Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Centara Grand West Sands Resort & Villas

65 Moo 4 Maikhao Soi 4, T.Maikhao, Athalang, Mai Khao, Phuket, Thajsko 83110 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restaurace Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Exteriér hotelu Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pláž Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pláž Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pláž
Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Restaurace Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén Centara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Bazén
Oblast: Mai Khao Počet pokojů: 275
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1948 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
6,7
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1948)
Seřazeno podle:
Gabriela M. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 8. listopadu 2014
Prumer, hotel zrejme podrizen ruske klientele

Blizko letiste, aquapark
6
Nebyl nicim vyjimecny, v resortu jsme nemeli pocit, ze jsme v Thajsku, cinska a ruska klientela, plaz neni vhodna pro deti, na plazi jsou strepy a neporadek, animacni hudba v resortu velmi hlasita, kapacita snidanove restaurace neodpovida kapacite hotelu, personal psychycky nezvladal ranni napor hostu...
Lie Y. Rodiny s malými dětmi Singapore, 25. června 2015
Dirty

Waterpark
5,3
Super disappointed . Room given was not according to my booking. Very dirty and all The door lock was spoilt. I requested to change to penthouse is better .
Michael Z. Rodiny s malými dětmi Australia, 25. června 2015
Short but sweat stay

Splash Jungle - Very well staffed and very friendly. Great Pools and beach
7,7
Sachee T. Rodiny s malými dětmi Thailand, 24. června 2015
Nice hotel with water park

Facilities especially water park, room type and staffs.
6,7
Nice hotel with water park. Unfortunately beach cant swim
Elissa C. Rodiny s malými dětmi Australia, 22. června 2015
centara Grand West Resort Review

close to airport which i needed as was stop over /pool was nice/waterpark for kids
5,7
Hotel is old and needs a refurb planes fly over continually but staff generally polite room service food was shocking
Yuk W. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 22. června 2015
A bit disappointed

Splash Water world is nice, but the room is disappointed
6,7
The room that we stayed definitely not 5-star hotel one. Very plain floor, beds, table and chair, and the bathroom. Be honest, just like a hostel for youth. The location is far far away from Phuket city. There are few local restaurants near the hotel, which are nice.
Uma A. Rodiny s malými dětmi Singapore, 22. června 2015
Bad Experience
4
We booked a 3 bedroom villa and it was very badly maintained. Things in the room was broken and spoiled. It was also dirty. We then moved to a penthouse which was better. The whole property is very badly maintained. We had a very hard time communicating with the staffs as they speak very little English. We extended 1 more day as we were not able to finish what we wanted to do. They did not communicate well with the respective staff and assumed that we were checking out. The staff at the reception came to our room when i was not around and demanded my mother to settle the bills which was 1 day extension payment. The hotel also charged my credit card without my signature. I will never recommend this hotel to anyone. This is the first time i had such a bad experience in a so-called 5 star hotel.
Corinne A. Skupiny United States of America, 21. června 2015
Review

Pool beach staff
7,3
It was ok. Many things in our villa did not work
Beng K. Rodiny s malými dětmi Singapore, 20. června 2015
Awesome hotel

It's near to airport and has complimentary entrance to Splash Jungle.
9,3
We booked a two bedroom luxury but was upgraded to a pool villa free of charge. It's our first time staying in a pool villa and we really thank Centara Grand West for throwing this fabulous upgrade to us. We enjoyed so much and my children were so reluctant to leave. The villa is huge with a decent size pool. It has very high ceiling with jacuzzi facility in the bathroom. We couldn't spot any flaws in this villa. Thank you again Centara Grand West.
Chi C. Rodiny s malými dětmi China, 19. června 2015
location beach

Location beach staffs
10

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Centara Grand West Sands Resort & Villas PhuketCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestauraceCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Exteriér hoteluCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlážCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlážCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlážCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestauraceCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - ZahradaCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Fitness prostoryCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Fitness prostoryCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dětský klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dětský klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dětský klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dětský klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dětský klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Dětský klubCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - BazénCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - PlážCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LobbyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LobbyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LobbyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Exteriér hoteluCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Exteriér hoteluCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestauraceCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestauraceCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestauraceCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - LázněCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - ApartmáCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestauraceCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestauraceCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestauraceCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestauraceCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - RestauraceCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hostyCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Sport a aktivityCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Executive LoungeCentara Grand West Sands Resort & Villas Phuket - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Centara Grand West Sands Resort & Villas, Phuket

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03