nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Canada Hotel Hong Kong - Koupelna Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Okolí Canada Hotel Hong Kong - Okolí Canada Hotel Hong Kong - Koupelna Canada Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Recepce Canada Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Lobby
Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Recepce Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Recepce Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 14
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 1157 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,5
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
5,3
Všechna hodnocení (1157)
Seřazeno podle:
Huu H. Jednotlivci Vietnam, 26. února 2015
Very small room (4-6m2)

Good location + Price
5,3
_ Very small room (4-6m2 for a double bed room) _ The stay is ok for a single. Good location but not in Hong Kong Island. Next to the underground. _ The area is crowded, even inside the building, nothing interesting to visit, except shops.
Michael W. Páry United States of America, 25. února 2015
Location

Clean, honest, and nice!
8
Our stay was very pleasant! The rooms are small, but clean, and your safe inside. The location is a plus but also it's struggle. Crowded travel times can mean standing in long elevators lines. So be early!
Yun A. Rodiny s malými dětmi South Korea, 22. února 2015
Good value hotel

location, price, staff
7,3
Albert B. Jednotlivci Italy, 19. února 2015
Excellent service for less money!

Dave, clean, comfortable
8,7
I really enjoyed staying at the Canada Hotel. Nice friendly and really helpful Staff, especially Dave, he helped whenever he could help. I agree, the Canada Hotel is a 1 Star Hotel, but with a Staff of a 5 Star Hotel. Thank you Dave!!!!
Tina L. Páry Singapore, 14. února 2015
Lim

this is the second time we are stayed at Canada hotel. the location are Good near mrt, clean room and helpful staff.
9
Joseph M. Skupiny Philippines, 12. února 2015
Budget Friendly Hotel

Clean, accessible, budget friendly
9,3
Christian E. Skupiny Philippines, 12. února 2015
Convenience at its best

location comfort service
9,7
my friends enjoyed their stay here
Alan G. Jednotlivci Ireland, 12. února 2015
Clean,functional small hotel

Well kept. Well situated.
7,3
Hotel is well run for a hotel of its type, i.e. a cramped HK hotel in Chunking Mansions.But you definitely get what you pay for. The bigger rooms (twin and twin double) are quite nice, although HK sized. Staff run it efficiently and cleaning is daily. Good value for money. Also it feels secure and they have cameras monitoring all the floors so it feels secure. Be warned, the small double is really small ! My only complaint is that people noise carries all too well inside each room set. My sleep was badly disturbed when I was there by loud shouting mainland Chinese and their children and then by a group of Spanish or filipina who talked loudly to after 2AM until they woke me again at 7:30 AM. so don't forget your ear plugs.
Zhao Z. Jednotlivci Australia, 10. února 2015
very very small room

location
7
ok if you can handle a tiny room and bathroom
Kin H. Páry Malaysia, 8. února 2015
Location is good and near to mtr.

Near train station , near to restaurants and clouded
7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - KoupelnaCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - OkolíCanada Hotel Hong Kong - OkolíCanada Hotel Hong Kong - KoupelnaCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - RecepceCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - LobbyCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - RecepceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - RecepceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - RecepceCanada Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiCanada Hotel Hong Kong - Recepce


AS-AGWEB-3C05