nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Lobby California Hotel Hong Kong - Recepce California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Vchod California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Vybavení California Hotel Hong Kong - Koupelna California Hotel Hong Kong - Koupelna California Hotel Hong Kong - Vybavení California Hotel Hong Kong - Okolí California Hotel Hong Kong - Blízká atrakce California Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti California Hotel Hong Kong - Blízká atrakce
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 1179 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,1
Poloha
8,7
Personál
5,9
Stav hotelu / čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
6,0
Jídlo/stolování
5,0
Všechna hodnocení (1179)
Seřazeno podle:
Parthiban M. Jednotlivci India, 10. srpna 2014
Fed up with the room size

Nothing. Its near to MTR and attraction places. Nothing els
4,7
Most of the time i went outside, because of the room size, i got more tension when i think about the hotel. It not even a hotel, it just a guest house
Chen C. Obchodní cestující Malaysia, 10. srpna 2014
Tiny room

Friendly staff, good location
4,7
Overall is good, only the room is too small even can't fit a luggage
Benson C. Jednotlivci Singapore, 7. srpna 2014
Small but convenient hotel

Convenience & Location
6
The room was very small so its only good for solo travelers. It is a bit hard to find but eventually the convenience within the TST main street was good enough. The price was a bit expensive but probably because the booking was done a day before the day of staying.
Chia S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 1. srpna 2014
Centrally localtion but poorly maintained

smell of cigarette in the room and public place.
5,3
so so
Imarzen E. Jednotlivci Philippines, 30. července 2014
clean room, good location because it's near mtr

nice staff, located near MTR ,clean room
8
enjoyable, good service, accommodating staff, good location, near MTR
Judy C. Jednotlivci Malaysia, 29. července 2014
A pleasant stay

Friendly staff, clean room, good location
6,3
Overall is good, room cleanliness is acceptable, but bath towel provided are stained. Good location - next to MTR station, within few minutes walk to Harbour City and bus stop board to airport is right opposite the hotel. For those who dislike messy and pack of ppl at building lobby, you can stay here.
Jennifer D. Skupiny Philippines, 27. července 2014
Deceiving Photos

Near MTR
2,3
Very disappointing! The staff are very rude and very tiny bathroom. Considering I paid for Triple Sharing room since we cannot fit in the room they downgraded us to Double Sharing room so our luggage’s can fit in and told us to put the luggage’s under the bed which we did. The staff was even pulling my hand to show the other rooms are all the same because I was telling her that the room photos in Agoda is deceiving since it’s not what we expected. Would not recommend this “hotel” as overall experience is unsatisfactory!
Dave B. Rodiny se staršími dětmi South Africa, 17. července 2014
It was Ok

location only
6
The rooms are TINY!
Casallas D. Rodiny se staršími dětmi Colombia, 1. července 2014
Hotel is well located to see amazing Hong Kong!!!!

Location near shops and public transportation
4,3
Yideyang Y. Jednotlivci Taiwan, 30. června 2014
good

location
8
good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - LobbyCalifornia Hotel Hong Kong - RecepceCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - VchodCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - VybaveníCalifornia Hotel Hong Kong - KoupelnaCalifornia Hotel Hong Kong - KoupelnaCalifornia Hotel Hong Kong - VybaveníCalifornia Hotel Hong Kong - OkolíCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - Okolí


AS-AGWEB-3C05