nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/lounge Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Parklane International Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/lounge Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazén Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazén Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazén Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Lázně Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 241
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 1734 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,5
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (1734)
Seřazeno podle:
Yassir A. Páry Saudi Arabia, 15. září 2014
Vare good

All
10
Nice & good hotael
Allan L. Skupiny Philippines, 13. září 2014
The ordinary room are small just enough for 2 pers

1) Clean. 2) Friendly staffs. 3) Well lighted hotel.
7,3
Its was a good stay.
Gregory T. Páry United States of America, 13. září 2014
Unsatisfied first timer

The staff were nice, room was nice, close to the mall
7,7
We did a late check in and by the time my wife and I went down for breakfast, the staff made us wait because our already paid check in didnt say anything about our free breakfast. We also wondered why we didnt get any newspaper so I guess they didnt bother to fully update their system. For a first timer we are very disappointed.
Imad G. Jednotlivci Sweden, 9. září 2014
Very Comfortable Bed, Accomodating Staff,

The Hotel Close To The Shopping Area...The Buffet Breakfast Was Good...The WIFI In The Room Is Free And Really Nice...
8
Rooms Are Clean And Smells Nice,Though The Rugs Are A Bit Old, Comfortable,Easy-Acess To Ayala Shopping Center,My Stay Was Great!
Carla S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 8. září 2014
clean, very near ayala mall, affordable

clean, very near ayala mall, affordable
10
i definitely would love to recommend this hotel. our stay is excellent.
Joanna M. Obchodní cestující Philippines, 31. srpna 2014
Nice hotel,

Room, Restaurant, Coffee Shop
8
We always come back here.
Johnpaul F. Obchodní cestující Guam, 19. srpna 2014
Dont stay here better hotels next door

Hot water
3,7
Don't stay here they staff and management are not good stay across the street at the quest better value for money. The staff and management in this hotel just don't care about their customers I stayed 10days and if I could have left after the first I would have. Wake up calls never got made or if they got made they called 45min late to wake you up. Food was horrible don't pay for the breakfast waste of your money I couldn't even stomach it after the first day.
Johnpaul F. Obchodní cestující Guam, 19. srpna 2014
Don't waste your time or money

Hot Water
2
Not worth it. I spend 10 to 20 days a month in Cebu for work and I can tell you "Do Not" stay in this hotel walk across the street and stay in quest hotel. At the quest cares about their customers and are not lazy!
Joseph R. Páry United States of America, 17. srpna 2014
parklane

close to mall, restaurants, bars
8
It was OK, food to expensive
Wayne M. Jednotlivci Australia, 15. srpna 2014
great place

staff location foodenjabl
9,3
enjoyable with great staff

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/loungeCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Parklane International Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníCebu Parklane International Hotel Cebu - Pub/loungeCebu Parklane International Hotel Cebu - BazénCebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - BazénCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - BazénCebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - LázněCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3B05