Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cebu Residencia Lourdes

Block 4 Lot 12, Ilang-Ilang St., Camella Homes Phase 1, Brgy Pajac, Lapu-Lapu City, Ostrov Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Zahrada Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Restaurace Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Recepce Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Zahrada Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Zahrada
Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Balkón/terasa Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Vybavení Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Vybavení Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Zahrada Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Vybavení Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Zahrada
Oblast: Ostrov Mactan Počet pokojů: 9

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 91 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
5,6
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (91)
Seřazeno podle:
Mohamad N. Páry Philippines, 18. června 2015
Excellent

Location, Cleanliness, Price
10
Excellent
Nahlásit hodnocení
Michael G. Páry United States of America, 4. června 2015
Well Done!

Super nice people, very helpful, a few of the staff spoke great English
8,3
Great!
Nahlásit hodnocení
Melissa O. Páry Philippines, 9. května 2015
Close to the beaches...far from the city

Clean, friendly staff, and value for money
7,7
Everything was good except for the transportation. It is too hard to find a cab since it's far from Cebu city.
Nahlásit hodnocení
Randall P. Jednotlivci Australia, 20. ledna 2015
Very Far from everywhere

Good airconditioning, clean room, friendyt staff
4,3
This residence is very far from everything. There is not much English here and the staff could not even ring for a taxi. I only choose it as the festival was on.
Nahlásit hodnocení
Sangmi Y. Jednotlivci South Korea, 1. ledna 2015
not good

kind worker
4,7
Uncomfortable..
Nahlásit hodnocení
Felix J. Jednotlivci Germany, 27. prosince 2014
Relaxing Night before a Flight

Proximity to Airport, Quietness, Value
8,3
I just spent a quick night before having a flight the morning after. I chose the hotel, because of its cheap prices and close proximity to the airport. In both regards I have not been disappointed. The room was surprisingly large and comfortable (although the size of the shower could be improved upon) and the taxi-ride to the airport was only around 15-20 minutes.
Nahlásit hodnocení
Maximin B. Obchodní cestující France, 20. října 2014
Good stay

Location
6
i stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .
Nahlásit hodnocení
Maximin B. Obchodní cestující France, 18. října 2014
Good stay

Location
6
I stayed there for some night and i appreciated it because it's quiet place .. the staff is really friendly . the room is comfortable enough .
Nahlásit hodnocení
Maximin B. Obchodní cestující France, 16. října 2014
Good stay

Location
6
I stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .Quiet place to stay .
Nahlásit hodnocení
Jun A. Jednotlivci Philippines, 28. září 2014
Nice big room

Clean & big room, quiet community
7,3
Had a nice stay. Only problem is the transport. Hard to get a taci going to cebu city or to the airport
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cebu Residencia Lourdes Ostrov MactanCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - ZahradaCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - RestauraceCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - RecepceCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - ZahradaCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - ZahradaCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Balkón/terasaCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - VybaveníCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - VybaveníCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - ZahradaCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - VybaveníCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - ZahradaCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - KoupelnaCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - ZahradaCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Interiér hoteluCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - KoupelnaCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - VybaveníCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - MapaCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyCebu Residencia Lourdes Ostrov Mactan - Balkón/terasa


AS-AGWEB-3A05