Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Butterfly on Morrison Boutique Hotel

35-39 Morrison Hill Road Wanchai, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

dříve : Butterfly on Morrison

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vyhlídka
Poloha: Causeway Bay Počet pokojů: 98
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2898 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,3
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (2898)
Pavel S. Jednotlivci Czech Republic, 31. července 2012
super hotel

Všechno ok
8
Nevím jak ti co pojali svou dovolenou s cílem vyžrat se do olbřímých rozměrů, ale já jsem byl nadmíru spokojen. Popsané nedokonalosti v zásadě nejsou až tak důležité , rozhodující je snaha a píle. To vše je vidět v nemalé míře a to je základ dobré nálady a dobře prožité dovolené. Jestli se někdy někam vrátím, tak rozhodně do tohoto hotel!!! Jen prosím nezapoměňte na repelent proti komárům, no a pokud ho zapomenete, tak si je v recepci koupíte. Komárů není moc a pokud vím nejsou ani nijak infikování - prostě jako u nás, ale znáte to stačí jeden v pokoji a nevyspí se nikdo. Peněz si m oc s sebou neberte, protože je není za co a hlavně kde utratit. Přeji hezké zážitky a vřele doporučuji.
Nan C. Obchodní cestující China, 17. dubna 2014
sosoososososo

sososososososoosososo
6,7
soosososososoosososososossososososo
Christy S. Jednotlivci China, 14. dubna 2014
Not good service

Just location
3
The hotel in the good location , near Stella plaza . But bad service . The room not clean , bad food . I don't think I will choose the hotel agin .
Connie W. Páry Hong Kong, 13. dubna 2014
its good for stay few days in city

When we check in to the hotel most of our request almost done .... and staffs is so friendly ... the location is perfect easy to access to anywhere in Hong Kong
8
Hari Y. Páry Indonesia, 10. dubna 2014
Not Bad

Clean, big room and good design
6,7
I was stay here for 1 night only. What I dont like for this hotel is the location that the Taxi couldnt stop in front of this hotel so we need to talk walk. I make reservation for deluxe room with the higher floor at this hotel, but what i got is not that type. Room is clean and have a good design.
Harry P. Páry Indonesia, 8. dubna 2014
nice hotel in nice location

central located, easy access, near to shopping mall
8
good and memorable as it walking distance to many place in HK. plus it quite spacious room in central HK with affordable price as well
Edward T. Páry United States of America, 3. dubna 2014
Friendly staff, clean rooms

cleaniness, friendly staff, modern look
8
we had a good stay at the hotel. the staff were friendly. the room was clean and easy access to public transport.
Edward T. Páry United States of America, 3. dubna 2014
Friendly staff, clean rooms

cleaniness, friendly staff, modern look
8
we had a good stay at the hotel. the staff were friendly. the room was clean and easy access to public transport.
Bradley R. Obchodní cestující Australia, 28. března 2014
Very pleasant stay

Close to shopping, nightlife, restaurants, Happy Valley racecourse, football stadium, convention centre, Wanchai, Causeway Bay
7
Hotel was just fine for 5 day stay on business. Pleasant attentive staff, clean room, I booked 'deluxe' and was comfortable albeit with no view to speak of. Being on business this didn't bother me as I was working or attending a conference most of the time. Very efficient laundry service. Would recommend staying here….ad no bad experience during my stay.
Koh P. Páry Singapore, 19. března 2014
fantastic as usual.

location, free wifi, helpful staff
8,7
I have been staying in the butterfly hotels for the past few visits to HK because its just a superb hotel!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Butterfly on Morrison Boutique Hotel Hong KongButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Morrison Boutique Hotel Hong Kong - Vyhlídka

Hodnocení zákazníků - Butterfly on Morrison Boutique Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C01