Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Casa Real Hotel

Avenida do. Dr. Rodrigo Rodrigues No. 1118, Město Macau, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2066 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,8
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (2066)
Seřazeno podle:
Dora T. Páry Malaysia, 10. května 2016
Comfy coazy Hotel
5,3
Great location, clean, comfortable, food is good. Not many food establishments around the hotel area. Lobby/reception staffs friendly and helpful. Certain housekeeping & room service staffs were awful. They could not speak or understand ENGLISH well. Asked for a bottle opener to open up a COKE bottle. The lady brought a wine bottle corkscrew opener. She actually scolded us for not specifying our request. How specific can you get of a bottle opener?
Ling W. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 9. května 2016
Beautiful room
6
Service with a smile - this is what we got here. Rooms are spacious and beautiful. Location wise no problem. Taxis are available at the hotel front and bus stops are just short walks away. Kind of regret we had only one night stay here.
Theresa S. Páry Malaysia, 8. května 2016
Very satisfied
6
Good value for money. Nice, big and clean rooms. Excellent! Efficient and convenient shuttle service.
Irene W. Jednotlivci Singapore, 30. dubna 2016
Casa real hotel
5,7
- clean and comfortable - staffs very polite and professional - lacation is near by the port
Kai P. Jednotlivci Taiwan, 24. dubna 2016
Great!
6
Great!
Srinivas G. Obchodní cestující India, 16. dubna 2016
Best
6,7
Best again
Liezel M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 16. dubna 2016
1 OF THE BEST HOTEL IN MACAU
6,7
I really enjoyed my 1 night stay at Casa Real Hotel, staff are very friendly, rooms are clean. I could have stayed longer. For my next visit i will definitely choose Casa Real Hotel.
Leong S. Páry Malaysia, 9. dubna 2016
Location, Value for money
5,3
Good location, the hotel value for money
Shangju Y. Jednotlivci Taiwan, 2. dubna 2016
Good
5,3
Close to the Outer Harbour and also have free shuttle bus; room is clean and also freely upgraded in this time.
Thien T. Jednotlivci United States of America, 30. března 2016
best room and bed. real king bed. right next to fe
6,7
real value, awesome price. high end hotel
1 z 1 hodnocení
Casa Real Hotel MacaoCasa Real Hotel Macao - BazénCasa Real Hotel Macao - RestauraceCasa Real Hotel Macao - RestauraceCasa Real Hotel Macao - Pub/loungeCasa Real Hotel Macao - Rekreační zařízeníCasa Real Hotel Macao - LobbyCasa Real Hotel Macao - Fitness prostoryCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - Prostory pro setkáváníCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08