Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Casa Real Hotel

Avenida do. Dr. Rodrigo Rodrigues No. 1118, Cathedral Parish, Macao (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Casa Real Hotel Macao - Koupelna Casa Real Hotel Macao - Koupelna Casa Real Hotel Macao - Koupelna Casa Real Hotel Macao - Koupelna Casa Real Hotel Macao - Rekreační zařízení Casa Real Hotel Macao - Restaurace Casa Real Hotel Macao - Koupelna Casa Real Hotel Macao - Pub/lounge Casa Real Hotel Macao - Lobby Casa Real Hotel Macao - Prostory pro setkávání Casa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty Casa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty Casa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty Casa Real Hotel Macao - Koupelna Casa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty Casa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Casa Real Hotel Macao - Koupelna Casa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty Casa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty Casa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty Casa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty Casa Real Hotel Macao - Koupelna Casa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty Casa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty Casa Real Hotel Macao - Koupelna Casa Real Hotel Macao - Fitness prostory Casa Real Hotel Macao - Restaurace Casa Real Hotel Macao - Restaurace
Oblast: Cathedral Parish Počet pokojů: 381

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2015 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,8
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (2015)
Seřazeno podle:
Chee K. Páry Singapore, 11. ledna 2016
Cosy, cleanliness n friendly staffs

Food, Strategic location, Customer oriented services
8
Gooood
Nahlásit hodnocení
Leow K. Obchodní cestující Singapore, 6. ledna 2016
Good location hotel

walking distance to the ferry terminal,great chinese restaurant, great casino
8
It is really pleasant. Staff are friendly. We got an upgrade of room. The food at the chinese restaurant is delicious. Just walk across the road is the ferry terminal to hongkong.
Nahlásit hodnocení
Yong W. Skupiny Singapore, 30. prosince 2015
Value for money, food inside casino cheap

Cheap food, value for money
8
Good
Nahlásit hodnocení
Jian B. Páry Malaysia, 29. prosince 2015
Worth the deal

Cleanliness, staff and location
9
Earlier check-in is possible, the only point to be improved on is to increase the frequency of shuttle bus service to/from the port.
Nahlásit hodnocení
Wee F. Páry Malaysia, 28. prosince 2015
Great stay with great exprience

The price, the cleanliness and their service
7,3
Nahlásit hodnocení
Lee F. Páry Malaysia, 27. prosince 2015
ferry terminal to hotel within 5mins only

Heater provided at cold weather better than some five stars hotel without this services, cleaner very helpful kindness,
8
I will recommend to all if you come to relax
Nahlásit hodnocení
Ka Y. Páry Hong Kong, 27. prosince 2015
nice stay

location, bed, staff
8,7
staff is friendly. nice location.
Nahlásit hodnocení
Liang J. Páry Singapore, 26. prosince 2015
Good location

Comfortable, good location and friendly staff
8
The hotel gave a free upgrade to suite. Nice and big with 2 toilets. Various attractions and cafeteria within walking distance.
Nahlásit hodnocení
Liu L. Skupiny Hong Kong, 26. prosince 2015
so so, clean but old

clean, comfort, soso
7
not worthy for that price
Nahlásit hodnocení
Mei Y. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 25. prosince 2015
3rd Time in Casa Real

Cleanliness, Location and value for money
9,3
My 3rd time in Casa Real, I would say it's still so wonderful. The room is comfy and this time round they gave me a free upgrade of room. They have free shuttle bus to ferry terminal as well, cool! The location is what I like best, there's bus stops nearby to get me to tourist places in short time, I can walk to fisherman wharf as well as free museums. Big rooms with comfy bed and the toiletries were all provided. I will definitely stay in casa real again if I ever travel to macau next time.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Casa Real Hotel MacaoCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - Rekreační zařízeníCasa Real Hotel Macao - RestauraceCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - Pub/loungeCasa Real Hotel Macao - LobbyCasa Real Hotel Macao - Prostory pro setkáváníCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - Fitness prostoryCasa Real Hotel Macao - RestauraceCasa Real Hotel Macao - RestauraceCasa Real Hotel Macao - BazénCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04