nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu R Hotel

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cebu R Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cebu R Hotel Cebu - Lobby Cebu R Hotel Cebu - Lobby Cebu R Hotel Cebu - Lobby Cebu R Hotel Cebu - Lobby Cebu R Hotel Cebu - Restaurace Cebu R Hotel Cebu - Restaurace Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Koupelna Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Apartmá
Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Apartmá Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 31
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 900 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
7,5
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (900)
Seřazeno podle:
Jim H. Jednotlivci United States of America, 12. září 2014
nice stay

breakfast, staff, value
8
Hotel is about the best value for your money in Cebu City. Staff greeted me with a juice, the breakfast was good, and I slept well. Will stay again.
Dimitrios N. Jednotlivci Greece, 10. září 2014
nice value for money quiet area

staff nice bed good price
6,7
My stay was satisfactory,quiet room,aircon worked well
Frederick C. Jednotlivci United States of America, 6. září 2014
What I think of the Cebu R hotel

Staff Location Very clean
8,7
The only thing I did not like was the lack of someplace to sit outside to smoke
Craig H. Jednotlivci Australia, 19. srpna 2014
Great Place

Comfortable , Clean , Friendley
8
I had a great stay in this hotel , very good hotel with helpful staff
Gokulan K. Jednotlivci India, 18. srpna 2014
Value for Money,good Staffs, Near capital

Good Staffs,neat Rooms
6,3
Good value for money hotel in Capital. Have to take taxi or by walk we reach Rajah Casino & Mango Avenue. By jeepney we reach mango avenue for 10 peso. Have 7/11 near by.
Rollan R. Obchodní cestující Philippines, 17. srpna 2014
Good experience

Clean, good staff, afforadable
7,3
Very good experience. R hotel will be considered everytime im in cebu
May D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 23. července 2014
Good stay

Friendly staffs. Good location.
6,7
Great!
Romulo R. Jednotlivci United States of America, 13. července 2014
comfortable

staff, comfortable beds, cleans sheets
8
Julianne F. Skupiny Philippines, 12. července 2014
Very nice hotel, good breakfast and location

Breakfast, location, customer service
8
Very satisfied, nice customer service, hotel is close to almost everything
Maree A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 4. července 2014
It was ok.

Accessible to shopping malls, near tourist spots, affordable
7
It was pleasant stay at the hotel. Food was OK. Friendly staff.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu R Hotel CebuCebu R Hotel Cebu - Exteriér hoteluCebu R Hotel Cebu - LobbyCebu R Hotel Cebu - LobbyCebu R Hotel Cebu - LobbyCebu R Hotel Cebu - LobbyCebu R Hotel Cebu - RestauraceCebu R Hotel Cebu - RestauraceCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - KoupelnaCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - ApartmáCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - ApartmáCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A02