nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazén Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazén Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Lázně Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 241
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 1829 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (1829)
Seřazeno podle:
Rene L. Páry Australia, 23. ledna 2015
helpful staff made a difference

locatiion, staff n facilities are fantastic
10
memorable, felt safe and respected by all staff
Regino C. Rodiny se staršími dětmi Australia, 22. ledna 2015
perfect...but...

location, food, staff.
8,3
The hotel was good, location, food,and the room. The only thing that got me worried was the key card to open our room also happens to open the room next to us. What happen was we kind of got confused which room we have and thought that we have the right room. They're excused was, that they must have put wrong program to the key given to us.
Marlon S. Jednotlivci United States of America, 19. ledna 2015
Excellent I recomend to any family and friends

Especially close to Ayala shopping center and to basilica of sonto Nino
9,3
Very good
Ma C. Páry Philippines, 17. ledna 2015
Had a great time

Accessible, Accomodating staff and Clean
8,3
Very nice.
Johannes L. Rodiny s malými dětmi Netherlands, 16. ledna 2015
We had a great stay in this hotel

THE location, THE food, the staff
9
We had a great stay at THE hotel, only problem was that in the restaurant iT was freezing cold, even it was delicious food it was not comfortable
Werner T. Páry Switzerland, 12. ledna 2015
super location

location, food, swimmingpool
9,3
everything very good. near Ayala very good Location, clean swimmingpool. fine food
Elizabeth O. Jednotlivci Philippines, 12. ledna 2015
Convenient, clean rooms and attentive staff

Location, clean rooms
9,3
Mark O. Jednotlivci Ireland, 8. ledna 2015
Great staff , great location . Coffee in lobby A1

Coffee , location , staff
8
Wathib J. Jednotlivci Australia, 6. ledna 2015
good value for money

location, price and nice staff
8,7
Very good
Julius J. Páry Philippines, 1. ledna 2015
And I will keep coming back

Staff, Food, Comfort
10
I cannot recall how many times I have stayed here but this is my first non-business trip. We were upgraded right away, maybe because I have stayed there a couple of times. It was New Year's Eve and they had a party free for all inhouse guests. There were a lot of good food, good music, and a great fireworks show. My parents were very happy.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - BazénCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - BazénCebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - LázněCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3C03