Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel

No 57-61 Winslow Street, Hung Hom, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Koupelna Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu
Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Koupelna Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Koupelna Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Koupelna Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Koupelna Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Vyhlídka Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Hung Hom Počet pokojů: 76

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 1259 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
7,0
Personál
5,9
Stav hotelu/čistota
6,5
Pokojový komfort/standard
6,1
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (1259)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 1. května 2010
bridal tea house

nic
3,3
tento hotel je vhodný pouze pro nouzové přespání, pokoj je neskutečně malý, recepční neochotný a ráno spal na stole, stěny jsou strašně slabé, je slyšet každé slovo a TV od sousedů, poloha hotelu je vcelku dobrá, blízko metra, internet je pouze na recepci, na pokoji není ani láhev s vodou
Restaurant Tip: McDonalds, Starbuck....
Nahlásit hodnocení
Xiaobin L. Páry China, 9. srpna 2015
tidy and clean room, daily purified water

air conditioner is good, shower, provide 2 bottle water
8,7
nice and near the harbor and subway, easy to travel anywhere
Nahlásit hodnocení
Veng L. Jednotlivci Hong Kong, 4. srpna 2015
Ok

Ok
6
Ok
Nahlásit hodnocení
Dorette V. Jednotlivci South Africa, 28. července 2015
Hong Kong on a limited budget

The close proximity to a Metro Rail, comfortable bed, airconditioned room
6,3
It was an interesting experience. The shoe-box size room was clean and the bed one of the most comfortable I've slept in at a 3 star hotel! The toiletries supplied was a special touch, the airconditioned room an absolute must and the helpful staff pleasant to deal with, despite the language barrier. The breakfast was a bit lacking, boiled eggs, ham and stale french loaf not my idea of breakfast, but then it was not a deal-breaker for me either.
Nahlásit hodnocení
Mohamed L. Rodiny se staršími dětmi Egypt, 26. července 2015
Family with older children

Near MTR, Value for money, convenient place
8
The hotel staff was professional and helpful.
Nahlásit hodnocení
Wannapa N. Páry Thailand, 23. července 2015
nice place

close to MTR ,clean room and comfortable
8,7
good for sleeping and resting after walk all day i like this hotel because it's close to MTR Hung Hom station ,and you can use exit B to walk along cover way to Hung Hom district ,then across the road you will see the hotel.
Nahlásit hodnocení
Hawwa N. Páry Maldives, 21. července 2015
Did not enjoy our stay

the location was ok. staff were unhelpful. the room just too small.
4
Nahlásit hodnocení
Hisashi S. Jednotlivci Japan, 12. července 2015
Good location but nothing...

Location
4,7
I stayed over the weekend in HKG but this hotel was one of my worst hotels ever. The receptionist is just normal, not good enough but no good language skill except Manradin. The room was too small even I order double bed for 2 person stay. No WiFi only at lobby, no smoking room provided, what worst was that there was no hot water in shower room so that I have to take cold water shower at night. I would get much better hotel if I added HKD 100 more, so I will never stay this hotel any more.
Nahlásit hodnocení
Lindsey L. Jednotlivci United States of America, 6. července 2015
Tiny But Nice

Price, metro access, and price
7
The Internet isn't on every floor, but you can get connected in the lobby. I was on the 12th floor and the Internet stopped at the 11th. My air conditioner leaked, but it still worked. I didn't get a chance to try the breakfast. The hours are from 8am-10:30am. The rooms are tiny, but overall it was a nice stay. Those issues weren't that big of a deal for me, but I know some people who would die without internet. It had hot water, air conditioning, clean sheets, and relatively nice staff.
Nahlásit hodnocení
Bamrung J. Skupiny Thailand, 30. června 2015
good for one night transit

cleaness, convenience, and good service
8
nice hotel..
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong KongBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KoupelnaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KoupelnaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KoupelnaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KoupelnaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interiér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KoupelnaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - VyhlídkaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interiér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KoupelnaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KoupelnaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interiér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interiér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - RecepceBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - RecepceBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - RecepceBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - RecepceBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interiér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Interiér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - RecepceBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - VchodBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - VchodBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - VchodBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu

Hodnocení zákazníků - Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06