Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK

Block C, Flat C1, 15th Floor, 36-44 Nathan Road, Chung King Mansion, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Recepce Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Recepce Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Vchod Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Koupelna Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Koupelna Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Koupelna Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Koupelna Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu
Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Exteriér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Exteriér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hotelu Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Lobby Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Vyhlídka Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Lobby Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hosty Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hosty Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hosty Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 108
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,7

na základě 717 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
8,6
Personál
6,0
Stav hotelu/čistota
6,7
Pokojový komfort/standard
6,5
Jídlo/stolování
5,4
Všechna hodnocení (717)
Seřazeno podle:
Nichapat B. Skupiny Thailand, 1. července 2015
Convenience but rude staff, overadvertised hotel.

Very convenience and closed to MTR and shopping places.
4,3
It was not pleasant. First when we had checked in, we amended booking to Tripple bed as hotel voucher but we still get twin bed as original booking. They said they never get any amendment and they were really rude when we asked any information, they blamed me why you keep asking us so we stopped asking because they were so scary. Also internet didn't work at all so we asked them to move to smaller room that fits for 2 but we had to stay for 3 but it was better than we could not use internet at all but it was still working sometime. As well as room never clean up at all after 1 night cleaned up but we never ever complainted anything because we just need room for sleeping during the night. We alway left early morning and get back quite late. Room was very small and it is overadvertised so we can move at all in our room. But the best thing is it is very convenience to get to anywhere.
Nahlásit hodnocení
Charmaine N. Rodiny s malými dětmi Philippines, 28. ledna 2015
Pleasant place to stay

Good value for money, accessible to bus and MTR stations
6,3
Nahlásit hodnocení
Reyner R. Jednotlivci Indonesia, 2. ledna 2015
Value for Money

Location, Price, Near by Public Transport
6
Nahlásit hodnocení
Alan G. Jednotlivci Ireland, 7. prosince 2014
Not great

Location
4,3
Very basic room, horrific shower but good location
Nahlásit hodnocení
Eliza I. Páry Philippines, 22. září 2014
good and clean

clean
7,7
Good
Nahlásit hodnocení
Davy W. Jednotlivci China, 21. září 2014
African operates hotel with no window room offered
2,7
Bad totally
Nahlásit hodnocení
Arlene J. Skupiny Philippines, 30. srpna 2014
ok! :)

location and price
8,7
In the middle of tst and very near the stations. Value for money!
Nahlásit hodnocení
Farhad P. Jednotlivci United Kingdom, 10. července 2014
first and last time ever

mall and tiny and toilet dirty
2,3
Nahlásit hodnocení
Lim H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. června 2014
Comfortable, clean room and good water pressure

Friendly staff, strategic location and easy access to public transport.
8,7
Value of money, good water pressure of shower and strategic location.
Nahlásit hodnocení
Christian K. Páry Austria, 29. května 2014
Central and clean location!

close to the many attractions, very friendly and helpful staff, clean and cosy rooms!
8
unusual location, hostel in a big building and you have to go through a indian shopping mall where you get annoyed by all the selling people but you should ignore them. the hostel and the staff by itself are very good! For the central location is the price worth! The rooms are very small but you will not get it bigger for this price and the most time you're not staying in the room! Good place to stay for making sightseeing tours!
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Carlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong KongCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - RecepceCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - RecepceCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - VchodCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KoupelnaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KoupelnaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KoupelnaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - KoupelnaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Exteriér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Exteriér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Interiér hoteluCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - LobbyCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - VyhlídkaCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - LobbyCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hostyCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hostyCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hostyCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hostyCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hostyCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hostyCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hostyCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hostyCarlton Guest House - Las Vegas Group Hostels HK Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01