Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Město Cebu, Cebu City, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Castle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Castle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Castle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Castle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Castle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Castle Peak Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání Castle Peak Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání Castle Peak Hotel Cebu City - Lobby Castle Peak Hotel Cebu City - Restaurace Castle Peak Hotel Cebu City - Restaurace Castle Peak Hotel Cebu City - Recepce Castle Peak Hotel Cebu City - Lázně Castle Peak Hotel Cebu City - Lázně Castle Peak Hotel Cebu City - Lázně Castle Peak Hotel Cebu City - Bazén Castle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty
Castle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 106
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1356 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,0
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (1356)
Seřazeno podle:
Dennis K. Jednotlivci Australia, 27. července 2015
comfort clean good location

comfort clean good location
8
Everything worked, which is a miracle for Cebu. Wifi good, bed comfortable. Room well appointed. Staff were great. Cable tv worked, air con worked, room was clean. small gym, small plunge pool, great view from 9th fl bar.
Nahlásit hodnocení
Waleed A. Páry Saudi Arabia, 23. července 2015
Nice hotel

Clean nice good location
8
Nahlásit hodnocení
Rachel D. Skupiny Philippines, 20. července 2015
Im happy

Location, staff, price
8,7
Pretty satisfied
Nahlásit hodnocení
Waleed A. Páry Saudi Arabia, 18. července 2015
Nice Hotel

Clean good location helpful
8
Nahlásit hodnocení
Michael D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 18. července 2015
Buffet breakfast is terrible

Nice, helpful feont desk staff
6,7
Generally good. However, buffet breakfast was terrible. Food was a bit salty (e.g. corned beed, fish fillet, etc.). Replenishment of menu took ages. Seems nobody was in charge on the floor. I had to call the staff's attention to have food replenished (which again took ages). It seems we're eating leftovers with those empty casseroles. Food selection was dismal.
Nahlásit hodnocení
Waleed A. Páry Saudi Arabia, 16. července 2015
Good hotel

Clean budget agood location
8,7
Nahlásit hodnocení
Michael B. Rodiny s malými dětmi United States of America, 12. července 2015
3 stars 2 cocroaches

location, elevator, taxi
4,3
We stayed in the old wing damp and moldy smelling same as bed and sheets. the food was okay but My wife ordered the buffet $250.p I was not hungry and had 1 cup of coffee $92.50p .The weekend Lechon buffett was a big attraction but you better get there early because when the Lechon is gone too bad, it does not get more food for the same price and there is no order in the buffett its everybody for theirselves. The staff was ok but the men are just a little too arrogant and don't allow the ladies much chance to assist in a crowded lobby
Nahlásit hodnocení
Bobbie D. Páry United States of America, 7. července 2015
Good for the money.

Location Price Valet Parking
7
I had a pleasant stay. The service in the hotel restaurant was not good. Took almost 1 hour to get a simple chicken and rice dish prepared and We were the only people in the place.
Nahlásit hodnocení
Marilyn R. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 27. června 2015
excellent

location,value,service
10
flawless
Nahlásit hodnocení
Roman R. Jednotlivci Russia, 23. června 2015
Great cozy hotel

comfort, coziness, good location
9,3
Everything is just fine. I enjoyed my staying.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Castle Peak Hotel Cebu CityCastle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCastle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCastle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCastle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCastle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCastle Peak Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníCastle Peak Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníCastle Peak Hotel Cebu City - LobbyCastle Peak Hotel Cebu City - RestauraceCastle Peak Hotel Cebu City - RestauraceCastle Peak Hotel Cebu City - RecepceCastle Peak Hotel Cebu City - LázněCastle Peak Hotel Cebu City - LázněCastle Peak Hotel Cebu City - LázněCastle Peak Hotel Cebu City - BazénCastle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCastle Peak Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07