nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty California Hotel Hong Kong - Lobby California Hotel Hong Kong - Recepce California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Vchod California Hotel Hong Kong - Interiér hotelu California Hotel Hong Kong - Vybavení California Hotel Hong Kong - Koupelna California Hotel Hong Kong - Koupelna California Hotel Hong Kong - Vybavení California Hotel Hong Kong - Okolí California Hotel Hong Kong - Blízká atrakce California Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti California Hotel Hong Kong - Blízká atrakce
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,3

na základě 1302 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,0
Poloha
8,7
Personál
5,9
Stav hotelu / čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
5,9
Jídlo/stolování
5,0
Všechna hodnocení (1302)
Seřazeno podle:
Noradilah B. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 11. února 2015
staff service not good- rude.room too small.

location was ok.
3,3
Kantinunt W. Skupiny Thailand, 9. února 2015
-

the rest room is clean
4
Gary V. Obchodní cestující New Zealand, 6. února 2015
Budget

Location access. Price
7
Fine
Rizamarie I. Skupiny Philippines, 4. února 2015
Dont Believe Photos

Location near Tsim Sha Tsui MTR. Value for money 14k for 4D3N for 4 Pax.
6,3
Generally the hostel is OK, but then again, don't believe the photos of room. What you must believe is the SQM indicated. I asked them that it is not the room that I saw in Agoda, and they just said "Oh we have only "FEW" rooms like that in photos" Make sure that you inform them "LATE CHECK IN" because otherwise, they will give your room to other people waiting for accommodation. They'll clean your room even if you don't ask (So just keep all valuables in safe place). But they will not change the beddings. Just clean and fix beddings. This hostel is OK if you don't intend to stay longer or you just needed a place to sleep, because in our experience we are out in the streets most of the time so it's OK. They have smoking area in the Lobby so if you're irritated with smokers, you might not like this place. They have slippers, toothbrush, soap and shampoo for your convenience. Oh, and bath towels and comforters as well.
Kok S. Skupiny Malaysia, 20. ledna 2015
very small

near to shopping places, food and transport
6,3
near to shopping places, food and transport. Room is small.
Karen R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 18. ledna 2015
Good location

Free and fast wifi connection
5,7
Good location..
Supranee Y. Jednotlivci Thailand, 11. ledna 2015
good location

near the MTR
6,7
Li, C. Jednotlivci Taiwan, 3. ledna 2015
Good

Location
7,7
Location is good to everywhere.
Simson W. Jednotlivci Indonesia, 2. ledna 2015
Room is very small, but location is good

Location is good, in tsim tsa tsui area, very near to MTR, but not easy to find this hotel, because the enterance is hidden
4,7
I choose this hotel because very near to MTR and walk distance to avenue of stars , because my old and new at avenue of star location, so I choose this hotel , the room is under estimate , very small room which bathroom just separated with glass partition,
Julie N. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. ledna 2015
Like a bird cage
4,7
Worst hotel that i have ever stayed, its like staying in a bird cage. You cannot move inside the room and even in bed. Not worth the value that i have paid for.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - LobbyCalifornia Hotel Hong Kong - RecepceCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - VchodCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - VybaveníCalifornia Hotel Hong Kong - KoupelnaCalifornia Hotel Hong Kong - KoupelnaCalifornia Hotel Hong Kong - VybaveníCalifornia Hotel Hong Kong - OkolíCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - OkolíCalifornia Hotel Hong Kong - Vybavení


AS-AGWEB-3C04