Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Butterfly on Morrison
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vybavení Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 98
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 3483 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,3
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (3483)
Seřazeno podle:
Pavel S. Jednotlivci Czech Republic, 31. července 2012
super hotel

Všechno ok
8
Nevím jak ti co pojali svou dovolenou s cílem vyžrat se do olbřímých rozměrů, ale já jsem byl nadmíru spokojen. Popsané nedokonalosti v zásadě nejsou až tak důležité , rozhodující je snaha a píle. To vše je vidět v nemalé míře a to je základ dobré nálady a dobře prožité dovolené. Jestli se někdy někam vrátím, tak rozhodně do tohoto hotel!!! Jen prosím nezapoměňte na repelent proti komárům, no a pokud ho zapomenete, tak si je v recepci koupíte. Komárů není moc a pokud vím nejsou ani nijak infikování - prostě jako u nás, ale znáte to stačí jeden v pokoji a nevyspí se nikdo. Peněz si m oc s sebou neberte, protože je není za co a hlavně kde utratit. Přeji hezké zážitky a vřele doporučuji.
Nahlásit hodnocení
Wilfried V. Rodiny se staršími dětmi Belgium, 23. srpna 2015
Room looks nice but not very clean

Good for causeway bay shopping
7
We stayed for one night. Staff was very friendly and helpfull. Unfortunately the rooms smelt not fresh. All in all a bit expensive for what you get. Moreover Agoda charged us more as long term users than it does to new users.
Nahlásit hodnocení
Xiong C. Rodiny s malými dětmi Australia, 16. srpna 2015
good location, very friendly staffs

friendly and helpful staff, convenient location, confortable beds
8
Overall it was very good, but I do have some suggession. The bathroom is very roomy compare to the very tiny bedroom area. It would be better if there are more hooks in the bathroom. I found the toilet wasn't cleaned properly on the day we arrived, but got better the next few days.
Nahlásit hodnocení
Keith C. Páry Singapore, 10. srpna 2015
above average

Location, Cleanliness, Nice view of turf club
7
Nahlásit hodnocení
Kia E. Skupiny Singapore, 10. srpna 2015
Boutique hotel near Causeway Bay

Walking Distance to Causeway Bay,
6
I always stay at Butterfly chain whenever I go to HK . I have stayed at Butterfly on Morrison Boutique hotel previously , and quite satisfied. However, I realized their standard has dropped . (01) The house keeper didn't wash my cup. (02) I found layer of dust underneath the desk. (03) A few times, the main lobby and reception at ground floor was left empty with no one when I came back. (04) Although I had paid SGD50 more for a Twin Bedded room vs Double bedded room, I was surprised that double bedded room is much bigger than Twin Bedded Room. As such, dun waste money to pay for Twin bedded room. (05) Taxi can't stop in front of the hotel, so you need to walk a bit . The plus point was, the hotel provide free handy phone for us to use in HK that allowed us to make free phone call, free data to search for location. Overall, if the price is cheap I wont mind to stay .
Nahlásit hodnocení
Chris C. Páry Singapore, 9. srpna 2015
Great stay

Location, cleanliness, service
9,7
Nahlásit hodnocení
Fong C. Jednotlivci Portugal, 9. srpna 2015
Nice hotel

Location, tidy, clean
6,7
Nahlásit hodnocení
Janice T. Jednotlivci United Kingdom, 9. srpna 2015
Great location, friendly staff, free smartphone

Free handy smartphone, helpful reception staff, convenient location in Causewaybay
7,7
Got an offer from agoda to pay a little extra to upgrade from deluxe to premium and am glad i went for it! Room was on the top floor (28/F) and relatively spacious for HK hotel standards & the price, great city/mountain view including the Happy Valley Racecourse. The only disappointment was that the room was very damp (and thus smelled a bit moldy) but I guess that is typical of HK hotels given the humid weather. Extremely happy with the free Handy smartphone, with free calls (comes with a number+extension to which your friends can reach you) and unlimited data. it was a lifesaver to be able to use Google Map to navigate around town! Staff at the reception were all very friendly and helpful. Street outside hotel main entrance is no parking all day, so if going by taxi, have it drop you off at the hotel next door (South Pacific Hotel). No breakfast at the hotel, but not an issue at all because so many local restaurants/HK-style cafes available within walking distance. Definitely recommend booking the bigger rooms on higher floors.
Nahlásit hodnocení
Pauline J. Páry Singapore, 7. srpna 2015
Friendly & helpful frontdesk staff

clean, comfortable, helpful frontdesk staff
7,7
Overall, a comfortable hotel to stay, just the location is slightly far from CausewayBay MTR. I must compliment the frontdesk staff - a gentlman was so kind & helpful, he help us to get our bags to the corner of the street and get us a taxi to the airport.
Nahlásit hodnocení
Joerg D. Skupiny Germany, 6. srpna 2015
very nice Hotel, and perfect place

location, rooms, Stuff
9,7
awesome
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VybaveníButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vyhlídka

Hodnocení zákazníků - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01