Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

California Hotel

4F., Golden Crown Court,66-70, Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,3

na základě 1503 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,0
Poloha
8,7
Personál
6,0
Stav hotelu/čistota
6,6
Pokojový komfort/standard
5,8
Jídlo/stolování
4,9
Všechna hodnocení (1503)
Seřazeno podle:
Lim M. Páry Malaysia, 29. května 2016
holiday in Hong kong
2,7
A lot of foreign citizens around the building even the hotel counter manage by African man and also room cleaner is a African men . Toilet soap dispenser don't work, bath room super small, double room with only one room key very inconvenience for 2 person. Lift only fit 4 person. I stay for 5 days and the bed and pillow cover didn't change at all.... but transportation very convenience .
Nahlásit hodnocení
Nhatalie K. Páry Philippines, 24. května 2016
Accommodating
6
Staffs are accommodating except the one whom we've encountered during our early check in but the rest of the service were all Good
Nahlásit hodnocení
Thye K. Obchodní cestující Singapore, 22. května 2016
N
4,3
N
Nahlásit hodnocení
Glynnis L. Páry Philippines, 21. května 2016
Small Room but Good Location
4,7
The room is small but okay for 2 people if you just need a safe room to leave your things in and a clean bed to sleep at night. Great advantage is it is located almost in front of Tsim Sha Tsui Station Exit A.
Nahlásit hodnocení
Jayson S. Jednotlivci Philippines, 21. května 2016
Room for Less
5,7
Very Convenient location just infront of MTR Tsim Sha Tsui and iSquare Shopping Mall.
Nahlásit hodnocení
Fook L. Páry Malaysia, 17. května 2016
nil
4,3
nil
Nahlásit hodnocení
Fook L. Páry Malaysia, 16. května 2016
nothing
4,3
no
Nahlásit hodnocení
Eda M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 10. května 2016
Ok
4,3
There were small roaches in our room and we had so many insect bites. :( however, we weren't able to tell this to the staff as we were always in a hurry. Also, the bathroom is so small.
Nahlásit hodnocení
Tawatchai P. Rodiny s malými dětmi Thailand, 8. května 2016
California Hotel
5
The hotel locates at the very nice location. I smelt smoke from my room. There is no window for sunlight in my room. The room is very small.
Nahlásit hodnocení
Piyaporn R. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 8. května 2016
Great Location
6
Near subway, restaurant, and shopping center
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
California Hotel Hong KongCalifornia Hotel Hong Kong - Taneční sálCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - LobbyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCalifornia Hotel Hong Kong - VybaveníCalifornia Hotel Hong Kong - RecepceCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - KoupelnaCalifornia Hotel Hong Kong - KoupelnaCalifornia Hotel Hong Kong - VybaveníCalifornia Hotel Hong Kong - OkolíCalifornia Hotel Hong Kong - OkolíCalifornia Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaCalifornia Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCalifornia Hotel Hong Kong - Blízká atrakce


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06