Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

BSA Twin Tower Ortigas

Ortigas Bank Drive cor. Julia Vargas, Ortigas Center, Pasig, Manila, Filipíny 1550 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bufet BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bufet BSA Twin Tower Ortigas Manila - Interiér hotelu BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Prostory pro setkávání BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Lobby BSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hotelu BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Prostory pro setkávání BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hotelu
BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Vybavení BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hotelu BSA Twin Tower Ortigas Manila - Obchodní centrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Interiér hotelu BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Vyhlídka
Oblast: Pasig Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2142 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
9,0
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (2142)
Seřazeno podle:
Ondrej S. Páry Czech Republic, 7. listopadu 2014
Manila alias malý NYC

Čistota, poloha, výhled!
8,7
Super hotel zhruba o 50ti patrech. Bydleli jsme zde naše poslední 2 noci při návštěvě Filipín pro shlédnutí moderní Manili. V nejvyšším patře bazén s vířivkou a proskleným výhledem. Pokoje naprosto čisté a perfektní.
Nahlásit hodnocení
Fernando B. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 1. září 2015
BSA Twin Towers more than a 3 star hotel!

Very helpful staff from the reception area especially to the bellboys.
8,7
As a disabled person on a wheelchair, I got superior service from all the hotel staff. A small 'Good Morning' went a long way for my day. I recommend this hotel to everyone. I was glad to pick this hotel to stay in and I will be back!
Nahlásit hodnocení
Benjamin F. Obchodní cestující United States of America, 1. září 2015
Great Business Location

Location, Cooking in Room
8,7
Great
Nahlásit hodnocení
Maribel C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 30. srpna 2015
Satisfied stay @ BSA Tower

Cleanliness, good staff and location
8,3
Very pleasing
Nahlásit hodnocení
Elaine S. Jednotlivci Philippines, 30. srpna 2015
My favorite hotel

Location, friendly staff, cleanliness
10
I would stay here more if it could be less expensive. I love this hotel!
Nahlásit hodnocení
Jeremy J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 30. srpna 2015
Staycation

Location
8,3
Nahlásit hodnocení
David S. Páry United States of America, 30. srpna 2015
Great stay at the BSA Twin Tower

Room, Food and location
10
Our stay was great, we also called the front desk and they we very helpful and resolved our issues. We will be defiantly staying at this location again.
Nahlásit hodnocení
Claudio B. Obchodní cestující Switzerland, 28. srpna 2015
Perfect location

Location, room, staff
9,3
Nahlásit hodnocení
Cynthia C. Páry Philippines, 28. srpna 2015
Good location

Good location
5,3
All was ok except for the bed linens..no flat sheet under the conforter...when asked, it was given after 2hrs
Nahlásit hodnocení
Antony L. Obchodní cestující Australia, 27. srpna 2015
OK business hotel in top location, good value

Location in central Ortigas, good facilities in rooms, good value onlne rates
7,7
Usual issues with lifts (important in a 50 plus storey hotel) and variable front desk staff performance
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

BSA Twin Tower Ortigas ManilaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - BufetBSA Twin Tower Ortigas Manila - BufetBSA Twin Tower Ortigas Manila - Interiér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Prostory pro setkáváníBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - LobbyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - Prostory pro setkáváníBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - VybaveníBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - Obchodní centrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Interiér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - VyhlídkaBSA Twin Tower Ortigas Manila - KoupelnaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Interiér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - KoupelnaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - VybaveníBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - LobbyBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Fitness prostoryBSA Twin Tower Ortigas Manila - Fitness prostory

Hodnocení zákazníků - BSA Twin Tower Ortigas, Manila

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02