nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vyhlídka
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 98
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3080 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,3
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3080)
Seřazeno podle:
Pavel S. Jednotlivci Czech Republic, 31. července 2012
super hotel

Všechno ok
8
Nevím jak ti co pojali svou dovolenou s cílem vyžrat se do olbřímých rozměrů, ale já jsem byl nadmíru spokojen. Popsané nedokonalosti v zásadě nejsou až tak důležité , rozhodující je snaha a píle. To vše je vidět v nemalé míře a to je základ dobré nálady a dobře prožité dovolené. Jestli se někdy někam vrátím, tak rozhodně do tohoto hotel!!! Jen prosím nezapoměňte na repelent proti komárům, no a pokud ho zapomenete, tak si je v recepci koupíte. Komárů není moc a pokud vím nejsou ani nijak infikování - prostě jako u nás, ale znáte to stačí jeden v pokoji a nevyspí se nikdo. Peněz si m oc s sebou neberte, protože je není za co a hlavně kde utratit. Přeji hezké zážitky a vřele doporučuji.
Frank R. Jednotlivci Canada, 24. srpna 2014
good for money

15 minutes walk from all bars in Wanchai, friendly staff, comfortable bed
7,7
Wan L. Rodiny se staršími dětmi China, 22. srpna 2014
Butterfly on Morrison Boutique Hotel
2,7
Dusty , Dirty , small, toilet no door , pillow is dirty, quilt has bad smell. I never will come this hotel again , that hotel give our family a very very bad impression, toilet no door, bad smell, dusty room, dirty carpet, towel is insufficient and grey ( from white) color ! Receptionist is no smiling ! Horrible experience !
Natalia T. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 22. srpna 2014
Good view, good price and very helpful staff

Good Location, Clean, Reasonable price
9
Good,we are happy with our 3 nights stay there. The frontdesk staff were very helpful. They were kind and the advice of whether using the taxi or MTR to our destination were so in details. The room with its beautiful view is spectacular. We stayed in Business Room. Only one, there's a wet spot near the window, probably came from a leaked ceiling (it's raining that day)
Cheng X. Jednotlivci Taiwan, 20. srpna 2014
Loved this hotel!

Location, cleanliness, staff
8,3
I had a great stay at the Butterfly on Morrison. The checkin was easy and painless and I received a free upgrade from superior to deluxe room. Comfortable beds, awesome bathroom and amenities, fast, free wifi. I will most certainly stay there again.
Chenghuan L. Obchodní cestující Taiwan, 18. srpna 2014
OK

OK
6
Man K. Páry Hong Kong, 8. srpna 2014
value hotel

value, good location, clean
6
very good for value, in the center of metro area and the room was clean
Tay B. Jednotlivci Singapore, 7. srpna 2014
Friendly n helpful staff

Clean, nice n good location
9,3
Pleasant stay with helpful front office staff. Overall very good no complains
Koay C. Jednotlivci Malaysia, 7. srpna 2014
Service was Exceptional.

Location, Size and Service.
6,3
The sound proofing for the room is not very good as compared to the other branch of Butterfly. The bathroom tiles was even moldy but all that was sorted out when I highlight it to the front desk. The service from the staffs was really good, especially front desk. I had a enjoyable stay thanks to them.
Ka Y. Páry Hong Kong, 2. srpna 2014
Reasonable price to stay

Modern, clean and comfortable
9
Feel great and comfortable

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vyhlídka

Hodnocení zákazníků - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C02