nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Lobby California Hotel Hong Kong - Recepce California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Vchod California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Vybavení California Hotel Hong Kong - Koupelna California Hotel Hong Kong - Koupelna California Hotel Hong Kong - Vybavení California Hotel Hong Kong - Okolí California Hotel Hong Kong - Blízká atrakce California Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti California Hotel Hong Kong - Blízká atrakce
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 1290 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,1
Poloha
8,7
Personál
5,9
Stav hotelu / čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
5,9
Jídlo/stolování
5,0
Všechna hodnocení (1290)
Seřazeno podle:
Karen R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 18. ledna 2015
Good location

Free and fast wifi connection
5,7
Good location..
Supranee Y. Jednotlivci Thailand, 11. ledna 2015
good location

near the MTR
6,7
Li, C. Jednotlivci Taiwan, 3. ledna 2015
Good

Location
7,7
Location is good to everywhere.
Simson W. Jednotlivci Indonesia, 2. ledna 2015
Room is very small, but location is good

Location is good, in tsim tsa tsui area, very near to MTR, but not easy to find this hotel, because the enterance is hidden
4,7
I choose this hotel because very near to MTR and walk distance to avenue of stars , because my old and new at avenue of star location, so I choose this hotel , the room is under estimate , very small room which bathroom just separated with glass partition,
Julie N. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. ledna 2015
Like a bird cage
4,7
Worst hotel that i have ever stayed, its like staying in a bird cage. You cannot move inside the room and even in bed. Not worth the value that i have paid for.
Ira S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 2. ledna 2015
good location but less hospitality

good location, clean, wifi
4,3
They give us a very small room, without windows. They didn't, allow us to use the room that we ask for.. They ask for some additional money because they pursued us to rent the 4 bed without windows. Because it was the end of the year we didn't have any choice, most of the hotel was full.
Choi Y. Páry Malaysia, 28. prosince 2014
small room

location is the best,staffs consider helpful
4,3
James C. Jednotlivci Singapore, 28. prosince 2014
not worth staying here
2,7
Worse hotel I ever stay.
Tan L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. prosince 2014
too small and staff no friendly

location best only
4
a cleaner very bad attitude.
Suwon L. Páry South Korea, 23. prosince 2014
The smallest hotel I've ever been

Cheap, location,
7,3
I don't think this is a hotel. It's just a nice hostel. The room was super small!! I've never been in this kind of small room when I travel. But, I guess it's very common in Hongkong. I didn't have much fun in Hongkong. It's just busy street and too many people. Dimsum was the only one thing made me feel better. If u r looking for a nice hotel, this would not be a good choice!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - LobbyCalifornia Hotel Hong Kong - RecepceCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - VchodCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - VybaveníCalifornia Hotel Hong Kong - KoupelnaCalifornia Hotel Hong Kong - KoupelnaCalifornia Hotel Hong Kong - VybaveníCalifornia Hotel Hong Kong - OkolíCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - OkolíCalifornia Hotel Hong Kong - Vybavení


AS-AGWEB-3C02