Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel Cebu - Koupelna Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/lounge Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/lounge Cebu City Marriott Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurace Cebu City Marriott Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Cebu City Marriott Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Cebu City Marriott Hotel Cebu - Taneční sál Cebu City Marriott Hotel Cebu - Vybavení Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurace Cebu City Marriott Hotel Cebu - Taneční sál Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurace
Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurace Cebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurace Cebu City Marriott Hotel Cebu - Bazén Cebu City Marriott Hotel Cebu - Vyhlídka Cebu City Marriott Hotel Cebu - Lobby Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu - Vybavení Cebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu City Marriott Hotel Cebu - Recepce Cebu City Marriott Hotel Cebu - Fitness prostory
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 301
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 667 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
9,2
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,1
Všechna hodnocení (667)
Seřazeno podle:
Donald U. Páry Canada, 25. května 2015
Great Staff

Gym. Pool. Staff.
9,3
Loved the access to Ayala Mall. Late night swims and great fitness centre. The staff were on point and always were trouble shooting. The location is second to none.
Peter C. Páry Australia, 15. května 2015
A Problem Free Stay

Absolute professionalism of the staff. Room had everything required. Food was excellent.
9,3
Everything went smoothly, except that Agoda did not send the confirmation advice. The hotel contacted Agoda and solved the problem. A slight technical problem in regard to internet was also solved quickly. Room service was very good. Room was well appointed and very comfortable. Bit expensive, but very good value for money.
Maria V. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 8. dubna 2015
Best location

Location
9,3
I love the location of this hotel, just beside the Ayala shopping mall
Emma S. Páry Philippines, 1. dubna 2015
Convenient place...

Next to Ayala Terraces, Comfortable room & friendly staff
9,7
Had an enjoyable stay as always! Thanks...
Michael J. Páry Australia, 22. března 2015
Deluxe room

Location, service, food
7,3
Tita L. Páry United States of America, 20. března 2015
Better than expected

Clean, great location, friendly and helpful staff
10
i was a bit worried after reading some bad reviews about the shabbiness of the hotel. Those reviews were totally inaccurate. We were very satisfied with our stay, the hotel ambiance and facilities.
Florence M. Jednotlivci Philippines, 18. března 2015
the right one

very good location, accomodating staff , good food
10
i still have to go back to the hotel they were so accomodating with regards to my luggage as i have to leave for 1 day and come back to the hotel again.they solved my problem.
Duane B. Páry United States of America, 8. března 2015
ok

bed, location,bed
8
ok
Francesca P. Obchodní cestující Philippines, 4. března 2015
Convenient location altho more of a 4-star hotel.

The location; the bar service staff; the executive lounge.
6,7
Overall good. Staff service was above average. Location is ideal although lobby is noisy.
Rudy P. Obchodní cestující Philippines, 28. února 2015
Room repair without proper advise and coordination

food, security, location
5,7
Worst. Repair was done in an adjacent room, with varnish, giving me and my wife severe headache

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu City Marriott Hotel CebuCebu City Marriott Hotel Cebu - KoupelnaCebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/loungeCebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu - Pub/loungeCebu City Marriott Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu City Marriott Hotel Cebu - RestauraceCebu City Marriott Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníCebu City Marriott Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníCebu City Marriott Hotel Cebu - Taneční sálCebu City Marriott Hotel Cebu - VybaveníCebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu - RestauraceCebu City Marriott Hotel Cebu - Taneční sálCebu City Marriott Hotel Cebu - RestauraceCebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu - RestauraceCebu City Marriott Hotel Cebu - RestauraceCebu City Marriott Hotel Cebu - BazénCebu City Marriott Hotel Cebu - VyhlídkaCebu City Marriott Hotel Cebu - LobbyCebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu - VybaveníCebu City Marriott Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu City Marriott Hotel Cebu - RecepceCebu City Marriott Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu City Marriott Hotel Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3A03