nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vyhlídka
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 98
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3232 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,3
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3232)
Seřazeno podle:
Pavel S. Jednotlivci Czech Republic, 31. července 2012
super hotel

Všechno ok
8
Nevím jak ti co pojali svou dovolenou s cílem vyžrat se do olbřímých rozměrů, ale já jsem byl nadmíru spokojen. Popsané nedokonalosti v zásadě nejsou až tak důležité , rozhodující je snaha a píle. To vše je vidět v nemalé míře a to je základ dobré nálady a dobře prožité dovolené. Jestli se někdy někam vrátím, tak rozhodně do tohoto hotel!!! Jen prosím nezapoměňte na repelent proti komárům, no a pokud ho zapomenete, tak si je v recepci koupíte. Komárů není moc a pokud vím nejsou ani nijak infikování - prostě jako u nás, ale znáte to stačí jeden v pokoji a nevyspí se nikdo. Peněz si m oc s sebou neberte, protože je není za co a hlavně kde utratit. Přeji hezké zážitky a vřele doporučuji.
Yueying J. Jednotlivci China, 25. prosince 2014
Ok.

Service. Environment.
7
The room is too small. The service& environment is good.
Syahrul H. Páry Singapore, 20. prosince 2014
location

location, cleanliness, staff friendliness
7,7
A convenient and reasonable stay, price wise. Located near Masjid Ammar, where we had our breakfast everyday. Near causeway bay mtr too. Size of room is alittle bit crampy, difficult to maneuvre and pack of super huge luggage. Minor issue, other than that, nice hotel and reasonable price. Staff is friendly and helpful. Will consider coming back!
Goh L. Skupiny Singapore, 16. prosince 2014
Good choice

(1) impressed by the attentiveness, prompt service & friendliness of the staff at Reception especially Ms. Sumin & Ronald. (2) room clean & comfortable. (3) Good location and easy access.
7,7
We enjoyed our stay and planning to go back there on our next trip to Hongkong. Cannot comment on food/dinning as we ate out all the times.
Man K. Obchodní cestující Hong Kong, 11. prosince 2014
Everything is good

Comfortable
9
Si M. Jednotlivci Macau, 8. prosince 2014
reasonable prices

Clean, good location, reasonable price
7,7
Johnson L. Rodiny s malými dětmi United States of America, 8. prosince 2014
Close to shopping

Location location location
8
Room are small
Chi W. Páry Macau, 2. prosince 2014
Good

Location, staff quality, and facilities
8,7
Nicholas D. Páry United States of America, 2. prosince 2014
Highly recommended

staff location quiet at the top
9,3
had the premier room that had amazing view. Good size and comfy room. Staff went above and beyond and would highly recommend.
Nicholas D. Páry United States of America, 1. prosince 2014
Great staff and location

room view premier top floor
9,7
had the premier room that had amazing view. Good size and comfy room. Staff went above and beyond and would highly recommend.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vyhlídka

Hodnocení zákazníků - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B06