nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu R Hotel – Capitol

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Exteriér hotelu Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Koupelna Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Apartmá Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Apartmá Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty
Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 31
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 966 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
7,5
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (966)
Seřazeno podle:
Ana G. Jednotlivci Italy, 15. dubna 2015
Good price clean Room

Cleaness price
6,7
Room are basic but for The price is ok , they offer a breakfast Which is not perfect but is good enough to start the day. Location is a little bit out but you can get taxi very easy and cheap. Internet is very bad in the room .
Georgette G. Jednotlivci Philippines, 10. dubna 2015
we'll be back

i like that the neighborhood is quiet and that there is ample parking space. the staff are lovely and attentive and the food is good
8
Mohammad R. Páry Indonesia, 5. dubna 2015
Value for Money and Location

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
I enjoyed my stay here. I love the breakfast and the staff were very helpful. The location is pretty strategic, near the Osmena Circle. I would come back!
Mohammad R. Páry Indonesia, 4. dubna 2015
Good value of money

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
I only stayed for one night but then I decided to extend my stay at this hotel. I love the neighborhood and its strategic location.
Mohammad R. Páry Indonesia, 3. dubna 2015
Good value of money

Location, Beeakfast and Friendly Staff
8
The longer I stay here, the more convenient I felt--like home. Simply love the day-to-day activities around the hotel.
Jeffrey M. Jednotlivci Malaysia, 29. března 2015
Nice budget hotel

Friendly and helpful staffs and clean spacious rooms
7,3
it was an enjoyable short stay
Carlo D. Jednotlivci Philippines, 24. března 2015
Value for money!

Budget Friendly. Friendly staff. Value for money.
6,7
Jim R. Páry United Kingdom, 5. března 2015
Hotel of choice

Staff, food, service
7,7
This is my hotel of choice in Cebu, I stay 2 or 3 times each year and usually stay 2 or even 3 times during each visit as Cebu is a convenient base. The only minor problem being some taxi drivers don't know it's location.
Michelle G. Páry Philippines, 22. února 2015
We had a very nice stay in Csbu R Hotel.

Perfect location. Cleanliness of the room, accommodating staff,
9
When we go back to Cebu, we'll stay here again.
Philip C. Páry United Kingdom, 6. února 2015
A friendly & good value base in Cebu City..

A good quiet location, friendly staff, good value accomodation.
9,3
It's the 3rd time we stayed here - nice big rooms, quiet area, friendly staff - it's good value for money..

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu R Hotel – Capitol CebuCebu R Hotel – Capitol Cebu - Exteriér hoteluCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - KoupelnaCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - ApartmáCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - ApartmáCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel – Capitol Cebu - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu - RestauraceCebu R Hotel – Capitol Cebu - RestauraceCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interiér hoteluCebu R Hotel – Capitol Cebu - Obchodní centrumCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interiér hoteluCebu R Hotel – Capitol Cebu - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu - RecepceCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interiér hoteluCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interiér hoteluCebu R Hotel – Capitol Cebu - Exteriér hoteluCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interiér hoteluCebu R Hotel – Capitol Cebu - LobbyCebu R Hotel – Capitol Cebu - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3B08