nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel

No 57-61 Winslow Street, Hung Hom, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Koupelna Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Koupelna Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Koupelna Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Koupelna Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Vyhlídka Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu
Oblast: Hung Hom Počet pokojů: 76

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 1177 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,1
Personál
5,9
Stav hotelu / čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
6,1
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (1177)
Seřazeno podle:
Milan Z. Jednotlivci Czech Republic, 1. května 2010
bridal tea house

nic
3,3
tento hotel je vhodný pouze pro nouzové přespání, pokoj je neskutečně malý, recepční neochotný a ráno spal na stole, stěny jsou strašně slabé, je slyšet každé slovo a TV od sousedů, poloha hotelu je vcelku dobrá, blízko metra, internet je pouze na recepci, na pokoji není ani láhev s vodou
Restaurant Tip: McDonalds, Starbuck....
Wing Y. Skupiny Hong Kong, 16. prosince 2014
Very noisy from neighbouring room and hotel staff

the location close to Hung Hom Station
4,3
Lester F. Páry Philippines, 10. prosince 2014
Pleasant & clean

Accessibility to MTR, value for money, cleanliness
8
Pleasant
Christian R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 25. listopadu 2014
Comfortable stay

cleanliness, friendliy staff,
7
Christina R. Páry Indonesia, 23. listopadu 2014
small and clean room

near MTR, clean
6,3
It was ok.. i just stayed for 1 night bcoz I arrived quite late in hk. The only reason I choose thia hotel was bcoz of the price and location which is near station. The room was super small for 2 person but clean. They provide simple breakfast which was ok. This is ok choice if you just need a place to sleep.
Ka M. Jednotlivci China, 24. října 2014
Big Smell & Poor Facility in Room; Dirty Wall;

Cheap. Simple.
4,3
Louie R. Páry Philippines, 24. října 2014
A compact and complete hotel

location, cleanliness, free breakfast
7,3
Although the guy at the reception counter wasn't all smiles when we checked in, he was still helpful. Plus points for allowing us an early check in, although the available room at that time was a two single bed room vs a double bed room which is what we requested. The free breakfast or afternoon tea's menu didn't change over the course of 4 days but it was okay. Very easy to access via bus A21 and Hung Hom MTR. Overall, highly recommended and will sure to stay here again.
Hu M. Jednotlivci Hong Kong, 22. října 2014
Good Hotel

Close to city, bargin and clean
10
Zicheng Y. Jednotlivci China, 20. října 2014
good staff, but room not clean

good staff
4,3
Brian T. Jednotlivci United Kingdom, 19. října 2014
Bridal Tea House Hung Hom Winslow

cheap
7
staff tried to harass me to get out of the room so they could clean it, as I walked out of the shower, still dripping wet. Mould in parts. Paper-thin walls and a T.V. that needs some serious tuning. Very little storage space and NO internet access in your room, inly at reception.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong KongBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KoupelnaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KoupelnaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KoupelnaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - KoupelnaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - VyhlídkaBridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu

Hodnocení zákazníků - Bridal Tea House Hung Hom Winslow Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A01