nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu Residencia Lourdes

Block 4 Lot 12, Ilang-Ilang St., Camella Homes Phase 1, Brgy Pajac, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Zahrada Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Restaurace Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Recepce Cebu Residencia Lourdes Cebu - Zahrada Cebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Zahrada
Cebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Balkón/terasa Cebu Residencia Lourdes Cebu - Vybavení Cebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Vybavení Cebu Residencia Lourdes Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Residencia Lourdes Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Residencia Lourdes Cebu - Pokoj pro hosty Cebu Residencia Lourdes Cebu - Zahrada Cebu Residencia Lourdes Cebu - Vybavení Cebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Cebu - Zahrada
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 9
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 79 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
5,4
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (79)
Seřazeno podle:
Randall P. Jednotlivci Australia, 20. ledna 2015
Very Far from everywhere

Good airconditioning, clean room, friendyt staff
4,3
This residence is very far from everything. There is not much English here and the staff could not even ring for a taxi. I only choose it as the festival was on.
Sangmi Y. Jednotlivci South Korea, 1. ledna 2015
not good

kind worker
4,7
Uncomfortable..
Felix J. Jednotlivci Germany, 27. prosince 2014
Relaxing Night before a Flight

Proximity to Airport, Quietness, Value
8,3
I just spent a quick night before having a flight the morning after. I chose the hotel, because of its cheap prices and close proximity to the airport. In both regards I have not been disappointed. The room was surprisingly large and comfortable (although the size of the shower could be improved upon) and the taxi-ride to the airport was only around 15-20 minutes.
Jun A. Jednotlivci Philippines, 28. září 2014
Nice big room

Clean & big room, quiet community
7,3
Had a nice stay. Only problem is the transport. Hard to get a taci going to cebu city or to the airport
Robert N. Páry Australia, 28. srpna 2014
My Cebu Home

personalised service, convient and quiet
8,7
I have stayed here many times. Gloria and her husband recognise my booking and know I prefer room #2 and so room #2 is always prepared for me and my partner. I could point out faults but I overlook any cons because of the many pros. Gloria knows our needs and sees to them. Gloria speaks little English but we communicate without much difficulty. The hotel is home to me in Cebu. Some will complain of the transport situation but because I know the district it is not a problem to me.
Jefi H. Rodiny s malými dětmi Philippines, 8. května 2014
IOur stay was comfortable.

. The hotel is clean, accessible because it is near to the airport and the staff are attentive.
7,3
It was pleasant.
Sit M. Jednotlivci Hong Kong, 25. dubna 2014
No other places to visit around this accommodation

Staffs are nice and helpful
3,7
it's quite difficult to find it. Actually, it is in the local area, not for traveler. Even the taxi driver can't find it as well. The room...is not very nice. It has a big cockroach in my room.
Ronald O. Páry Norway, 4. března 2014
Nice, peaceful, friendly

Nice peaceful and friendly staff
7,7
Beautiful place, friendly and helpful staff. No stress and just a few minutes to center of mactan
Suzanne B. Páry France, 26. února 2014
Lost somewhere

Not easy to find a taxi for the airport
6
Nicole H. Jednotlivci Canada, 16. února 2014
Cute little place!

Friendly staff, and a large, clean room
9,3
The room was big with a nice little table, a fridge, and a chest to put clothes in. I felt the area was safe and the staff was very friendly. I will be staying here again if I find myself back in Cebu City.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu Residencia Lourdes CebuCebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - ZahradaCebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - RestauraceCebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - RecepceCebu Residencia Lourdes Cebu - ZahradaCebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - ZahradaCebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - Balkón/terasaCebu Residencia Lourdes Cebu - VybaveníCebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - VybaveníCebu Residencia Lourdes Cebu - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Cebu - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Cebu - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Cebu - ZahradaCebu Residencia Lourdes Cebu - VybaveníCebu Residencia Lourdes Cebu - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - ZahradaCebu Residencia Lourdes Cebu - KoupelnaCebu Residencia Lourdes Cebu - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Cebu - ZahradaCebu Residencia Lourdes Cebu - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Cebu - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Cebu - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Cebu - KoupelnaCebu Residencia Lourdes Cebu - VybaveníCebu Residencia Lourdes Cebu - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Cebu - VyhlídkaCebu Residencia Lourdes Cebu - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Cebu - Balkón/terasa


AS-AGWEB-3A04