Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, IT Park, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Koupelna Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pub/lounge Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pub/lounge Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárna Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurace Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Taneční sál Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Vybavení Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurace Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Taneční sál Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurace
Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurace Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurace Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Bazén Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Vyhlídka Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Lobby Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Vybavení Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Recepce Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Fitness prostory
Oblast: IT Park Počet pokojů: 301
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 674 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
9,2
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (674)
Seřazeno podle:
Mark C. Páry Australia, 10. srpna 2015
you pay for the name

location..comfortable pillows...quiet
7,3
You definatly pay for the name...ive stayed in 3 stars that were much better...bed too soft...made my back ache for days
Nahlásit hodnocení
Chariya R. Obchodní cestující Thailand, 6. srpna 2015
Good location

Close to shopping center , attentive staff and comfortable room
8,3
Marriott Cebu is located at the great location , waling distance to malls and restaurant
Nahlásit hodnocení
Donald U. Páry Canada, 25. května 2015
Great Staff

Gym. Pool. Staff.
9,3
Loved the access to Ayala Mall. Late night swims and great fitness centre. The staff were on point and always were trouble shooting. The location is second to none.
Nahlásit hodnocení
Peter C. Páry Australia, 15. května 2015
A Problem Free Stay

Absolute professionalism of the staff. Room had everything required. Food was excellent.
9,3
Everything went smoothly, except that Agoda did not send the confirmation advice. The hotel contacted Agoda and solved the problem. A slight technical problem in regard to internet was also solved quickly. Room service was very good. Room was well appointed and very comfortable. Bit expensive, but very good value for money.
Nahlásit hodnocení
Chariya R. Obchodní cestující Thailand, 28. dubna 2015
Good location

Good location , Great service , nice breakfast
9,3
I always stay here every time I go to Cebu because its located in a great location near shopping mall. However the room is a bit old but I think it is okay
Nahlásit hodnocení
Maria V. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 8. dubna 2015
Best location

Location
9,3
I love the location of this hotel, just beside the Ayala shopping mall
Nahlásit hodnocení
Emma S. Páry Philippines, 1. dubna 2015
Convenient place...

Next to Ayala Terraces, Comfortable room & friendly staff
9,7
Had an enjoyable stay as always! Thanks...
Nahlásit hodnocení
Michael J. Páry Australia, 22. března 2015
Deluxe room

Location, service, food
7,3
Nahlásit hodnocení
Tita L. Páry United States of America, 20. března 2015
Better than expected

Clean, great location, friendly and helpful staff
10
i was a bit worried after reading some bad reviews about the shabbiness of the hotel. Those reviews were totally inaccurate. We were very satisfied with our stay, the hotel ambiance and facilities.
Nahlásit hodnocení
Florence M. Jednotlivci Philippines, 18. března 2015
the right one

very good location, accomodating staff , good food
10
i still have to go back to the hotel they were so accomodating with regards to my luggage as i have to leave for 1 day and come back to the hotel again.they solved my problem.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu City Marriott Hotel Cebu CityCebu City Marriott Hotel Cebu City - KoupelnaCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pub/loungeCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pub/loungeCebu City Marriott Hotel Cebu City - Obchod s kávou / kavárnaCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestauraceCebu City Marriott Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníCebu City Marriott Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníCebu City Marriott Hotel Cebu City - Taneční sálCebu City Marriott Hotel Cebu City - VybaveníCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestauraceCebu City Marriott Hotel Cebu City - Taneční sálCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestauraceCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestauraceCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestauraceCebu City Marriott Hotel Cebu City - BazénCebu City Marriott Hotel Cebu City - VyhlídkaCebu City Marriott Hotel Cebu City - LobbyCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu City - VybaveníCebu City Marriott Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu City - RecepceCebu City Marriott Hotel Cebu City - Fitness prostoryCebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06