nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu Parklane International Hotel

Archbishop Reyes Avenue and Escario St., Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazén Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bazén Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Lázně Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Fitness prostory Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet Cebu Parklane International Hotel Cebu - Bufet
Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hotelu Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace Cebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 241
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,1

na základě 1794 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,6
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (1794)
Seřazeno podle:
Edwin M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 25. listopadu 2014
No bidet/ city view rooms are noisy with vehicle

close the city clean and nice people
6,7
great and good with my family
Keith W. Obchodní cestující United Kingdom, 24. listopadu 2014
Wonderful stay at the Parklane Hotel

Location, cleanliness, Staff Performance
9
Our stay at the Parklane International Hotel in Cebu was a wonderful experience and we would recommend it to anyone.
Robert P. Obchodní cestující United States of America, 23. listopadu 2014
Best locationin Cebu

Location location location
6,3
Good
Robert I. Obchodní cestující United Kingdom, 23. listopadu 2014
Thank You!

housekeeping staff honesty, comfortable beds, location
9
A big THANK YOU to Joel, your Housekeeping staff, who chased me down the corridor with my mobile phone that I left behind in the room as I was checking out.
Robert P. Obchodní cestující United States of America, 21. listopadu 2014
Best Cebu City Location

Very good location for the price
7,3
Good service but the food was not good
Michael L. Obchodní cestující Philippines, 20. listopadu 2014
Second stay in Parklane

Rooms, Staff and food
7,7
As expected the Parklane still lives up to the quality and standards of a good hotel. Breakfast buffet is still the same though I notice that the food is quite saltier than the last time.
Sheila D. Jednotlivci Philippines, 19. listopadu 2014
Very Good

helpful staff, location & spacious rooms
8,3
i had a great time during my stay
Johan G. Jednotlivci Belgium, 17. listopadu 2014
has seen better days

location room size wifi
6,3
I had to wait 15 minutes for the room to be done even if I arrived around 5pm. The boutique room was nice and big. However, appliances are kind of old like the hair dryer for example. The swimming pool was small and overcrowded by kids and next to it there is an outdoor function room quite busy and noisy, so not the place to relax during the day. The gym is a bit old and has seen better days. The staff is always nice and the location is perfect too, but next time I will try other options around.
John T. Páry Canada, 16. listopadu 2014
Great view of HVAC unit for a 4 star hotel

Location location location
7,7
Ok room wasnt what i expected for a corner suite
Paul O. Jednotlivci United States of America, 16. listopadu 2014
Parklane is good for central Cebu City

Nice rooms with good view, great staff and good value
9
I had a wonderful time there. Not safe to walk at night, but taxi everywhere. PL is G friendly and great pool and lobby. Loves my corner room. I'll come back.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu Parklane International Hotel CebuCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - BazénCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - BazénCebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - LázněCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Exteriér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Fitness prostoryCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - BufetCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu Parklane International Hotel Cebu - Interiér hoteluCebu Parklane International Hotel Cebu - RestauraceCebu Parklane International Hotel Cebu - Restaurace


AS-AGWEB-3A02