phuket - Obchod s kávou / kavárnaBoomerang Inn Phuket - Obchod s kávou / kavárnaBoomerang Inn Phuket - Rekreační zařízeníBoomerang Inn Phuket - Pokoj pro hostyBoomerang Inn Phuket - Pokoj pro hostyBoomerang Inn Phuket - Pokoj pro hostyBoomerang Inn Phuket - Pokoj pro hostyBoomerang Inn Phuket - Pokoj pro hostyBoomerang Inn Phuket - Pokoj pro hostyBoomerang Inn Phuket - Pokoj pro hostyBoomerang Inn Phuket - Balkón/terasaBoomerang Inn Phuket - VchodBoomerang Inn Phuket - Exteriér hoteluBoomerang Inn Phuket - Exteriér hoteluBoomerang Inn Phuket - Exteriér hoteluBoomerang Inn Phuket - Exteriér hoteluBoomerang Inn Phuket - RestauraceBoomerang Inn Phuket - BazénBoomerang Inn Phuket - BazénBoomerang Inn Phuket - BazénBoomerang Inn Phuket - Sport a aktivityBoomerang Inn Phuket - Sport a aktivityBoomerang Inn Phuket - Sport a aktivityBoomerang Inn Phuket - PlážBoomerang Inn Phuket - VybaveníBoomerang Inn Phuket - Interiér hoteluBoomerang Inn Phuket - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07