Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Cebu Guest House

211 Mango Avenue, Camputhaw, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Cebu Guest House Cebu City - Pokoj pro hosty Cebu Guest House Cebu City - Exteriér hotelu Cebu Guest House Cebu City - Lobby Cebu Guest House Cebu City - Lobby Cebu Guest House Cebu City - Exteriér hotelu Cebu Guest House Cebu City - Obchody Cebu Guest House Cebu City - Exteriér hotelu Cebu Guest House Cebu City - Vchod Cebu Guest House Cebu City - Obchody Cebu Guest House Cebu City - Obchody Cebu Guest House Cebu City - Interiér hotelu Cebu Guest House Cebu City - Obchody
Oblast: Camputhaw Počet pokojů: 20

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Nadprůměrné

6,0

na základě 220 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
7,1
Personál
5,4
Stav hotelu/čistota
5,2
Pokojový komfort/standard
6,2
Jídlo/stolování
5,1
Všechna hodnocení (220)
Seřazeno podle:
Kazuki N. Jednotlivci Japan, 26. prosince 2015
so...

so...so
5,7
soso
Nahlásit hodnocení
Marc L. Obchodní cestující Philippines, 9. prosince 2015
Budget Stopover

Price point, friendly staff and location
6,3
Love the place because it's cheap and its within the city but the place needs a little more love since fixtures and furnitures need updating
Nahlásit hodnocení
Soeren M. Páry Denmark, 18. července 2015
I did Travel in 71 countries around the world,
2,3
Very bad, so fare the badest place i ever have seen. Very dirty, no ligths in our room, not friendly personal, overall a place You dont wana stay
Nahlásit hodnocení
Shunsuke O. Jednotlivci Japan, 1. května 2015
everything is nige

clean low cost friendly
10
i would like to stay again!
Nahlásit hodnocení
Haidee V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. dubna 2015
surprising accomodation
2,7
uncomfortable, will never consider it again
Nahlásit hodnocení
Razvan M. Páry Philippines, 20. ledna 2015
it's a place you will never want to be

absolutely nothing
2
Ugly experience, it might be well called as the worst of Philippines you can find there. I won't advise anybody to go there.
Nahlásit hodnocení
Pietro R. Jednotlivci United States of America, 23. prosince 2014
good location, good 4 price stay.

good location, good 4 price stay.
8,3
stay was ok!
Nahlásit hodnocení
Cris E. Jednotlivci Philippines, 5. listopadu 2014
Not worth it
4,7
This hostel's quality has disintegrated over the years. I had a terrible stay. Dirty room, filthy and smelly restroom, unfriendly staff.
Nahlásit hodnocení
Lau K. Jednotlivci Malaysia, 30. října 2014
Dirty, bad Location, Dark Guest House
2,3
It was worse guest house I stay before. A bad roommate stay with us & the condition of the dorm room was dirty, unclean & uncomfortable. The location was not good, only a fast food restaurant near the guest house. Inconvenient for backpackers to find out the interest. Suggested backpackers do not stay in.
Nahlásit hodnocení
Niclas J. Rodiny s malými dětmi Denmark, 30. října 2014
Okay

Cheap!!!!
6,3
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu Guest House Cebu CityCebu Guest House Cebu City - Pokoj pro hostyCebu Guest House Cebu City - Exteriér hoteluCebu Guest House Cebu City - LobbyCebu Guest House Cebu City - LobbyCebu Guest House Cebu City - Exteriér hoteluCebu Guest House Cebu City - ObchodyCebu Guest House Cebu City - Exteriér hoteluCebu Guest House Cebu City - VchodCebu Guest House Cebu City - ObchodyCebu Guest House Cebu City - ObchodyCebu Guest House Cebu City - Interiér hoteluCebu Guest House Cebu City - Obchody


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06