Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu Grand Hotel

Cebu Capitol Complex, North Escario St., Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cebu Grand Hotel Cebu - Taneční sál Cebu Grand Hotel Cebu - Restaurace Cebu Grand Hotel Cebu - Restaurace Cebu Grand Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Cebu Grand Hotel Cebu - Apartmá Cebu Grand Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Cebu Grand Hotel Cebu - Lobby Cebu Grand Hotel Cebu - Apartmá Cebu Grand Hotel Cebu - Restaurace Cebu Grand Hotel Cebu - Restaurace Cebu Grand Hotel Cebu - Bazén Cebu Grand Hotel Cebu - Apartmá Cebu Grand Hotel Cebu - Apartmá Cebu Grand Hotel Cebu - Apartmá Cebu Grand Hotel Cebu - Recepce Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 100
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 552 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,6
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (552)
Seřazeno podle:
Michal K. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 28. ledna 2012
Prostorný pokoj s velkými postelemi

Příznivá cena za pokoj
9
Hotel má velké pokoje s velmi pohodlnými rozměrnými postelemi. Na pokoji nebyla varná konvice. V ceně hotelu byla i snídaně. Snídaně byla skromná, nebyl velký výběr. Dítě do 12 let je zdarma na pokoji, ale musí se pro něj zakoupit snídaně cca ve výši 5 USD.V hotelové restauraci se nesmí kouřit. V blízkosti hotelu je velké nákupní centrum - cca 5 minut taxikem. Všechna taxi, kterými jsme jeli, měla poctivě puštěný tachometr. Hotel má malinký bazén na střeše a v posledním patře také i malou posilovnu.
Restaurant Tip: Hotelová restaurace nabízela docela bohatý výběr jídel, takže nebyl problém se v hotelu dobře najíst.
재윤 한. Páry South Korea, 21. února 2015
at the first, water was not offering well..

location
4,3
Bad... Sorry
Barbara A. Jednotlivci Philippines, 19. ledna 2015
can be better

accessible, near to shops, needs improvement
6
Justin L. Páry Philippines, 19. ledna 2015
Poor rooms

Location
5
Ugly ugly rooms. Bad beds. Dirty flooring
William L. Páry Philippines, 19. ledna 2015
good location on escario, set back from main road

good location, good breakfast, quiet hotel
8
it was ok, rooms were quiet since hotel was set back from the main road, although this makes it tiring to walk back home to every night. Hotel was also quite gloomy since the floors seemed abandoned. The pool and gym areas were very dark, so we didn't even try to go to them anymore. Breakfast was good, since it was buffet and had some local food items as well as the usual favorites. Staff was friendly as can be expected with almost all Philippine hotels.
Maribel E. Jednotlivci Philippines, 17. ledna 2015
Good food,good service

accessible, good food, close to the church
7,7
It was fine.if you feel hungry u can easy go out to any 24hrs fastfood chain nearby,buffet breakfast was good, good costumer service, i think the hotel needs some improvement like the cleanliness specially the hallways.
Franziska B. Jednotlivci Switzerland, 10. ledna 2015
Very accommodating personnel

location, service, balconies
8
It was a pleasant stay and the personnel was very accommodating and eager to help. The only disappointment was breakfast because all 4 cooked dishes on the breakfast menu were cold. When we ordered fried eggs, the first serving was cold as well, only when we asked for freshly cooked eggs they brought hot ones. They push for bookings for airport transfer at PhP 650.-/car but we took a taxi and paid ony PhP 250.-
Michael K. Jednotlivci Germany, 22. prosince 2014
should be renovated ...

location, staff, thats it
5,3
had his best days decades ago. should be renovated!
Dirk D. Páry Belgium, 16. prosince 2014
Good hotel

Friendly clean breakfast
9
Nice hotel was there for the third time
Sean S. Jednotlivci United States of America, 3. října 2014
Not what I was expecting based on the reviews

Price, friendly staff, free water
5,7
A bit let down by the place although it did have balcony rooms and friendly staff. I guess for the price it was not bad but I think castle peak is similar in price with a better location and nicer rooms. My main complaint was the in the wall mouldy aircon, the 2000p required deposit (cash only) and most if all the horrible I mean horrible mattresses. Been traveling 3 weeks and my back felt like hell in the morning.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu Grand Hotel CebuCebu Grand Hotel Cebu - Taneční sálCebu Grand Hotel Cebu - RestauraceCebu Grand Hotel Cebu - RestauraceCebu Grand Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníCebu Grand Hotel Cebu - ApartmáCebu Grand Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníCebu Grand Hotel Cebu - LobbyCebu Grand Hotel Cebu - ApartmáCebu Grand Hotel Cebu - RestauraceCebu Grand Hotel Cebu - RestauraceCebu Grand Hotel Cebu - BazénCebu Grand Hotel Cebu - ApartmáCebu Grand Hotel Cebu - ApartmáCebu Grand Hotel Cebu - ApartmáCebu Grand Hotel Cebu - RecepceCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Grand Hotel Cebu - Fitness prostory


AS-AGWEB-3B07