Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Casa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Casa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Casa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Casa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Casa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Casa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Casa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Casa Hotel Hong Kong - Recepce Casa Hotel Hong Kong - Recepce Casa Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Casa Hotel Hong Kong - Recepce Casa Hotel Hong Kong - Vchod Casa Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Casa Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Casa Hotel Hong Kong - Vchod Casa Hotel Hong Kong - Restaurace
Casa Hotel Hong Kong - Restaurace Casa Hotel Hong Kong - Restaurace Casa Hotel Hong Kong - Restaurace Casa Hotel Hong Kong - Restaurace Casa Hotel Hong Kong - Lobby Casa Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Casa Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Casa Hotel Hong Kong - Koupelna Casa Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Yau Ma Tei Počet pokojů: 162
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 6933 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
9,0
Personál
6,9
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (6933)
Seřazeno podle:
Kar C. Jednotlivci Singapore, 27. června 2015
comfortable

good location
6,7
good location
Judy N. Jednotlivci Indonesia, 27. června 2015
CITY HOTEL.

LOCATION, SUBWAY, MARKET.
6
CASA Hotel very close to YAU MA TEI station exit C.I booked for single standard room, the room itself was small with window.Bathroom super small 1x1 meter size. Bed is nice, clean linen, soft pillow. However I dont think the housekeeping vacuum the carpet everyday since I found dead Blattaria and it stay for 2 day till I left at the same spot. Staff is stiff, they try to help if you ask for. Elevator need a lot of passion that work slowly.Breakfast buy add on but no worry a lot of food stall around hotel. No mineral water provide and I just have 2 sachet of tea bag for 3 nights stay.
Yayoi K. Jednotlivci Japan, 25. června 2015
best location

clean, good location, convenient
7,7
Joel P. Páry Philippines, 23. června 2015
nice location

location, location, location
8,3
it was great
Oon P. Skupiny Malaysia, 21. června 2015
The room was clean n tidy staff was very helpful

The location was convenient
7,7
Overall is fine n good
Wendy L. Obchodní cestující Malaysia, 21. června 2015
Excellent Location but super small bathroom & lift

Excellent location, Friendly staff & Convenience
6
I've been in HK for few times with different hotel. Expected small room;however, the bathroom & lift for Casa Hotel is really small. Due to small lift, long waited to get up/down to/from your room. Undeniable, very good location near to MRT. Due to the hotel situated at Nathan Road, it's pretty convenience to get any shop that you're looking for (eg. 7-11 is just next door). Overall rated as 3 star; just to ensure you pay for 3 star facilities. Else it is not worth.
Wenjuan L. Rodiny s malými dětmi China, 21. června 2015
Great location

Location, room service, and receiption staff
7,3
Great location, staff friendly.
Pat F. Jednotlivci United States of America, 19. června 2015
Location, location, location

Location, cost & cleanliness
7,7
The best thing about Casa is its location. It's literally less than 10 seconds walk from the Yau Ma Tei MTR Station. My room was very small, but clean. However, for the price I paid, can't really complain. Overall, I liked Casa.
Joel P. Páry Philippines, 18. června 2015
good location

location, location, location
8,3
it was satisfactory
Panida J. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 17. června 2015
Good location, clean, and safe.

Location, cleanliness, and safety
8,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Casa Hotel Hong KongCasa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCasa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCasa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCasa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCasa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCasa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCasa Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCasa Hotel Hong Kong - RecepceCasa Hotel Hong Kong - RecepceCasa Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCasa Hotel Hong Kong - RecepceCasa Hotel Hong Kong - VchodCasa Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCasa Hotel Hong Kong - Obchodní centrumCasa Hotel Hong Kong - VchodCasa Hotel Hong Kong - RestauraceCasa Hotel Hong Kong - RestauraceCasa Hotel Hong Kong - RestauraceCasa Hotel Hong Kong - RestauraceCasa Hotel Hong Kong - RestauraceCasa Hotel Hong Kong - LobbyCasa Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCasa Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCasa Hotel Hong Kong - KoupelnaCasa Hotel Hong Kong - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

HK-AGWEB-2E08