Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

BSA Twin Tower Ortigas

Ortigas Bank Drive cor. Julia Vargas, Ortigas Center, Pasig, Manila, Filipíny 1550 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bufet BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bufet BSA Twin Tower Ortigas Manila - Interiér hotelu BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Prostory pro setkávání BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Lobby BSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hotelu BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Prostory pro setkávání BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hotelu
BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Vybavení BSA Twin Tower Ortigas Manila - Bazén BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hotelu BSA Twin Tower Ortigas Manila - Obchodní centrum BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Interiér hotelu BSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hosty BSA Twin Tower Ortigas Manila - Vyhlídka
Oblast: Pasig Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 2082 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
9,0
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (2082)
Seřazeno podle:
Ondrej S. Páry Czech Republic, 7. listopadu 2014
Manila alias malý NYC

Čistota, poloha, výhled!
8,7
Super hotel zhruba o 50ti patrech. Bydleli jsme zde naše poslední 2 noci při návštěvě Filipín pro shlédnutí moderní Manili. V nejvyšším patře bazén s vířivkou a proskleným výhledem. Pokoje naprosto čisté a perfektní.
Nahlásit hodnocení
Josephine C. Páry Philippines, 31. července 2015
Nice and clean

Clean service and value for money
8
Very accessible to transport and entertainment places. Just across a mall of you need anything from food to clinic. Good service.
Nahlásit hodnocení
Minseok S. Rodiny s malými dětmi South Korea, 31. července 2015
Good location and value for money

Location, Large room, value for money
7,7
Very easy to access from anywhere and large clean room value for money
Nahlásit hodnocení
Shirley L. Jednotlivci Canada, 30. července 2015
Convenient location, friendly staff

Location, friendly staff, accommodation
7,3
Let me start by saying the location is excellent as the hotel sits behind a big mall. I had a great service from the staff. I encountered problem with the toilet and they fixed it right away. The things I didnt like was that they charged me on every phone calls I made to call the reception and some of the local calls P20/call. Also, they charge you if you request for extra towels P35/day per towel. I find this ridiculous and unnecessary.
Nahlásit hodnocení
Antony L. Obchodní cestující Australia, 29. července 2015
Comfortable business condotel in great location

Very good room, condotel format, central location
8,3
Good overnight - some staff quite inflexible about check-in times and breakfast entitlements but eventually saw reason.
Nahlásit hodnocení
Timothy W. Obchodní cestující United States of America, 28. července 2015
Convenient, clean

location, cleanliness, efficient
10
very good
Nahlásit hodnocení
Mary G. Páry Singapore, 26. července 2015
very good

convenience, location
7,7
very convenient location. will stay here again just some notes: second night asked for bath mat, housekeeping said has extra charge. but first night i asked, there was no advise on this. also second night, around midnight onwards, another unit has loud music with karaoke going on... no rules on noise pollution especially in the middle of the night?
Nahlásit hodnocení
Caridad V. Skupiny Philippines, 26. července 2015
clean & close to the mall. Very accessible

Close to the mall
8,3
Our stayed in the hotel was good. The only concern that we experienced was that the air conditioner was too loud & noisy maybe something wrong with the motor or what. Also, we had an additional guest so we thought that bed is included in the payments.
Nahlásit hodnocení
Ria J. Páry Philippines, 25. července 2015
Accessible & affordable

accessibility, affirdability & nice amenities
8,3
Nahlásit hodnocení
Wayne P. Jednotlivci Australia, 24. července 2015
Thumbs up

Location good
7,3
All good
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

BSA Twin Tower Ortigas ManilaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - BufetBSA Twin Tower Ortigas Manila - BufetBSA Twin Tower Ortigas Manila - Interiér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Prostory pro setkáváníBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - LobbyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - Prostory pro setkáváníBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - VybaveníBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Exteriér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - Obchodní centrumBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Interiér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - VyhlídkaBSA Twin Tower Ortigas Manila - KoupelnaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Interiér hoteluBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - KoupelnaBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - VybaveníBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - LobbyBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - BazénBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Pokoj pro hostyBSA Twin Tower Ortigas Manila - Fitness prostoryBSA Twin Tower Ortigas Manila - Fitness prostory

Hodnocení zákazníků - BSA Twin Tower Ortigas, Manila

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06