nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu R Hotel

101 Don Mariano Cui Street, Capitol Site, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cebu R Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cebu R Hotel Cebu - Lobby Cebu R Hotel Cebu - Lobby Cebu R Hotel Cebu - Lobby Cebu R Hotel Cebu - Lobby Cebu R Hotel Cebu - Restaurace Cebu R Hotel Cebu - Restaurace Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Koupelna Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Apartmá
Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cebu R Hotel Cebu - Apartmá Cebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 31
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 913 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
7,5
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (913)
Seřazeno podle:
Michelle L. Jednotlivci Philippines, 5. října 2014
Why Cebu R Hotel...

The service was great! Room is maintained and clean. Furnitures & fixtures are all maintained.
7,3
Great!
Antonio O. Páry United States of America, 26. září 2014
First stop Cebu.

staff, cleanliness, service
9,7
It was good my gf was safe there, as my flight was changed.
Steve I. Páry United States of America, 24. září 2014
affordable

pRice clean, fRiendly staff
6,3
Ok. Gave me a deluxe room with no view but a cement wall. Was not too happy. Restaurant was in front of check in desk. Very crowded. Food could be better. Price was good.
Michael A. Obchodní cestující Philippines, 23. září 2014
Highly recommended hotel

1. Best value for your money.
9,3
Uyen T. Skupiny Vietnam, 23. září 2014
Little hotel

Location Staff Price
6
We only stay there for a night. It's exactly what you pay for, very standard and tuck in a small street. However, the staff is helpful and Cebu is a little quiet nice city.
Lyndell F. Jednotlivci Philippines, 17. září 2014
Cebu R Hotel

affordable,clean,accomodating staff
9
satisfied client...
Jim H. Jednotlivci United States of America, 12. září 2014
nice stay

breakfast, staff, value
8
Hotel is about the best value for your money in Cebu City. Staff greeted me with a juice, the breakfast was good, and I slept well. Will stay again.
Dimitrios N. Jednotlivci Greece, 10. září 2014
nice value for money quiet area

staff nice bed good price
6,7
My stay was satisfactory,quiet room,aircon worked well
Frederick C. Jednotlivci United States of America, 6. září 2014
What I think of the Cebu R hotel

Staff Location Very clean
8,7
The only thing I did not like was the lack of someplace to sit outside to smoke
Craig H. Jednotlivci Australia, 19. srpna 2014
Great Place

Comfortable , Clean , Friendley
8
I had a great stay in this hotel , very good hotel with helpful staff

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu R Hotel CebuCebu R Hotel Cebu - Exteriér hoteluCebu R Hotel Cebu - LobbyCebu R Hotel Cebu - LobbyCebu R Hotel Cebu - LobbyCebu R Hotel Cebu - LobbyCebu R Hotel Cebu - RestauraceCebu R Hotel Cebu - RestauraceCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - KoupelnaCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - ApartmáCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCebu R Hotel Cebu - ApartmáCebu R Hotel Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C05