nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Canada Hotel

15/F, Block A, Chung King Mansions, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Canada Hotel Hong Kong - Koupelna Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Okolí Canada Hotel Hong Kong - Okolí Canada Hotel Hong Kong - Koupelna Canada Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Recepce Canada Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Lobby
Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Recepce Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Recepce Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Canada Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 14
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 1101 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,5
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
6,6
Jídlo/stolování
5,4
Všechna hodnocení (1101)
Seřazeno podle:
Pico R. Páry Indonesia, 24. ledna 2015
Smart Choice

Clean, Comfort, Easy Going
10
1. Best Location 2. Best Value Hotel 3. Best Facility 4. Near Sea
Diane K. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 23. ledna 2015
Room for budget travellers

Cheap room, nice location, clean room
5,3
Room was really small that you cannot stand up and walk around all at the same time. Room and bathroom are clean though the bedsheets amd pillow cases have a pungent smell. I recommend this to people who just want a place to sleep but if you want a comfortable and quiet place to stay this is not the right hotel for you.
Pico R. Páry Indonesia, 22. ledna 2015
Smart Choice

Clean, Comfort, Easy Going
10
1. Near MTR Station, Near Bus Station 2. Near Avenue Stars, Near Mall isquare 3. Many facility in there so don't worry
Alyanna T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. ledna 2015
Disappointed of addtional charges

location and staff
6
When I booked for the room, I searched for triple room availability for my 3 family members obviously. And as much as possible I really looked for the cheapest place because I know the hotel room will only serve as a sleeping quarter after a long day adventure in the city. I paid for this triple room, 5 days and 4 nights, for around 1,500HKD, not bad. So when we arrived at the hotel, they said that only 1 person was booked for the triple room and they required us to pay 1,000HKD in addition. I was so disappointed. I pointed out that, it's just simple common sense, triple room means three person, but they insisted to pay 1,000HKD. And since we were tired and didn't want to lose more money from our initial 1,500HKD payment, we paid them more. It was so disappointing!!!!! Never coming back here again!!!!
Tirza A. Páry Indonesia, 19. ledna 2015
frendly staff

frendly staff, clean, good location
8
good!
Alexander J. Páry Germany, 18. ledna 2015
.

.
9
.
Hubert Z. Páry Germany, 17. ledna 2015
3 day stay in Hongkong

Location, MTR, prioce
6,7
rooms very small but clean.
Sharifah I. Páry Malaysia, 16. ledna 2015
helpful staf, pleasant stay. very small room

strategic location
7,7
Pleasant, very helpful staff
Adelene A. Rodiny s malými dětmi Singapore, 14. ledna 2015
happy thank u brother from Punjabi

staff, clean room
9,3
Jean P. Páry France, 12. ledna 2015
Relocated in a parent guest house

tiny clean room at a budget price
6,7
I have booked in Canada gHotel which should be renamed as guest house but been located in a parent new guest house clean but very tiny. the bed was more a single big bed than a double bed. staff was hepful in keeping our luggages.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Canada Hotel Hong KongCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCanada Hotel Hong Kong - KoupelnaCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - OkolíCanada Hotel Hong Kong - OkolíCanada Hotel Hong Kong - KoupelnaCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - RecepceCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - LobbyCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - RecepceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - RecepceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Blízká atrakceCanada Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCanada Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCanada Hotel Hong Kong - RecepceCanada Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiCanada Hotel Hong Kong - Recepce


AS-AGWEB-3C02