Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Casa Leticia Boutique Hotel

Jose Camus Street, Davao Centrum města, Davao, Filipíny 8000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Lobby Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Lobby Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Restaurace Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Prostory pro setkávání Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Vchod Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Vchod Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty
Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty Casa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty
Oblast: Davao Centrum města Počet pokojů: 42
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 348 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,4
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (348)
Seřazeno podle:
Francie S. Páry Australia, 21. července 2015
Quiet hotel across people's park

Location, value for money and wonderful staff
8
Pleased with the location, it's across the park, walking distance to bankerohan and it's quiet. There are lots of restaurants surrounding, money changer is couple of doors away. The staff are wonderful and enjoyed their breakfast.
Nahlásit hodnocení
Julie B. Páry Philippines, 21. června 2015
Clean and Comfy Hotel

good food, clean room, nice staff
7,7
I like the room. It is clean and the towels are nee. Food is reasonable and taste good. I will be back in this hotel.
Nahlásit hodnocení
Predelma T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 5. června 2015
good

accomodating staff, good food and good location
7,7
Comfortable
Nahlásit hodnocení
Francisco J. Páry Philippines, 30. května 2015
Great location reasonable price

Location price room size
9
Comfortable and convenient. The hotel itself is old but the rooms are fairly new. Some nice restaurants nearby.
Nahlásit hodnocení
Anacleta G. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 21. května 2015
Ok for overnight sleep only

Small rooms, clean that's all
5,3
Ok but the take out breakfast is bad I do not think I can recommend this hotel to my friends
Nahlásit hodnocení
Marita A. Obchodní cestující Philippines, 17. května 2015
Great location, staff and food

friendly and helpful staff, good hotel restaurant, location
10
Staff was very helpful and friendly. An older member of our party needed medicine for his diabetes and the staff volunteered to go out and buy it for him. The beds were very comfortable and the rooms were very clean. The location is great. The hotel is in the downtown area, and its right beside Tsuru, which is a really great Japanese restaurant.
Nahlásit hodnocení
Darren M. Skupiny Ireland, 27. dubna 2015
good location

location, value for money and rooms
8
Good value hotel and good location
Nahlásit hodnocení
Darren M. Jednotlivci Ireland, 25. dubna 2015
location

location, cost, rooms
7,7
Very good and good base
Nahlásit hodnocení
Franz O. Páry Canada, 15. dubna 2015
nice location

location, price, clean
7,3
The hotel faces People's Park in the centre of Davao which is ok place to walk around in the evening . Breakfast was very basic so I also didn't try the food in their restaurant. Very nice Japanese restaurant next door. The wifi was bad, sometimes only worked in the lobby, not in my room. Hotel is clean, fairly cheap, ok for a few nights.
Nahlásit hodnocení
Lou M. Obchodní cestující Philippines, 19. března 2015
the presidential suite..

1. Location 2. Big Room 3. The Arowana
10
My stay at the presidential suite was very comfy and relaxing at the same time made me feel like a vip, the room was great and the amenities as well plus the big arowana fish on the head board of the bed which is also in between the shower room. I will definitely stay again in this hotel when I go back to Davao City.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Casa Leticia Boutique Hotel DavaoCasa Leticia Boutique Hotel Davao - LobbyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - LobbyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - RestauraceCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Prostory pro setkáváníCasa Leticia Boutique Hotel Davao - VchodCasa Leticia Boutique Hotel Davao - VchodCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hostyCasa Leticia Boutique Hotel Davao - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02