Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Casa Real Hotel

Avenida do. Dr. Rodrigo Rodrigues No. 1118, Město Macau, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 2056 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,8
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (2056)
Seřazeno podle:
Kai P. Jednotlivci Taiwan, 24. dubna 2016
Great!
6
Great!
Nahlásit hodnocení
Srinivas G. Obchodní cestující India, 16. dubna 2016
Best
6,7
Best again
Nahlásit hodnocení
Liezel M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 16. dubna 2016
1 OF THE BEST HOTEL IN MACAU
6,7
I really enjoyed my 1 night stay at Casa Real Hotel, staff are very friendly, rooms are clean. I could have stayed longer. For my next visit i will definitely choose Casa Real Hotel.
Nahlásit hodnocení
Leong S. Páry Malaysia, 9. dubna 2016
Location, Value for money
5,3
Good location, the hotel value for money
Nahlásit hodnocení
Shangju Y. Jednotlivci Taiwan, 2. dubna 2016
Good
5,3
Close to the Outer Harbour and also have free shuttle bus; room is clean and also freely upgraded in this time.
Nahlásit hodnocení
Thien T. Jednotlivci United States of America, 30. března 2016
best room and bed. real king bed. right next to fe
6,7
real value, awesome price. high end hotel
Nahlásit hodnocení
Alzandy T. Skupiny Taiwan, 28. března 2016
Great hotel for first time visitors of Macau
6,3
I really liked the location of this hotel since it was very close to Sands Casino, Macau Fisherman's Warf, and the HK Ferry terminal. I pretty much saved up on Transportation costs since when you go to the HK Ferry, you can take the free casino shuttles anywhere and also Sands Macau shuttles you to Venetian in Taipa where you can walk around. It is also like only a 15-20 minute walk to the Central area where Grand Lisboa, Senado square are close by. The rooms are huge! If you love to exercise through walking and sightseeing at the same time, then this is your best hotel of choice. Truly the best value for the price you are paying.
Nahlásit hodnocení
Su H. Páry China, 28. března 2016
Nice hotel worth to stay here again
5,7
Nice and clean hotel, staffs are helpful and friendly.
Nahlásit hodnocení
Angela W. Páry Hong Kong, 28. března 2016
value for money, location, clean and quiet

as above
9,7
excellent. comfortable and convenient, value for money.
Nahlásit hodnocení
Haw P. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 20. března 2016
Convenient location, friendly staff
5,7
We arrived here by their shuttle bus from the Gongbei-Macau port terminal. We booked 2 units 3 bedroom but it's not on same floor, anyway it's just a floor ahead. The reception counter and bell boys are very helpful and friendly. Shall recommend to friend who wish to visit Macau.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Casa Real Hotel MacaoCasa Real Hotel Macao - BazénCasa Real Hotel Macao - RestauraceCasa Real Hotel Macao - RestauraceCasa Real Hotel Macao - Pub/loungeCasa Real Hotel Macao - Rekreační zařízeníCasa Real Hotel Macao - LobbyCasa Real Hotel Macao - Fitness prostoryCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - KoupelnaCasa Real Hotel Macao - Prostory pro setkáváníCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hostyCasa Real Hotel Macao - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04