Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

California Hotel Hong Kong - Taneční sál California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Lobby California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Vybavení California Hotel Hong Kong - Recepce California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 60

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,3

na základě 1443 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,1
Poloha
8,7
Personál
6,0
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
5,8
Jídlo/stolování
4,9
Všechna hodnocení (1443)
Seřazeno podle:
Sugiarto N. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 3. února 2016
Very small room and bathroom

Good location
4,7
Only good location..small room and bathroom..nothing special
Nahlásit hodnocení
Rommel R. Jednotlivci Philippines, 25. ledna 2016
Great location.

Great location. Near MTR. Near shopping area.
9
Very pleasant.
Nahlásit hodnocení
Cheng W. Jednotlivci Malaysia, 24. ledna 2016
toilet too small

nothing
4,3
So so
Nahlásit hodnocení
Lars L. Obchodní cestující Denmark, 21. ledna 2016
A bed to sleep in that's it. But good location.

Very good location close to MRT, the harbor and parks.
6,3
Tiny shoe-box located close to everything. It's a tiny room but you can sleep there. Remember earplugs though as doors are opening and closing until late night and again early morning. No facilities at the hotel, so unless you're out and about all day, then be prepared to feel imprisoned in a tiny room without windows and nothing to do at the hotel. It's a challenge to use the bathroom as it's less than tiny. But in this price range I believe that this hotel is better than some of the other hotels in the same area. I would overall recommend this hotel as it was more or less what I expected from earlier trips to Hong Kong. Just one thing to warn about are the thugs downstairs on the streets constantly trying to get you to buy fake watches, tailor suit, 'massage' and hashish.
Nahlásit hodnocení
Mukhan U. Jednotlivci Kazakhstan, 15. ledna 2016
Good for overnight stay.

Clean, quick service and great location.
6
Overall very satisfied with my stay. Although room was small as well as bathroom and sink, it is an excellent option for overnight stay in Hong Kong. Room and sheets were clean. Location is right in the center.
Nahlásit hodnocení
Chia S. Jednotlivci Singapore, 15. ledna 2016
BATHROOM DOOR BLOCKED BY TOILET BOWL

1. Within walking distance from nearest mrt station. 2.Easy to find eating place within 100 meters. 3.Situated in Nathan Road shopping area.
6,3
The bathroom door is about 1 ft. from the bed & 1.5 ft. from the toilet bowl. Whenever I wanted to use the bathroom I had to slowly & carefully pushed the bathroom glass door inwards. Then slip my body in sideway into the bathroom. When coming out of the bathroom I had to pulled the glass door inwards & slip my body sideway & there was a drop of about 1 ft. to the room floor.
Nahlásit hodnocení
Bernardo M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 11. ledna 2016
Good location

Location
7,3
Easy acces on transportation and restaurants
Nahlásit hodnocení
Geraldine R. Páry Sweden, 3. ledna 2016
The room is very small.

Place, shopping
6
The room is very small and we dont have a place in our luggage.
Nahlásit hodnocení
Pongkiat S. Skupiny Thailand, 22. prosince 2015
Best Location and Friendly staff

Clear, Friendly and safty
9,3
I go there by bus A21.
Nahlásit hodnocení
Law L. Rodiny se staršími dětmi Mauritius, 20. prosince 2015
Only for sleep

Fast check in..good wi-fi..situated on main Nathan Road
5,7
Bathroom,toilet together are too small..big problem..
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Taneční sálCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - LobbyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - VybaveníCalifornia Hotel Hong Kong - RecepceCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - KoupelnaCalifornia Hotel Hong Kong - KoupelnaCalifornia Hotel Hong Kong - VybaveníCalifornia Hotel Hong Kong - OkolíCalifornia Hotel Hong Kong - OkolíCalifornia Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaCalifornia Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04