Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu Grand Hotel

Cebu Capitol Complex, North Escario St., Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cebu Grand Hotel Cebu - Taneční sál Cebu Grand Hotel Cebu - Restaurace Cebu Grand Hotel Cebu - Restaurace Cebu Grand Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Cebu Grand Hotel Cebu - Apartmá Cebu Grand Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Cebu Grand Hotel Cebu - Lobby Cebu Grand Hotel Cebu - Apartmá Cebu Grand Hotel Cebu - Restaurace Cebu Grand Hotel Cebu - Restaurace Cebu Grand Hotel Cebu - Bazén Cebu Grand Hotel Cebu - Apartmá Cebu Grand Hotel Cebu - Apartmá Cebu Grand Hotel Cebu - Apartmá Cebu Grand Hotel Cebu - Recepce Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory
Poloha: Město Cebu Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 526 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,6
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (526)
Michal K. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 28. ledna 2012
Prostorný pokoj s velkými postelemi

Příznivá cena za pokoj
9
Hotel má velké pokoje s velmi pohodlnými rozměrnými postelemi. Na pokoji nebyla varná konvice. V ceně hotelu byla i snídaně. Snídaně byla skromná, nebyl velký výběr. Dítě do 12 let je zdarma na pokoji, ale musí se pro něj zakoupit snídaně cca ve výši 5 USD.V hotelové restauraci se nesmí kouřit. V blízkosti hotelu je velké nákupní centrum - cca 5 minut taxikem. Všechna taxi, kterými jsme jeli, měla poctivě puštěný tachometr. Hotel má malinký bazén na střeše a v posledním patře také i malou posilovnu.
Restaurant Tip: Hotelová restaurace nabízela docela bohatý výběr jídel, takže nebyl problém se v hotelu dobře najíst.
Kim F. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 5. dubna 2014
Great staff, awesome location

Breakfast, pool, service
10
No issues. Everything was great. Had a business centre where we could access the internet to print airline tix.
Keith B. Jednotlivci United States of America, 13. března 2014
greta place after my flight

staff,comfort,food
8
My stay was enjoyable and I felt an excellent value for the money
Carl L. Páry United States of America, 20. ledna 2014
Value for money

Room size cleanliness and no language barrier (English )
9
Fast checking, close to transportation, and clean big rooms with a wide variety breakfast for hotel thirds size
Trufferson C. Skupiny Philippines, 20. ledna 2014
Definitely going back!

1)very friendly and accommodating staff 2)rooms were big, clean, and very comfortable 3) good location(easy access to most of the places to go to)
9,3
The only thing I can recommend is to improve their breakfast choices and to have wifi at the rooms, but that's just really knitpicking because for the amount we paid we feel it was well worth our money and we will definitely be going back again!
Ingo O. Jednotlivci Germany, 20. ledna 2014
Comfortable stay

close to airport, price and facilities
8,3
Only stayed over night due to early flight, but overall a good hotel to stay especially if you traveling
Jaime R. Obchodní cestující Philippines, 18. ledna 2014
Great stay, nice buffet breakfast

Room size, buffet breakfast, rates
6,7
A little bit not easy to find but just along the national road. Need to ask around before I managed to find the hotel.
James M. Páry Australia, 18. ledna 2014
Cheap and friendly

Ok hotel, noisey area
7,7
Had to take this place as all else was taken for Sinulog. Ok Hotel. Clean rooms and friendly staff
John K. Jednotlivci United Kingdom, 6. ledna 2014
clean room, great staff

friendly and attentive staff, shopping malls 5 minute taxi ride,
8,7
hotel could do with being refurbished, limited breakfast,
Lorene N. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 11. prosince 2013
a perfect stepping stone to great cebu getaways.

location price and helpful staff
7,3
Comfortable, convenient and great value for money. However the timing of the movement in and out of the hotel is critical because ofthe famous cebu traffic jam crawl just outside the hotel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu Grand Hotel CebuCebu Grand Hotel Cebu - Taneční sálCebu Grand Hotel Cebu - RestauraceCebu Grand Hotel Cebu - RestauraceCebu Grand Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníCebu Grand Hotel Cebu - ApartmáCebu Grand Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníCebu Grand Hotel Cebu - LobbyCebu Grand Hotel Cebu - ApartmáCebu Grand Hotel Cebu - RestauraceCebu Grand Hotel Cebu - RestauraceCebu Grand Hotel Cebu - BazénCebu Grand Hotel Cebu - ApartmáCebu Grand Hotel Cebu - ApartmáCebu Grand Hotel Cebu - ApartmáCebu Grand Hotel Cebu - RecepceCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory


AS-AGWEB-3C03