Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Canada Hotel

Flat A9,15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 1570 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
5,2
Všechna hodnocení (1570)
Seřazeno podle:
Suttitas T. Páry Taiwan, 23. května 2016
good locate
5
quite small room for couple
Nahlásit hodnocení
Low K. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 14. května 2016
Awfully
3,7
The price is not same when I'm checking in. For an examples: I paid for a family room 400 for a night its two double beds. But when I'm check in they told me I just only paid for one person in a family room. So I still need to add on extra money for the rest of three persons. It's really unreasonable!! PS: Family room is normally for a family 2-4 persons. We won't paid for a family room and stay alone.
Nahlásit hodnocení
Christine A. Skupiny Philippines, 14. května 2016
Affordable and Clean
6
Great staffs! The room are clean and well maintained.
Nahlásit hodnocení
Roongsupattra K. Skupiny Thailand, 10. května 2016
too bad
3
I reserve Canada hotel ib block A but they sent us to Icon hostel Block E that smaller than Canada hotel and didn't provide quilt, drinking water, towel in room.
Nahlásit hodnocení
Ramil F. Skupiny Philippines, 4. května 2016
Be Watchful
2,3
Make sure that you have made the right booking for the number of person per room or they will find ways to charge you more. There was no towel. The female staff were rude.
Nahlásit hodnocení
Xifan L. Jednotlivci China, 30. dubna 2016
bad service
1,3
i will never book this hotel.
Nahlásit hodnocení
Earvin E. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 28. dubna 2016
The room I booked wasnt the one we got!
5,3
Location is strategically good, however the building itself is creepy. Many Panas outside trying to negotiate different businesses. The Filipina receptionist is very kind. However, I am just bit disappoited with room we had. The picture is too good to be true.
Nahlásit hodnocení
Quan N. Jednotlivci Canada, 27. dubna 2016
a jail cell !!!
4
They send me to Mira Inn in Mirador mansion. The room there is a cube with a queen bed for sleeping and space of the size of a single bed just enough for toilet/shower and for entrance! There is no room to move around!
Nahlásit hodnocení
Sukho K. Jednotlivci South Korea, 24. dubna 2016
Toooooooo bad!!
3
Everything is not good without lcation.
Nahlásit hodnocení
John K. Páry Philippines, 23. dubna 2016
Disappointing
4
I booked for a Double Bed Room but I ended up in a very small room with just one bedroom.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - LobbyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - LobbyCanada Hotel Hong Kong - KoupelnaCanada Hotel Hong Kong - LobbyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - RecepceCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - LobbyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - VchodCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - KoupelnaCanada Hotel Hong Kong - VybaveníCanada Hotel Hong Kong - VybaveníCanada Hotel Hong Kong - VybaveníCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - RecepceCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01