nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vybavení Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 98
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3354 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,3
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (3354)
Seřazeno podle:
Pavel S. Jednotlivci Czech Republic, 31. července 2012
super hotel

Všechno ok
8
Nevím jak ti co pojali svou dovolenou s cílem vyžrat se do olbřímých rozměrů, ale já jsem byl nadmíru spokojen. Popsané nedokonalosti v zásadě nejsou až tak důležité , rozhodující je snaha a píle. To vše je vidět v nemalé míře a to je základ dobré nálady a dobře prožité dovolené. Jestli se někdy někam vrátím, tak rozhodně do tohoto hotel!!! Jen prosím nezapoměňte na repelent proti komárům, no a pokud ho zapomenete, tak si je v recepci koupíte. Komárů není moc a pokud vím nejsou ani nijak infikování - prostě jako u nás, ale znáte to stačí jeden v pokoji a nevyspí se nikdo. Peněz si m oc s sebou neberte, protože je není za co a hlavně kde utratit. Přeji hezké zážitky a vřele doporučuji.
Rupert P. Jednotlivci Australia, 19. dubna 2015
Very basic and expected higher floor when booking.

Location to transport, close to HKFC and causeway bay
6,3
Felt it was pretty average but for the money in HK I guess ok.
Teo S. Jednotlivci Singapore, 12. dubna 2015
Value for money

Handy phone, Friendly staffs, clean hotel
7,3
Handy phone is a plus point, Staffs are friendly, Clean room and comfy bed/pillow! Like that they give 2 pillows of which a firm n soft type. Would like to highlight 1 thing: Cigarette smell! On and off, i can smell it quite strong from my room. I suspect it's coming from the room next door. Which cause discomfort to me. Hope the management can look into this. Apart from this, all is good! *Thumbs up!*
Chui T. Páry Hong Kong, 9. dubna 2015
good

spacious room
8
comfy
Ian C. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 9. dubna 2015
Good hotel

Free hand phone you can bring out with free local calls and unlimited 3G. Generally pleasant look to hotel. 5 mins walk from exit A Causeway Bay MTR.
8
Great. Not much to complain about. Modern amenities. Not that small as compared to other HK hotel rooms.
Joseph F. Páry Singapore, 6. dubna 2015
Morrison review

Clean, very good location, Convenient
9,3
Yan K. Páry Singapore, 3. dubna 2015
Good Location for Food & Shopping

1) Location is very near to Causeway Bay MTR station - less than 10 mins walk.
9,3
Jing G. Skupiny Malaysia, 2. dubna 2015
Handy service is good

Handy service,nice staff,good location
6,7
Room very small and a bit nousy because hotel room facing main road
Chung P. Obchodní cestující Japan, 27. března 2015
Room is not very clean but with good city view

View, location
6,7
The price is one of the reason I choose this hotel. However when I arrived, it is very hard to tell the taxi driver where it is and all taxi driver don't know this hotel/there is a hotel. The view is good, at least it is open and not facing the next building's window... The room is not very clean especially the floor. Overall it is good for the price you paid, and the location is so convenience - just 5 mins to Time Square and MTR station. But due to the inconvenience of telling taxi drivers the location, I think I'll pick the hotel next to it when I come again, at least every drivers know.
Arvin C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 25. března 2015
Not the best butterfly hotel branch

insider deal price from Agoda. That's it!!!
4,7
One of the least enjoyable stay for us. I go to HK all the time and this is the only time I was disappointed with A HOTEL.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VybaveníButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vyhlídka


AS-AGWEB-3A07