Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Castle Peak Hotel

F.Cabahug Cor. pres. Quezon Sts, Villa Aurora, Mabolo, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Castle Peak Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Castle Peak Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Castle Peak Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Castle Peak Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Castle Peak Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Castle Peak Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Castle Peak Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Castle Peak Hotel Cebu - Lobby Castle Peak Hotel Cebu - Restaurace Castle Peak Hotel Cebu - Restaurace Castle Peak Hotel Cebu - Recepce Castle Peak Hotel Cebu - Lázně Castle Peak Hotel Cebu - Lázně Castle Peak Hotel Cebu - Lázně Castle Peak Hotel Cebu - Bazén Castle Peak Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Castle Peak Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 106
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1346 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,0
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (1346)
Seřazeno podle:
Marilyn R. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 27. června 2015
excellent

location,value,service
10
flawless
Roman R. Jednotlivci Russia, 23. června 2015
Great cozy hotel

comfort, coziness, good location
9,3
Everything is just fine. I enjoyed my staying.
Yvonee C. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 22. června 2015
Met expectations

Newly renovated, comfortable lounging chair, friendly staff
8,3
It was pleasant. Room is small though. Security guard helped to manage the traffic while our car turned into the front of the hotel (located along a busy road).
Nizam N. Páry Singapore, 16. června 2015
will be back again

location, prompt room service, cleanliness
9,7
this was my second booking for this hotel. value for money. good room service. near ayala
Peter C. Jednotlivci United Kingdom, 14. června 2015
Friendly Hotel

Rooms/staff/location
8,3
It was a good stay. Will return there for one night on leaving Cebu. Room was clean and nice. Staff very accomodating. Breakfast ok. Ten minutes walking distance to Ayaya centre. Excellent jazz club opposite.
John B. Jednotlivci Canada, 9. června 2015
More for less

Friendly staff punctual, clean rooms flexible non smoking and central location
8,7
Rest quiet comfort and a tub with hot water spa a nice surprise
Jerry S. Páry United States of America, 30. května 2015
A Convenient City Hotel

Location, Room comfort, food
2
I needed to go to Cebu to obtain an Exit Permit. The Hotel was good Lots of Taxis, good restaurants in the area and a comfortable room at a good price. The Massage was good and the roof top bar as well.
Sophia D. Páry Philippines, 28. května 2015
Unfriendly/Uninformative Front Desk Staff

The restaurant and the rooftop bar are fine
5
Kamsul A. Jednotlivci Singapore, 26. května 2015
The room is always clean , staff is very helpful

Room , staff , location
8
It was always a pleasant one . Staff is always helpful and accommodative , room is nice and perfect location
Daniel T. Obchodní cestující Philippines, 24. května 2015
frontdesk personnels are not accomodating

buffet's lechon, can't think of any other
5,3
Mediocre?! 😕

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6A04