nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 98
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3281 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,3
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (3281)
Seřazeno podle:
Pavel S. Jednotlivci Czech Republic, 31. července 2012
super hotel

Všechno ok
8
Nevím jak ti co pojali svou dovolenou s cílem vyžrat se do olbřímých rozměrů, ale já jsem byl nadmíru spokojen. Popsané nedokonalosti v zásadě nejsou až tak důležité , rozhodující je snaha a píle. To vše je vidět v nemalé míře a to je základ dobré nálady a dobře prožité dovolené. Jestli se někdy někam vrátím, tak rozhodně do tohoto hotel!!! Jen prosím nezapoměňte na repelent proti komárům, no a pokud ho zapomenete, tak si je v recepci koupíte. Komárů není moc a pokud vím nejsou ani nijak infikování - prostě jako u nás, ale znáte to stačí jeden v pokoji a nevyspí se nikdo. Peněz si m oc s sebou neberte, protože je není za co a hlavně kde utratit. Přeji hezké zážitky a vřele doporučuji.
Shihyi H. Jednotlivci Taiwan, 24. ledna 2015
good location for causeway bay goer

location, deco, cleaniness
8
Jasmine J. Páry Hong Kong, 18. ledna 2015
Reasonable price

Valuable price, good location, clean n comfy bed
7,3
Not bad
Rae C. Páry Australia, 17. ledna 2015
Location and Staff

Location is perfect. Service was great and staff were friendly.
8
The location of the hotel is perfect - there are two nearby 7 Elevens, close to Times Square and MTR. The staff were very accommodating and friendly - they are always willing to help.
Zachary B. Obchodní cestující United States of America, 14. ledna 2015
Great Place

Staff was very efficient.
8,7
It was raining and cold in HK when I was in town. Housekeeping and I could not get the AC unit to switch to heat but they promptly delivered a space heater which worked perfectly. Great place.
Kong B. Obchodní cestující Singapore, 13. ledna 2015
Good

Location, Cleanliness, Comform
8
Fok K. Rodiny se staršími dětmi Australia, 12. ledna 2015
Great hotel

Location, clean & comfort
7,7
Claire B. Páry United Kingdom, 9. ledna 2015
Petite Boutique!

The view, the view and the view. Oh, and the bed was nice and firm too.
8
Excellent friendly staff - they even booked us a complimentary cab back to Hong Kong Station. The room is very small but well-designed and has such a great view that we didn't mind. Well located for shopping in Times Square and around Causeway Bay, and swimming at nearby Morrison Hill pool. Very convenient for getting around the island. We didn't use the restaurant as there were lots of bakeries and convenience stores nearby.
Ethel O. Páry Singapore, 8. ledna 2015
not coming back...

location
5
we've stayed at this hotel for more than five times. the past few times, we found long strands of hair on the pillows, in between the towels, under the blanket, in the drawers. their housekeeping standard really needs to improve. that, or wear hair nets. or even just tie up their hair. the staff used to be friendly, but they're becoming quite snooty. we liked the hotel for its good location and the rooms were pretty comfy, but the standard of cleanliness has really gone downhill and we'd rather stay at another hotel than have to find more hair in our towels and bed again.
Li X. Páry China, 8. ledna 2015
the hotel location is good but the staff is not

the staff is not nice but hotel location is good near time square
5,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vyhlídka

Hodnocení zákazníků - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B03