Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Butterfly on Victoria Boutique Hotel

33 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 2939 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,7
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (2939)
Seřazeno podle:
Anna E. Páry Czech Republic, 2. února 2013
Idelni golfovy hotel

plaz, golf, pokoje
8,3
Stravili jsme v tomto hotelu 10 dni. Jsme golfiste a i kdyz nasim primarnim cilem nebylo hrat na Boracay golf, uvitali jsme, ze tento hotel stoji primo na hristi. Hriste je nadherne, i kdyz udrzba trochu pokulhava. Nicmene scenerie, ktere nabizi oceni kazdy golfista. Servis hotelu byl velmi dobry a vrele doporucujeme vsem cestovatelum stravit zde dovolenou.
Ho T. Rodiny s malými dětmi Vietnam, 27. května 2016
Plesant stay!
5,7
I have 5 nights stay at this hotel in May. Totally is good as expected! Very near Tin Hau station (100m), near bus stop (150-200m), near tram (150m), near airport express free shuttle bus. Tiny room (even pure air executive room) but functionable, all necessary facilities you need there. Very clean. Room exactly same as pictures. Bed, matress, blanket ...very good. Very quiet. Handy phone is very useful! Almost I was using this handy phone for gps, searching food, mrt, bus, tram.... Staffs are friendly enough. They react to what you need. Recomment others for this hotel.
Hsin-Cih H. Páry Taiwan, 23. května 2016
good
6
good
Naoya M. Obchodní cestující Japan, 21. května 2016
reasonable hotel
5,7
This hotel is very reasonable hotel!
Wen L. Obchodní cestující Singapore, 18. května 2016
Butterfly on Victoria Boutique Hotel
4,7
Will definitely visit and choose to stay in Butterfly on Victoria Boutique Hotel again! Keep up the great service effort!
Sio S. Páry Portugal, 17. května 2016
Value for Money
6,7
Hotel location is very close to MTR station, staff are very polite and very reasonable price.
Derek W. Jednotlivci Singapore, 16. května 2016
Pleasant stay
5,7
Good location and prompt room service, recommended to all travellers.
Robert L. Obchodní cestující United States of America, 12. května 2016
jahdkaNajsh
3,7
snnsjdjdks
Jiajie C. Skupiny Taiwan, 11. května 2016
Nice
6,7
Nice!!
Junko H. Jednotlivci Japan, 9. května 2016
Cozy
5,7
This is my second time here. I like the bedding of the room and the location.
1 z 1 hodnocení
Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong KongButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - RecepceButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - VybaveníButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - VybaveníButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - VybaveníButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05