nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazén Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazén Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Lázně Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 241
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 1803 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (1803)
Seřazeno podle:
Joseph R. Páry United States of America, 16. prosince 2014
Cebu

Clean, close to mall, staff
8
Ok. Restaurant food is bad and prices too high.
Maricris D. Obchodní cestující United States of America, 13. prosince 2014
value for money

location, price, value for money
6,7
checking out took too long and we were in a hurry, only 1 girl manning at 7am and the line was so long
James T. Jednotlivci United States of America, 10. prosince 2014
was ok, the room carpet was dirty should install

location, staff, price
8,7
ok
Riemke D. Páry Netherlands, 7. prosince 2014
Behindhand maintainance

Friendly staff, perfect location.
6,7
Stay was fine! Pricewise I expected some more maintainance: the bath/shower was leaking and there were spots of mould. The safe didn't work due to a broken electricity. We had to stay another night due to a typhoon, but they wanted to charge us twice as much as the normal rates. But the room was OK and the staff was helpful, especially the guards.
Chang H. Páry Taiwan, 7. prosince 2014
good hotel

location, wifi speed , kindly clerk
10
Edwin M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 25. listopadu 2014
No bidet/ city view rooms are noisy with vehicle

close the city clean and nice people
6,7
great and good with my family
Keith W. Obchodní cestující United Kingdom, 24. listopadu 2014
Wonderful stay at the Parklane Hotel

Location, cleanliness, Staff Performance
9
Our stay at the Parklane International Hotel in Cebu was a wonderful experience and we would recommend it to anyone.
Robert P. Obchodní cestující United States of America, 23. listopadu 2014
Best locationin Cebu

Location location location
6,3
Good
Robert I. Obchodní cestující United Kingdom, 23. listopadu 2014
Thank You!

housekeeping staff honesty, comfortable beds, location
9
A big THANK YOU to Joel, your Housekeeping staff, who chased me down the corridor with my mobile phone that I left behind in the room as I was checking out.
Robert P. Obchodní cestující United States of America, 21. listopadu 2014
Best Cebu City Location

Very good location for the price
7,3
Good service but the food was not good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - BazénCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - BazénCebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - LázněCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3A04