Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Butterfly on Victoria Boutique Hotel

33 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Recepce Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Vchod Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Lobby Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Koupelna Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Vybavení Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Vybavení Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Vybavení
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 132
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 2504 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,7
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (2504)
Seřazeno podle:
Anna E. Páry Czech Republic, 2. února 2013
Idelni golfovy hotel

plaz, golf, pokoje
8,3
Stravili jsme v tomto hotelu 10 dni. Jsme golfiste a i kdyz nasim primarnim cilem nebylo hrat na Boracay golf, uvitali jsme, ze tento hotel stoji primo na hristi. Hriste je nadherne, i kdyz udrzba trochu pokulhava. Nicmene scenerie, ktere nabizi oceni kazdy golfista. Servis hotelu byl velmi dobry a vrele doporucujeme vsem cestovatelum stravit zde dovolenou.
Ho L. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 2. července 2015
Very good ...good hotel to stay for a short trip

Good location, clean, style, helpful handy phone
10
Good .....will be back next time
Ho L. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 2. července 2015
Good

Good
9,7
Good
Monika S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. června 2015
Clean room, comfortable bed, close to mtr..

Service, service , good service
7,3
Comfortable and you can find restaurant easily around the hotel, close to mtr station 2 minutes walk
Tiffany Z. Rodiny s malými dětmi China, 23. června 2015
Nice staff, good location, best price

Friendly staff, good location, handy phone
8,3
Friendly staff upgraded our superior room to deluxe when they saw my little boy, that was so sweet. Multiple times stayed in this hotel always gave me good experience. In order to provide better experience they had handy phone which really convinient for tourist. Will come again.
Ekawaty A. Obchodní cestující Indonesia, 18. června 2015
Hotel with friendly and helpful staff

Friendly and helpful staff, perfect location and useful mobile
8,7
We only stayed 1 night at the hotel. The staffs were very friendly and helpful. They explained clearly what we asked them. First I was a bit shock when realised how small was the hotel and the bed room was small too. But it was clean and comfortable. They arranged the stuff in the room efficiently. One thing that was a bit bothering that the air conditioner blow directly to the bed. Over all it was a great hotel with a great location too.
Gina C. Páry Singapore, 15. června 2015
Clean rooms

Clean room, polite staff and good location
8,7
Eric H. Rodiny s malými dětmi Australia, 14. června 2015
Modern and clean hotel in great location

Location, free phone, cleanliness
8
It was a nice stay, our baby was sleeping soundly in the baby cot. The cot is very comfortable with thick mattress. Our bed and pillows are very comfortable too. The only downfall are the size and the internet was a bit unstable.
Soh P. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 13. června 2015
Romantic Hotel

Convenient access to MTR; local restaurant and park
6,7
Pretty good except room area is too small for family with older kids. Also the hotel provide a handy phone during the stay is something worth to mention, it means that the hotel loan a local mobile phone while staying there. The mobile phone can be used as a hot spot when out of the hotel. I think this is a good romantic hotel.
Chee Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 11. června 2015
Good location

Location, friendly staff, value for money
8
Can find good food around the hotel, need to walk past victoria park to causeway bay. Very near to mtr station

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Butterfly on Victoria Boutique Hotel Hong KongButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - RecepceButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Interiér hoteluButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - VchodButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - LobbyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - KoupelnaButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - VybaveníButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - VybaveníButterfly on Victoria Boutique Hotel Hong Kong - Vybavení

Hodnocení zákazníků - Butterfly on Victoria Boutique Hotel, Hong Kong

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02